![]() |
Cytuj:
no i dlatego jestem po stronie la bo tam mam przyjaciela który mi pomógl pare razy i niepatrze na to ze jest tam gigoro czy maly gruby.. |
pare osob z inter padlo i bedurion heh ;P
|
Nie ma co się sprzeczać, ani tłumaczyć.
Wojne i tak zwycięży Interregnum, nie mówie tego tylko dlatego że jestem przeciw La Revolution. Mój stosunek do obydwóch gildii jest obojętny. Zarówno w Inte~ jak i w LR są ludzie którzy nie trawią jak i robią PA. Chodź troszkę wiecęj góruje ich w LR. A po wojnie myślicie że jak będzie ? Bezlależnie kto wygra, nie nastanie cisza i pokój. A PA i tak dalej będzie, ono było i jest. Ta wojna będzie kosztowna, więc co poniektórzy będą chcieli odpracować sobie straconą kase. A wiecie że powód zawsze się znajdzie :) |
8-4? na darashii shipie cos takiego :p
bedurion, youffie, tylik, subuk soczek z lr draman, arcash, lya ly, cador, igusia(?) i jeszcze paru z interregnum |
no my sie doliczylismy 16 :P
|
haha no to pojechane miało inter~~ rotfl :evul:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
W egipcie czy h.. wie gdzie tam nie ucza dodawac?
Odkad 51 + 9 + 5 = 66? Bedu jakas nowa metode zna , dodajac ze nie zaliczyl 2 frago dla Interregnum (subuka i tylika) a u siebie dodal jakiegos 80~lvl bez gildi. |
Cytuj:
Do gide~ jeszcze wtedy nie wiedziałem co to tibia, ale wojna DPFT vs NG. widziałem filmik. Pół DPFT goniło szefa a on padł dopiero zbloczony przez ghosty.. i na 90 % bez bota. M.in za tamto uhanie można powiedzieć ze zrobił więcej niż ty^^ zrookował se kina, gra sorciem. a ty co masz? oprócz "de'omerta" w nazwie?^^ no offence^^ Edit: i 3 h temu sfragował bedka^^ |
Cytuj:
|
Bedurionowi sie cos chyba potentegowalo... Aquelarre nie jest sa supporterami... na własną reke przyszli sie bic :o
|
mi sie nie podoba^^
znaczy... wole szefa:d |
Cytuj:
jak nie sa jak teraz sa , ja na tym pojedynku doliczylem sie od nich conajmniej 3 a co wiecej nosili barwy Int~~ to chyba mowi samo sa siebie ;o |
Cytuj:
|
Mar 02 2008, 11:02:17 CET Died at Level 190 by a demon
Lol:D damoon ma na pienku nawet z demonami^^ |
Cytuj:
|
|
Nie supportuja ?
Zobaczcie film Borotha : 18:47 Chambawamba [156]: Igoxumbo, Lady Sandryta, Dinna, Kirvi Longentic, Abel & Akiles'Espriu MSGed me to say that they asked Alunir to join IT and they are with us |
Cytuj:
Spokojnie Xefu :) damy rade;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:03. |