![]() |
Ale żal charakterystyka z 2 książek których nawet nie czytałem ;f ciekawe czy mi to zmyślanie uznają. A z innych otwartych pewnie jak zawsze bedzie czyli ok~ 36 ptk... Z matmy będzie lepiej...
|
http://bi.gazeta.pl/im/2/5143/m5143912.pdf
U mnie zajebiście z zamkniętych 19/20 Otwarte tez raczej dobrze. Najbardziej boję się charakterystyki :/ Książkę przerabiałem 2 lata temu... A opisałem Rudego, bo wiedziałem tylko jak on jeden wygląda :D. A reszta tekstu to lanie wody, by tylko mieć wymagane miejsce xD |
Cytuj:
Weź spróbuj ściągnąć i dopiero uruchomić. |
~30 pkt bez charakterystyki :baby:
Zamknięte: 17-18/20 |
Spiepszyłem charakterystyke. Pomyliły mi się Kamienie na Szaniec z Chłopcami z placu bronii. (XDDDDDDDDDDD) Mam tylko nadzieje, że osoba, ktora bedzie to sprawdzala nie da od razu 0 pkt za prace nie na temat.
Pomijając zadania za które jest więcej niż 1 pkt, to mam cztery błędy. |
@Up
Gdzieś słyszałem, że jak napiszesz NIE na temat to Ci tylko odejmą pkt. za tematyke. @EDIT Nie wiem czy to prawda. |
Zadanie 11
Co bylo nastepstwem wypraw Boleslawa przeciwko pomorzanom? Uznanie ojca? lol niech mi ktos powie czemu nie hold rycerzy -_-? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ha, ha! Wszystko, co było o Elegii, mam w odpowiedziach dopuszczalnych! Może mi uznają!
|
zamkniete z 15-16/20 a otwarte moze z 3-4 zle, +ogloszenie za 4pkt powinno byc dobrze, wiec na 25-28 licze z mila checia, gdyby byla rozprawka jak co roku, to lekkum Ujem bylo by 35+
co do uznania ojca bylo ze on mu jakas impreze zrovil <lol2> i dumny byl z niego, cos takiego, moze nie dokladnie w tych slowach ale podobnie...wiec logika ze uznanie ojca |
Sprawdziłem, zamknięte ok. 2 źle, ok. otwarte 2 dobrze :P na charakterystykę nawet nie patrzałem bo żal mi nawet o tym myśleć...
Były u was jakieś "akcje" u mnie 1 osoba się spóźniła (ale dopuścili) i jedna się prawie rozpłakała (nie widziałem dokładnie bo gdzie indziej siedziałem ale tak to wyglądało) i trza było chusteczki załatwiać... |
Cytuj:
|
Kurde lipa z ta charakterystyką ja mogli dać Katarynkę bo to ostatnio czytałem :D
Mój kumpel napisał o Syzyfowych pracach, że typ pchał kamień pod górę i mu spadał xD @Topic W czym to odtworzyć można? btw. Life is brutal and full of zasadzkas jak to psiało :D @ Down Dzia :* |
Acrobat Reader.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
*down Cytuj:
|
Cytuj:
PS. Kogo na charakterystykę wzięliście? Ja Bernarda Zygiera z 'Syzyfowych Prac'. |
Grałem w tibie do 6 rana, muzg nie pracował ;]!
|
A nasza Wychowawczyni pyta się Amandzi z naszej klasy o kim napisała charakterystyke.. w odpowiedzi uslyszala - Syzyfie. Hahahaha. :D
I koleś z mojej klasy juz po 1h skonczyl pisac. Nudy jak cholera. Bawi sie dlugopisem. Cos mu tak jakos sie zaplatalo w palach i jak wystrzelilo to pare centymetrow obok glowy Pani z komisji. : P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:23. |