![]() |
Oh nie! To takie straszne!
Co za OTS się robi z tej Tibii! Gracze dostaną brass seta i ŁUKI! No bez przesady, ludzie. Na ots'ach to dostajesz na start np. k-seta. Na pewno nie będą mówić fri itanz.. no fakt, tyle że i tak będą prosić o kasę. Tutorial.. Co wam to, kurwa, przeszkadza? Nie musicie tego przechodzić, zakładam, że nawet ktoś, kto nie umie grać nie przejdzie go. Czy wy grając w np. COD przechodzicie tutoriale typu: "jak szczelać?11one" ? O nie, mam sentyment do postaci :( Jak usuną Tibię to sie powiesisz? ;[ Poza tym plujecie się o to, że Cipsoft robi wszystko dla kasy. A czy ktoś kiedyś temu zaprzeczył? Też nie chciałbym marnować pieniędzy, żeby sobie FACC pograł(tzn. niech gra, ale jednak jakieś zwroty trzeba mieć). Dlatego powstał PACC, a skoro twórcom jest znane pojęcie reklamy, to jej używają, nie? Update oceniam na +. Dlaczego? Questy, które MOŻE będą czegoś wymagały(wykluczam spoilery). Zmieniony system rozmów z NPC- brak kolejek. Odmienione wyglądy miast- cieszy oko. Wagoniki w Kazz- można wreszcie szybciej się dostać do różnych miejsc, bo akurat w Kazordoon można było się zgubić. Poza tym nie są to prymitywne teleporty jak na OTS, tylko wagoniki, które mają coś do miasta w górze.. Tutoriale- niewielka część prawdziwych newbie może z nich skorzysta, a i ja nie pogardzę, gdyż ciekawi mnie wygląd takiego startu. Skończyłem MONOlog, raczej nie mam czasu żeby tu wrócić ani by przekonywać malkontentów o słuszności zdań. |
Luzujcie
Mi tam update się podoba. Znudziła mi się stara postać i chcę założyć nową.
Myślę, że miło będzie zwiedzić nowe lokacje :p I zadowala mnie nowy sposób rozmów z npc. |
Tibia już jest jak ots teraz 100 lvl może mieć każdy noob . Zamiast nowych terenów upiększają stare tereny i dodają nowe expowiska dwarf dla boterów których lata wiencej po tibi niż normalnych graczy. Update jest coraz gorsze
|
Witam.
Mnie sie podoba ten update, wreszcie nie bedzie 1000 noobow mowiacych "hto mi da ruszczke"? Poza tym to miła odmiana dodac cos tez dla FACC. PS. Kiedy to bedzie? jutro? [16,06]? |
Myśle że może byc fajnie :p :cup:
|
Demon ale jakie eq?? Kurde drugi raz mówie to tylko głupi brass set a nie b robe czy c set jak na OTS-ach. Dla ciebie b set to jakieś mega, pro, hiper items?? bo dla mnie nie...
|
Ale mimo wszystko ułatwia gre... Tibia jest z upa na up coraz łatwiejsza, więc masz coraz mniejszą satysfakcje z tego co osiągnołeś. Może to pierdoła ale 100 takich pierdół i faktyczne wbicie 100 lvl to będzie 100 000 zaznaczeń by bił potworka.
|
Ta i ja dobrze wiem o co ci chodzi, pamientam te czasy jak wbicie 50lvl zajmowało mi kilka miesięcy, bo tibia była trudniejsza, a jak sie miało g armora to byłeś pro bo kosztował nawet 90k, a zdobycie 100k na uczciwym huncie było trudne. Kiedyś liczyła się tylko wspólna zabawa z kumplami, a nie mass exp, ale mimo wszystko skoro CiP myśli, że ułatwianie gry mu coś pomożę to prosze bardzo ale ja już nie gram. Od upa 7.7 tibia schodzi na psy.
|
Cytuj:
A kiedy to będzie xD :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
teraz bedzie wiecej kasy po wyjsciu z rooka ^^ sprzeda taki eq na rooku jeszczei juz ma 2-3k razem z kasa uzbierana w biciu 8 lvl, na mainie sprzeda tego brass seta to juz kolejne 0,5k w sklepie ^^ za dobry start jak dla mnie
|
Cytuj:
|
a kiedy będzie w końcu udpate ???? no bo sie doczekać niemoge :D
|
@up
jutro albo jakoś na dniach... chyba ze stanie sie cos nieprzewidywalnego, np. tornadu, tsunami, 3 wojna światowa ale jestem śmieszny |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
powiem jedno :
a nie mowilem !!! :D jesli uznacie ze to spam mozecie przeszukac posty moje w poprzedich tesearach i sie przekonac |
Cytuj:
|
Nowy uptade 8.2
Mam pytanie:
Robie 2 chara i właśnie wszystko wiem.Ale to jest konieczne?Ale gdy chce to zwiedzić jeszcze raz to chyba można :) .Ale słyszałem,że dają przeciętny ekwipunek knightowi.A paladin jakieś łuki i co kolwiek.Sorc i Drut to też dziwne...Nie rozumiem Prosze o wytlumaczenie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:15. |