Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Alkohol przed 18-stka (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=165914)

Vanhelsen 16-04-2008 20:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2005148)
Guinness ładnie wygląda a nie mogłem całego dopić.

:<
Jako Guinnessowy wyznawca pragnę spalić ciebie na stosie świętego Officium :<
Guinness dobra rzecz ale trzeba lubić gorzkie, karmelowe piwa

Gelt 16-04-2008 20:54

Nie przeczę, ze komuś smakuje (mój ojciec lubi np.), ale mi ogólnie nie "wchodzą" portery. Do tego karmelowe ;x

Preferuję raczej Żywca, Tyskie nawet nawet, kiedyś Lecha (teraz trochę sikowate), Żubr. Ogólnie typowo polskie piwa, takie polskie-polskie ;-) Chociaż Dabem też nie pogardzę ;>

Nadrill 16-04-2008 21:43

Heineken. Ale to jak już mam wypić, nie trąbię go codziennie, ale raz na miesiąc...

Rafayen 16-04-2008 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2005239)
Nie przeczę, ze komuś smakuje (mój ojciec lubi np.), ale mi ogólnie nie "wchodzą" portery. Do tego karmelowe ;x

Preferuję raczej Żywca, Tyskie nawet nawet, kiedyś Lecha (teraz trochę sikowate), Żubr. Ogólnie typowo polskie piwa, takie polskie-polskie ;-) Chociaż Dabem też nie pogardzę ;>

Powiem to samo żywiec najlepszy tyskie też ujdzie kiedyś piłem żubra/lecha ale teraz to siki =P

Frapper 16-04-2008 21:53

zurb tak, lech nie. alejak piwo to TYLKO butelkowane i konjiecznie chlodne/zimne

Gelt 16-04-2008 21:56

Ja też tylko zimne i z butelki ;-) No jak mam to biore kufel xd

Krajzel 16-04-2008 22:00

Warka Warka i jeszcze raz Warka, powiadam Wam towarzysze. Rzeszta to siki moniki czy jak tam zwał :)
btw. Ofc zimne z butelki roxxx

Misza 16-04-2008 22:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nadrill (Post 2005405)
Heineken. Ale to jak już mam wypić, nie trąbię go codziennie, ale raz na miesiąc...

Tak, tak, szpanuj dalej, że pijesz, ale oczywiście z umiarem. ;p

@down: nie wypowiedziałeś się na temat, offtopowałeś. Ontopiciem byłaby odpowiedź na:
Cytuj:

Wracajac do tematu, czy uwazacie ze picie alkoholu przed 18, to cos bardzo zlego? Czy uwazacie ze wypicie czasem na imprezie u kolegi jakiegos drinka, jest czyms zlym? Bo czym jest granica mozna/nie mozna, czy zmienia to jeden dzien kiedy z 17 lat mamy 18? Oczywiscie nie mowie tutaj o chlaniu w wieku 16-17lat w ten sposob ze nie pamieta sie co sie w ogole robilo... Co o tym sadzicie i jakie jest wasze zdanie na ten temat?
Tak więc proszę o upomnienie pana down. Najlepiej miesięcznym banem, bo coś ciężko mu zrozumieć regulamin i donosi na uczciwych obywateli.gińgińgiń

Nadrill 16-04-2008 22:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misza (Post 2005473)
Tak, tak, szpanuj dalej, że pijesz, ale oczywiście z umiarem. ;p

W temacie jest ogólna rozmowa o piwie, oraz kto jakie pije i ile. Wypowiedziałem się na temat, jednak ty spamujesz. Powinieneś dostać punkty karne od moderatora.

Grocix 16-04-2008 22:14

@Tam do Guinessowych
Nie zebym sie chwalil, ale znam hm... rodzine wlascicieli :P

@Piwo
Piwoszem nie jestem, pije okazjonalnie, ale zywiec jest ok.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:58.