![]() |
Bleh, rok temu przesiedziałem przed kompem w towarzystwie szampana Igristoje i trzech Żubrów. W tym roku będzie ciekawiej, impreza na działce koleżanki ; )
|
Tamten rok - full zamuła w domu.
Teraz - impreza w domu kolegi xd i tak nie dożyje do 12:00 więc sylwestra prześpię. xD |
Organizuje impre \o/
|
Pewnie choroba, która chwyciła mnie od wczoraj, przetrzyma do nowego roku, i nie będę robił zupełnie nic..
|
Rodzice jada na bal, a ja zapraszam do domu moja dziewczyne ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja będe grał w tibie cała noc (ale będzie cool expowiska puściutkie).
|
up@
to ci kur.wa szczerze współczuje :) ja całonocna imprezka na dworze xD ziiimno bedzie ale cos nas rozgrzeje heheh:P |
Biba w domu
3 litry Finlandi mmm:D kazda inny smak |
up@
No Finlandia doobra rzeecz :D |
Finlandia droga i w smaku nie różni się od Maximus. No może trochę ;)
Cytuj:
Miałem na myśli czy ktoś nie zna jakiś nowych sposobów które odkryto po 1 stycznia br. Nie chciałem żeby pisali posty typu: "wypij szklanek oleju albo zjedz pół litra rosołu" , "pomiędzy kolejkami jedz najlepiej tłuste mięso". |
Bractwowa domówka na jakimś wypiździewie. Impreza prawdopodobnie przeciągnie się na drugi dzień jeszcze... ; ) Oj... Będzie się działo... ^^
|
Cytuj:
@2x UP A ja pozostane przy Desperados :) @DOWN Ale jestes tak zwanym "No Liferem", ja tez ci wspolczuje |
Cytuj:
Mam 11 lat i mnie na żadne imprezy nie ciągnie... |
To wyjdz z ziomkami na dwór petardami postrzelać, ciekawiej bedzie. W tibie se pograaj pootem bo naprawde szkoda takiego czasu na tą gre :/
|
@up
A mi się wydaje ale chyba to ironia.... ;( @Top Jak to co będę robił? Bendem pił finadelfie 0.7 z psem do lustra : D |
Cudowny temat! Zawsze chciałem poznać ile cystern wódki czy piwa wypijają piętnastolatkowie! A, no i jeszcze ile to hektarów marihuany z dymem puścili!
Oko by mi zbielało od czytania, gdybym nie wiedział, że współczynnik opisu sytuacji wynosi x10. To daje w miarę realne wyniki. |
Wraz z kolegami szykujemy nadejście nowego roku w tradycyjny sposób... Do rana... :D
|
20 osobowa biba u znajomej w domu na przedmieściach Wrocławia. Elytarnie, jo.
|
W tym roku zamierzam położyć się spać (sam) około 22.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:59. |