![]() |
Cytuj:
|
Już wolę, żeby kasa leciała do blizzarda/activision, niż na ebay.
Tyle w tym temacie, bo itemy "rozpieszczone dzieciuchy multimiliarderów" i tak by kupowali. |
To jest nieuniknione, a lepiej zeby blizzard zarabial niz ktos kto w ogole nie pracowal przy tworzeniu tej gry ;)
Ps: też się modlicie o klucz do bety?: p |
Cytuj:
|
Trzeba mieć aktywną subskrypcję WoWa lub kupionego SC2 na koncie na battle.net i wypełnić beta profile.
Ja się nie modlę bo i tak wiem, że mam szansę mniejszą niż 1% :P Swoją drogą jak tak oglądam te diablo 3 na streamach w HQ, to mi szkoda ludzi, którzy nie będą mogli sobie pozwolić na DX11, trochę kuleje antyaliasing i krawędzie wyglądają tak sobie :P |
Automerged Doublepost
Diablo 3 jednak nie w tym roku :( R.I.P :( |
Cytuj:
|
Temat z 2008 roku, Diablo III 15 maja 2012.
In ur face, biatch. |
Nocne premiery Diablo 3 w calej Polsce, praktycznie w kazdym wiekszym miescie.
Tutaj spis http://media.wow-europe.com/diablo3/.../pl/index.html |
;]
czekam na to diablo strasznie;d
|
chyba ja kupie w nocy
|
Ktoś może z okolic Gliwic?: D
|
Zło powraca, już dzisiaj : D
|
Już zamówione :D
|
Jebać diablo.
2x exp jest |
Juz się kuźwa nudny z tą reklamą kmieciu robisz.
Myślisz, że ktoś wbije na forum osoby która spamuje i nie ukazuje żadnego profesjonalizmu i dodatkowo jest tam głównym administratorem? :| FAIL cipo |
Aktualnie 3 akt ^^
|
Siedzę se w robocie a tu kierownik przynosi 14 egzemplarzy Diablo 3...
-Czy może mi pan kierownik po co to panu? -4 go gablotki, jeden dla mnie, jeden dla Michała. A resztę na Allegro. Ok teraz idę do domu pograć w diablo. A ty pracuj... -Panie kierowniku to dlatego Michał poszedł na chorobowe? I muszę za niego robić przez kilka najbliższych dni? Czy was nie poje***** z tym diablo? -A chcesz urlop jak wyjdzie Guild Warsa 2? -od środy do soboty po 8 godzin ? Nie ma sprawy... Szantaż szefa. A tak na serio to problem z interesem będę miał w czwartek i jutro. Bo ludzi od CS , WoWa oraz LoL mam zawsze ale innych ubyło... chyba rozprowadzę D3 po kompach i powiadomię kilka ludzi że D3 na kompach |
Koszmarny Leoric. Dziekuje, dobranoc. : D
|
Koszmar 2 akt:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:35. |