![]() |
Cytuj:
|
Oj => wiec spytaj inny słownik...bo ja jakos to wyrazenie znam i większośc ludzi pewnie też ...
Btw: ku chwale edukacji: Zasmarkaty- za młody, za mały => |
Cytuj:
|
Stalin wygrywał bitwy ponieważ miał ogromną armię walczącą ze strachu, żołnierze Hitlera walczyli z fanatyzmem, jednak to nie wystarczało. Pozdrawiam.
|
Cytuj:
By zakończyć dysputę o pitu-pitu narodowcach, "obrońcach rasy i narodu" - 14 lat to za dużo by mieć Adolfa za wzór. Pamiętam, że w podstawówce też dzieciaki pisały "Hail Hitler", bo strasznie i śmiesznie zarazem było, o i groźnie. Ale teraz? Jeżeli mając 14 lat dalej uważasz Hitlera za wzór, a nie jesteś Niemcem (bo to by mogło Cię tłumaczyć) - wróżę Ci świetlaną przyszłość wiejskiego głupka. Pozazdrościć. |
Cytuj:
Posluchaj sobie pisoenki pt. " Biale gowno " Kiedys z tego wyrosniesz. Mam nadzieje. Tak samo jak chyba kazdy ze swojej subkultury, w ktorej sie teraz "buja". |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
http://zadruga-mazowsze.blog.onet.pl/1,24,24,album.html |
I tak dla debila nie wytłumaczysz, że robi źle. Niech se robi co chce, zgrywa groźnego, łysego twardziela, w końcu dostanie po ryju od jakiś anarchistów za teksty o brudasach, albo czeczenów za heila na ulicy, ba za samą łysą banie się przysrają, wierz mi niejeden za święcącą się glacę chciał mi wpierdolić:)
|
Chodźmy razem posłuchać nazistowskiego hip-hopu! \o
@down \o \o o/ o/ \o/ \o/ YMCA! |
Cytuj:
|
A mowiliscie, ze emo nie lubicie XD
|
Ja tam do Em0 nic nie mam, niektóre dziewczyny nawet fajnie wyglądają (of corz nie takie w pizdu przesadzone). Ale gdyby nie były Em0 pewnie wyglądałyby ładniej. No ale ciul ^^.
|
Cytuj:
|
Co do emo, to nie mam zdania. Żadnego nie znam.
|
Cytuj:
|
Skończcie robić ten offtop bo to nie ma sensu...
Co do tematu... Przeczytałem tylko kilka ostatnich stron i hmmm co by tu napisać. Po pierwsze subkultura EMO nie jest nowa, sięga lat osiemdziesiątych... Współczesne wyobrażenie i pojęcie o "EMO" ma się nijak do ich prawdziwego oblicza. Żadna szanująca się osoba która WIE CO ROBI I CZYM JEST BYCIE EMO nie będzie się wpisywała w stereotyp który widnieje na ulicach miast czy w telewizji. Jeżeli się nie mylę to autor tematu miał na myśli osoby pozorujące się na EMO, próbujące być kimś zauważalnym. Do takich osób mam niesamowicie negatywny stosunek, nie lubię, a wręcz nienawidzę pozerstwa w każdej subkulturze... Natomiast tych prawdziwych EMO staram się szanować, i żal mi ich bo poprzez głupie kaprysy dzieci są postrzegani jako "dziwacy"... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie znoszę socjalistów. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:08. |