Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Incredible N00b Killer (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=17305)

Polny Lowca 02-01-2005 15:36

200 post jest muj !!!xD(pozatym gratz i dawaj nowe szybko)

Avager 02-01-2005 18:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez power
chcemy więcej takie to jest fajne że co godzine pacze czy jest następna część :baby: spoxo komiks my chcemy więcej!

oto moja ocena B)

pomysł:100/100
grafa:100/100
n00by:100/100

to n00by to te postacie:]

Możesz sie odczepić od mojej skali oceniania plx ? Thnx

Co do topicu...

Niech se poczekają ludzie! Wiecie ile sie robi przynajmniej jedną taką fotke ??? jak nie to spróbujcie... !!!!!zobaczycie ile to czasu zżera !

Danuneko 02-01-2005 19:06

Ten fake jest naprawde świetny ale znalazłem jeden mały błąd gdy n00b killer odcina n00bowi rękę ten n00b wogule nie traci hp nie tracą też hp ci którzy dostali z gunów

Zamor1 02-01-2005 19:18

Za***isty fake :P:P.Nie moge sie doczekac 4 odcinka :D:D.

Teronir II 04-01-2005 20:16

Gratz ^^

no no no ;) dobre . Moim zdaniem chyba najlepsze fake'i jakie widzialem dotychczas... oby tak dalej i skoncz odcinek :P See Ya ^^

polskakrul 05-01-2005 16:36

hehe A to Dobre

undefined[quote=Aval'yah]O to moj komiks zrobiony w paincie (no po za jednym obrazkiem)
Prosze o komentarze zarówno pozytywne jak i negatywne :baby:

wesz to jest siwietne cos zrobil ja niewiem jak ale mnie to rozbawilo dobry jestes :cup: 1 miejsce dla najleprzego jajcarza ;) :flaga_pl: :cyclops:

Avager 05-01-2005 16:43

[quote=polskakrul]undefined
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aval'yah
O to moj komiks zrobiony w paincie (no po za jednym obrazkiem)
Prosze o komentarze zarówno pozytywne jak i negatywne :baby:

wesz to jest siwietne cos zrobil ja niewiem jak ale mnie to rozbawilo dobry jestes :cup: 1 miejsce dla najleprzego jajcarza ;) :flaga_pl: :cyclops:

Ciekawy nick... dam ci za niego 1 !!!!! (skala szkolna... z j.poslkiego... o ile sie nie myle oco w nim chodzi XD )

ALBERT 07-01-2005 18:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Polny Lowca
200 post jest muj !!!xD(pozatym gratz i dawaj nowe szybko)

masz post 201!! :/

A tak topic:
ostatnio się obijasz co??

Bzik 07-01-2005 19:54

21 stron i dużo obietnic autora będzie jutro...

CichyHenio 07-01-2005 22:03

kiedy bedzie nastepny odcinek??

Giwenor Zeth 09-01-2005 00:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CichyHenio
kiedy bedzie nastepny odcinek??

LoL LoL LoL

Czlowieku ty umiesz czytac?
Tyle razy autor prosil zeby tego typu pytan nie zadawac.
Ale ja ci odpowiem (ale ze mnie wspanialomyslny gosc :evul: ):

NASTEPNY ODCINEK BEDZIE.....kiedy bedzie :baby:

irek 09-01-2005 00:29

za***ista gazetka gratz pomysłu

-=HuRu=- 09-01-2005 00:35

^.^

caly komix jest poprostu Good nie mam nic przeciwko0o takim zabawnym Qrótkim przekazą :)

Sir Pomyleniec 09-01-2005 01:14

alva'yah jestes moim idolem fejkowym sam troche tworze ale nie wiem jak to wsadzic na tsronke po prostu jestes boski (nie jestem gejem mam dziewczyne) jak ty to robisz? prosze cie nigdy nie koncz z inkiem bo ja chyba zwariuje sa to najlepsze fejki jakie w zyciu widzialem blagam cie naucz mnie tak tworzyc prosze cie fejki to nie jest zabawa to jest sztuka chcem byc drugim picassem (w fejkach oczywiscie) i dlatego ogladam fejki poznaje rizne style i z przyjemniosia ztwierdzam ze ejstes debesciak blagam ci muj numer gg to 4413883 napisz do mnie i mi wytlumacz jak ty to robisz
mam juz kilka fejkow mam kilka pomylow na fejki ale nie wiem jak je zamiescic na tronce pomozcie mi blagam

no ale sie rozpisalem koncze juz bo mnie jeszcze znienawidzicie :P

Zielevitz 09-01-2005 09:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Pomyleniec
alva'yah jestes moim idolem fejkowym jak ty to robisz?

Ja odpowiem za niego :) najpierw wkleja lokacje :] potem postacie :) a na końcu pisze tekst :P i jak trzeba to cos dorysowuje :P Skomplikowane, nie do zrobienia dla zwykłych ludzi!!

Str4t0s 09-01-2005 13:21

Fajne te twoje faki ale zrob ten kolejny odcinek

Erfi master 09-01-2005 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Pomyleniec
alva'yah jestes moim idolem fejkowym sam troche tworze ale nie wiem jak to wsadzic na tsronke po prostu jestes boski (nie jestem gejem mam dziewczyne) jak ty to robisz? prosze cie nigdy nie koncz z inkiem bo ja chyba zwariuje sa to najlepsze fejki jakie w zyciu widzialem blagam cie naucz mnie tak tworzyc prosze cie fejki to nie jest zabawa to jest sztuka chcem byc drugim picassem (w fejkach oczywiscie) i dlatego ogladam fejki poznaje rizne style i z przyjemniosia ztwierdzam ze ejstes debesciak blagam ci muj numer gg to 4413883 napisz do mnie i mi wytlumacz jak ty to robisz
mam juz kilka fejkow mam kilka pomylow na fejki ale nie wiem jak je zamiescic na tronce pomozcie mi blagam

no ale sie rozpisalem koncze juz bo mnie jeszcze znienawidzicie :P

WYtlumacze jak umiescic fake wejdz na www.photobucket.com i załusz sobie tam konto puzniej jak już masz tam konto to sciongnij tam kilka fekow :) pod zdjenciem masz takie 3 kolumny i na osatniej masz adres image kopjujesz na stronek ten img no i dalej jusz raczej jest proste...

Zielevitz 09-01-2005 20:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erfi master
załusz (..) sciongnij (..) zdjenciem (..) osatniej m(..) kopjujesz (..)stronek (..)jusz

Może lepiej sobie ściągnij słownik ortograficzny. ]:->

Erfi master 09-01-2005 22:55

srrki ale sie spieszylem bo goscie sie do mnie wbili a chialem dokonczyc posta :/

Sir Pomyleniec 10-01-2005 20:21

dzieki ludzie kocham was (nie jestem gej) specjalene podziekowania dla kolegi ktury mi powiedzial jak to zrobic mam nadzieje ze juz nie dlugo pojawia sie moje fejki :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:36.