![]() |
Cytuj:
|
Ownejdz znoooooooofff
@ /\ hi spain? |
JA żyje Tak jestem spowrotem panowie po cieżkich staraniach założenia tu next konta udało się :D
Tak tak Vilum może ale fakt ze my dostalismy 3 openy IW/Kaz 21-4 Heat IW/Kaz 27-21 Heat IW/Kaz 15-3 Heat a teraz wygralismy 5 openow z rzedu (i to wy krzyczeliście MWALL BOT) Heat 18-13 IW/Kaz Heat 8-3 IW/Kaz Heat 9-3 IW/Kaz Heat 22-3/5 IW/Kaz Heat 16-2 IW/Kaz (po czym nawet wusko nie dali rady zabić (i nie wy bo sprzedałeś chara). A tak off topic. Dalej będe robił błędy bo nie poprawiłem sie z polaka. |
Vilum, zobacz, ze taka sama sytuacja miala miejsce jak Gaura sobie odpuscil. Po kilku przegranych zaczeliscie robic jakies nieudolne snejki (tak jak teraz na Wusko), po czym daliscie sobie spokoj na 5 miesiecy. Teraz z tego co wiem, Xoo nie ma juz sil na dalsze leadowanie wiec sytuacja sie powtarza =p
|
Cytuj:
|
wilum a na jakich nickach grasz na tym servie ?
i tak pewnie na wh biegasz ale pojezdzic ciebie mozna ;) w tipji!11 nie moge to chociaz w cs |
Cytuj:
|
ja tylko chcialem sie zaprzyjaznic :(
|
Cytuj:
|
mi to obojetne na jakim ;) pytalem sie tylko na jakich nickach tam grasz ;p
steam czy nie steam to i tak 50 fpsow :( btw. wiecie co to za debil ten Rodor ? |
23:21 You have found a demon helmet.
blablabla |
co tak cicho? ;<
|
Bo wiesz nastały czasy "końca TGK TEAM" i nie mamy o czym rozmawiać... dostajemy po piździe jednym słowem :( DOWIDZENIA!
|
Cytuj:
|
Ja wolalem no lific XD
3 najlepszych Power Gamerow ostatnich 5 dni XD 1*57 Ancient Bolter (*) Paladin 148 +6,716,698 2 157 Ancient Sorcererr (*) Sorcerer 126 +3,715,584 3 65 Mefisto The Master (*) Paladin 144 +3,479,649 Błagma te outfity w moim avatarze błagma ja chce je spowrotem Btw nice battle MICHALAK HORDAN W PIECU I TO OZNACZA ZE BATTLE BYLO ZAJEBISTE |
Cytuj:
Najlepszy pg z dnia! Wiscer -2,247,320 Mefisto -3,604,976 |
Cytuj:
|
Cytuj:
Soon maly lati was wszystkich zownuje tylko trzeba bedzie wymyslec mu imie... :< [jezeli taki bedzie ;o] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Heh =) //Btw, ullrigowi gratulujemy pvp!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24. |