![]() |
"Użytkowników czytających ten temat: 21 (zarejestrowanych: 8, gości: 13)" :p
chyba się nie mogą doczekać nowego teasera. Już 15:30 a jego jak nie było tak nima! Już się boje co to będzie jak się on pojawi |
ja tez juz niemoge sie doczekac xd
spuzniaja sie cos ;/ @edit: 15:42 i dalej niema ;/ @edit: 15:44 i dalej niema -.- @edit: 15:46 i nieeeeeeeeemaaaaaaaaa :(:(:( |
Cytuj:
@Topic Czekamy na kolejn teaser(?) |
Cytuj:
|
zaras pujde na draga i popelnie na nim samobujstwo jak niedadza teasera ;(
|
Już czekam i się nie umiem doczekać
@edit Użytkowników czytających ten temat: 16 (zarejestrowanych: 7, gości: 9) Daduch, Rekin Master, Kinydrut, Hudy_Pogromca, marcin9999, Szymi_11, Juan Wszyscy czekają Ma ktoś jakieś info kiedy będzie dokładnie |
zaraz mnie tu kij strzeli X(
siedze i odswiezam tibie.com od 40 min -.- |
Cytuj:
/Down : to zrób FE niech go coś ubije i wtedy ;(! |
ale gram w no-pvp ;/
|
Cipy se jaja robią a ja czekam;(;(;(;(;(
Ja chcę teasera ;(;(;(;(;(;( Już 30 minut się spóźniają @up który lvl |
Cytuj:
|
kurcze blade , kiedy nowy teaser?
|
Przesada ile można czekać?
|
omfg kto jedzie do niemiec ze mna ich shuncic? :baby:
moja mama zbije ich odkuzaczem :baby: |
Ja!!!!!!B)
JESTEM X(X(X(X(X(X( @up a ja krzesłem ;p ej a który masz lvl? Ja chce info bo dopiero jutro będę ;/ ;( @down nikomu się nie chce czekać to po 1 a po 2 w Tibie grają też dziewczyny ;) 43lvl?? ja mam 45 ;) |
hej panowie i panie spada nam poczekalnosc :D
Użytkowników czytających ten temat: 11 (zarejestrowanych: 5, gości: 6) a bylo 21 ;o Bede bronil tibii krzeslem! :) 43 ;] @up gz :P |
Cytuj:
" Użytkowników czytających ten temat: 13 (zarejestrowanych: 6, gości: 7) Aevolana, --Cienius--, Szymi_11, Daduch, Kinydrut" :) moglibyśmy zrobić wykres w ciągu dzisiejszego dnia:D |
Ludzie... teaster bedzie ok 16.50-19.00 wiec nie srajcie tak ;d
|
skad wiesz ze o 16:50 -19?:confused:
ja chce teraz 8o8o8o8o8o8o8oxd dobra ja zbijam bo nerwicy dostane8o z tym czekaniem bede puzniej ;) |
@up skąd wiesz?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:55. |