![]() |
@Sandzia and Triq
Jest taka opcja jak prv .... albo po prostu pogadajcie na Tibi. Robicie Patysowi tylko spam w temacie jeśli tego nie zauważyliście. |
Rozmawianie na forum ma swój urok ;) A poza tym ja od siebie dodałem też screena oraz gratulacje dla Patysa
|
Miło się słucha waszych kłótni, nawet bardzo miło, ale lepiej by było, jakbyście załatwili to na tibi/gg i dali ss :P Ja później dodam ss z lootem z wrl, a puki co na dziś cya :P
|
ok :)
15 znakuf =( |
Nie chce mi się zrzucać ss z 2 kompa, w ogóle za bardzo nie chce mi się grać :P Tutaj loocik z quar, uciułany chyba w 3 dni :P
http://img159.imageshack.us/img159/4149/calassatw4.jpg A tu troszkę przycisnąłem na behe (ale sux exp ;p) http://img159.imageshack.us/img159/5452/behetj1.jpg Pozdro |
Fajniutki temat =)
|
Fajny temacik bede tu czesto zagladal Sorcerery wymiataja!!!!-_-
|
Do szkoły, na lekcje polskiego byś zaczął częściej zaglądać a nie na forum...
Gratz Patys! Żeby mnie nie nazwano spamerem i offtoperem |
Uwielbiam Lucere :D
Gratzz Patys :) EDIT Screeny usunięte, nie znaczy, że nie mogą tu wrócić :D Jakbys Patys chcial to msg me ;d |
@up
przyznam sie wrzucilem na GC Link z nasza-klasa ale byl to tylko i wylacznie link z czypiskiem nie z patysem, z patysem linki rozdawaj ktos inny ale to juz secret kto. wiec wydaje mi sie ze powyzsza klotnia nie ma sensu:) wiec panowie peace ;) |
@2x Up
War plz :] |
Cytuj:
btw za ile siokasz?? |
Cytuj:
;) |
Nie mogłem z tej rozmowy z nim/nią/nimi :D
21:33 Glorkar [144]: 21:33 Linka Gomez [105]: chcesz soluwe w rl ? 21:34 Glorkar [144]: 21:33 Linka Gomez [105]: taki kozak na tibi? 21:59 Linka Gomez [105]: gorole won gorole rauz gorle wy*******ac z tod Hehe, enjoy :) Cytuj:
Może mnie patys przestanie oskarżać bezpodstawnie :< |
Na tej Lucerze tyle plebsu przez 3 lata mojego niegrania przybyło że aż szkoda rozmawiać:) Jeszcze porządek zrobię narazie trzeba nad lvlem popracować:)
Btw Coraxi pisz na gg ; ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ee.. widzę ze będę tu częściej zaglądać bo podoba mi się jak Triq po was jeździ :]
|
No, no bardzo fajne zdjęcia muszę tu częściej lookać B)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:11. |