![]() |
przejrzysty miło się czyta 9/10 :cup:
|
Mi twuj poradnik bardzo sie podoba:)
|
Cytuj:
|
mam pytania otóż : Posiadam 13 palka skille56/45(skiluje cały czas)
Oto pytania -czy to dobre skille ? -czy posiadam dobry shielding ? -posiadam jeszcze 400+ small stone i niewiem czy skillować czy expić? -i czy 4 mlev styknie? |
tak
tak skilluj do końca tak |
Ja wlasnie zacząłem pierwszy raz grać pallem. Jestem teraz na Wyspie Przeznaczenia i sie zastanawiam czy tam skilować czy nie... A wgl czym ja mam skilować? Spearami, kamieniami (Mainland) czy łuk+strzały? :confused:
Jestem zielony jesli chodzi o palladyna ;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Najlepiej skilluj spearami do 50-55 Skilla... Potem przeżuć się na kamienie... I spokojnie do 70-80 jeżeli masz cierpliwość, ale z takimi skillami SUPER się expi... B) Pozdro |
B.dobry poradnik.. używałem go ale wątpię żeby ktoś wytrzymał nawet do 60 dista na spiderach :P ale ogólnie to poradnik fajny :)
|
ciekawe :) mam palka i przyda mi się poradnik;)
|
Skorzystaj.. Poradnik b.dobry ^^ Polecam na przyszłość.
|
?
X( mam 12 lvl i palka skill 59/47 na czym skilowac slimy mi za duzo bija nie mam miejscowki na rotach na dwarfach za duzo ludzi swiat non pvp facc ..
|
szkoda ze uzywasz bota..
|
boty... boty... ktos powinien wziac za te na gobosach np... :confused:
|
Zgubiłeś coś
Cytuj:
Poradnik spoko. |
Poradnik swietny ;D bardzo mi sie podoba :) Ale mam pytanko:
Za niedlugo mam zamiar zaczac chodzic na GS'y moje skille wygladaja nastepujaco: Distance: 71 ( i codziennie trenuje :0 Monk, small stony i jazda przez 1 h ) Shielding: no wlasnie i tu jest problem... 38... heh mam do was pytanie na jakich potworach na moim levelu najlepiej cwiczyc shielding ? jak jakies slabe to jaka tarcze zalozyc zeby nie byla za mocna ? Prosze o pomoc :) |
Tarcza nie może być za mocna na wbijanie shielda, bo ty nie musisz dostawac hitów, masz tylko je zadawać a hity potworów najlepiej przyjmować na tarczę ;)
Tak więc doskilluj do 80 dista i jednocześnie wbijaj shielding (Small Stones + Monk + Atakują cię 2 spidery/wilki czy coś w tym stylu), i jeśli nie masz jeszcze to kup sobie BoHy. Bez tego GS cie zje. |
Fajny poradnik... przyda się bo robie sobie pala :D a tak apropo wiecie jak się robi obrazki takie jak tu: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=85032
|
@up
a co w tym nadzwyczajnego? ;d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:06. |