![]() |
Uwaga uwaga klejna seria mass kickow własnie się ropoczeła ;]
|
Te mass kicki sie od 19 godziny zaczynaja :/
|
Kur.a mac...
znow kick i znow na tych 3 soldkach -.^ . |
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA znowuuuuuuuuuuuu ownedddd cipyyy glupie
|
Phhh...
Rece opadly... Jak zwykle na wieczór chciałem poskillować na slime, a tu pizd, poskillowalem -.-
INO KURFFA ONLAJN JESTEM... |
n/c
ale to fakt, zaczynaja sie ok godz 19.00 i trwaja az do 24 :/ |
Hahaha Tibijczycy chyba pobili rekord dedów w ciąge tego tygodnia, jeszcze dryady pomiedzy carlin, kazz, ab też sie przyczyniły do kilku dedów.
|
Hura wreszcie moge iść siku bo już do krzesła przywarłem <ironia>
kupa kupa kupa |
Kick przy kupowaniu mp ;/(wszyscy dostają te kicki?)
|
Cytuj:
|
Mój brat gra na Morganie i nie ma kicków............ani JEDNEGO!
Przypadek;)?? Jeżeli to prawda z tymi serwerami że muszą kupić nowe to Tibia będzie dopiero od września b.roku........... Przynajmniej wakacje będziecie mieli wolne od Tibii a pełne świeżego powietrza:) |
nerana off...
2 minuty temu właśnie się dziwiłem że nikt nie wpieprza się na dragi na dragon lair venore...mogłem przewidzieć że to już musi się dziać coś poważniejszego... btw...jeśli nadal takie kicki będą sie powtarzać to ja wale taką grę... |
Ja gram na morganie i właśnie mnie wywaliło i wejść nie moge. O.o
Morgana off GER Co drugi serw off O.o btw. Użytkowników czytających ten temat: 53 (zarejestrowanych: 21, gości: 32) |
uff gdyby to bylo 2 minuty temu to bym dednąl bo mnie napieprzaly 4 malpy i 3 marliny ... ale na szczescie odeszlem .. ale naprawde wspolczuje tym co ciezko pracowali na swoj lvl i skile i padna za glupi Cipsoft ;/ powinni dac addon loot x 5 i to by starczylo (bo cofka niektorym zaszkodzi (tzn niektorzy tez zyskaja ale wiekoszc straci))
|
Hmmm, ja wlasnie skilluje na slimku (Calmera) i nie mam zadnych kickow ;)
|
Może czas zacząć grać na serwerach w usa? :D :D :D
Tam nie widać żadnych oznak tej "epidemii" |
.
ahhahahaha już 3 kicki na harmonii
gz dla Was |
Ja chyba nigdy tego Postman nie skończe. Jeżeli tak będzie przez kolejny tydzień, mogę nawet dac za free konto.
|
Fajnie,Aurea i Mass kick :| wszystkich Wywaliło.. nikt sie zalogować nie może.
Pewnie cała praca i itemy w dupe pójdą :D normalnie super .. |
na nerane od 5 min sie wbic nie mozna ;D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:11. |