Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Eternia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=216)
-   -   Eternia. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=164681)

Sibutu 02-03-2008 18:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ragnus_Firedhea (Post 1933501)
Jeśli mają być to wydarzenia ze świata Eternia to dodam moje małe wydarzonko.
Po 113-stu lvlach bez promocji za namową paru osób oraz po 113-stu lvlach
podróżowania z "buta" przyszedł w końcu czas wskoczyć na łódkę.
21:14 You see yourself. You are a royal paladin.
Mam nadzieję, że nie padnę w 1 dzień Pacc-a.
Pozdro Rag ^.-

Musze przyznac, ze darze cie szacunkiem za wbicie takiego lvl na facc.

Ragnus_Firedhea 03-03-2008 13:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ragnus_Firedhea (Post 1933501)
Mam nadzieję, że nie padnę w 1 dzień Pacc-a.

Może i w pierwszym nie padłem ale w drugim już normę wyrobiłem :P
Mar 03 2008, 12:26:53 CET Died at Level 113 by a dragon
Pzdr:)

Szczykus 05-03-2008 00:56

Skoro to wydażenia z Eterni to dodam ważne dla mnie i myśle że też dla wielu graczy dzisiejsze smutne zajście. Speed Da'hero został schakowany i zrookowany ;( Życzmy mu powodzenia w rl life bo wątpie że wróci do gry. Ja Cie będe zawsze pamiętać :*

Kefas 05-03-2008 03:56

Ehhh jak tak patrze na to wszystko az uwierzyc nie moge... wiadomo wojna to wojna ale robic takie rzeczy jak Bysen i Scogroc to jest ponizej pasa... Niektorym sie w glowach popier.. od tej gry i nie widza nic innego w swoim zyciu. Kazdy jednak robi to co uwaza w swoim zyciu i jezeli jest sie frajerem i hu..em tutaj to pewnie w rl life jest sie takim samym wiec szkoda mi ich rl kumpli bo ja komus takiemu bym nie zaufal...

Speed always in my mind ;)

damidajlek 09-03-2008 01:06

Tak sie sklada ze mnie tez hakli xD

Kuto 09-03-2008 09:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sibutu (Post 1935312)
Musze przyznac, ze darze cie szacunkiem za wbicie takiego lvl na facc.

Niezły wynik gratuluje ;)
Btw. Kumpel też się bawił w takie coś. Tylko, że on miał pacca, ale pierwszego zgona zaliczył na 168 lvl :PP

Fillipex 12-03-2008 19:58

ehh... wy tak placzecie ze Dec~ robia PA, ze nie da sie ich ubic itd.. a ja sam dzis po zabiciu cheatera nadzialem sie na Scogroca i go z latwoscia 'wydymalem' ;)

filmik here:

http://forum.tibia.pl/showthread.php...59#post1948859

Szczykus 12-03-2008 21:26

@up
Jesteś z siebie dumny ?? Rozśmieszył mne tylko ten post.:baby::baby:

Pirk 12-03-2008 21:53

@Kefas

Jesli dobrze cie zrozumialem to nie wina rli tylko samego Marcina :)
mam filmik jak go rookowali mozna zauwazyc ze to jakis szwed :)

Speed Da'hero dostal ode mnie 1gp powinien sie cieszyc(wiecej na parcel wydalem niz mu dalem :<) XDDDDD

Szczeze mowiac powiedzial mi ze lepiej sie poczul ze nie bedzie gral

Fillipex 12-03-2008 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczykus (Post 1949042)
@up
Jesteś z siebie dumny ?? Rozśmieszył mne tylko ten post.:baby::baby:

dumny? z czego? ze jakiegos nooba wydymalem? Pff.. to nie jest trudne gdy sie mysli co sie robi...

Kefas 13-03-2008 14:27

@Speed

No no szwedy go hakli a mi o kumpli chodzilo o Bysena i Sco że pomagali mu w rookowamiu chara
Btw no wiem mowil mi ze dobrze ze tak jest wiecej czasu na rl mniej stresu ;P

Visca El Barca:cup:

Szczykus 13-03-2008 14:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fillipex (Post 1949253)
dumny? z czego? ze jakiegos nooba wydymalem? Pff.. to nie jest trudne gdy sie mysli co sie robi...

Hmmm chyba nie zrozumialeś że pisałem to ironicznie ,a przez nazywanie go noobem tylko się ośmieszasz ... Uwierz mi ze Scogroc ma tysiac razy lepsze pvp od ciebie.

Fillipex 13-03-2008 15:14

a skad Ty wiesz jakie ja mam pvp ze piszesz ze gorsze od niego? ;>

nie wiesz jakie mam wiec stfu plax ;(

Szczykus 13-03-2008 19:09

@up Wiem jakie ma Scogroc pvp i to mi wystarczy ale jesli chcesz to idz i sprawdz.

Fillipex 13-03-2008 19:57

to ze scogroc ma lepsze pvp od Ciebie nie znaczy ze ma dobre pvp.. ;) zreszta koniec tego offtopa bo pokasuja posty :]

Fagaro 14-03-2008 00:58

Fillipex, napisz mi prv msg w tibi czy przede mną tez chcesz uciekać i sprobować swojego pvp. Twoje posty reprezentują żenujący poziom. naprawdę, jak masz tak pisać to lepiej zamilcz.

Fillipex 15-03-2008 09:18

zenujacy? dlaczego? Bo nie uwazam Scogroca i reszyt Dec~ za Bogow pvp?

moge z Toba sprobowac pvp.. tylko bedzie to wygladalo tak ze utrzymam sie do momentu az skoncza mi sie wszystkie srodki do leczenia ;) wiec nie wiem czy to ma sens bo wynik jest z gory przesadzony... a z dojsciem do dp nie sadze zebym mial problemy ;) ok napisze :)

Szczykus 15-03-2008 10:33

Fillipex znowu się tylko ośmieszasz:baby::baby:. 48 pall jeszcze facc ,a taki kozak ...

Sibutu 15-03-2008 12:24

A potem wielkie zdziwienie, jak to mozliwe, za co, czemu Bysen i jego paczka leja tych polakow, jak wyskakuje 50 paladin i obwieszcza calemu swiatu, ze uciekl przez Scogrocem, ktory pewnie zaznaczyl go na atak, autochase on i lecial za nim od czasu do czasu wciskajac hotkey z exori gran. Nie ma co, wielkie osiagniecie.

Fillipex 15-03-2008 15:00

zabawni jestescie.. tacy z was 'pro' a umiecie sie tylko wymadrzac. Widac bylo po wojnie jakie z was kozaki ze poradzic sobie nie mogliscie...

@szczykus
no i co ze facc? no i co ze 48 pall? To ze mam mniejszy lvl od Ciebie i nie mam pacca to znaczy ze jestem gorszy od Ciebie? Bo tak zrozumialem to co napisales... jesli tak myslisz to Ci wspolczuje... pacca juz mialem nie raz.. a od lvlu wazniejsze jest doswiadczenie.. zapewne kiedy ja gralem w Tibie to Ty nawet nie wiedziales ze takie cos istnieje..

@sibutu
powtarzam kolejny raz.. dla mnie to nie jest 'wielkie osiagniecie'... tylko widac po prostu ze trzeba myslec jak sie gra a nie napieprzac hotkeya, panikowac i patrzec jak pokolei kumple padaja..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:42.