![]() |
Uułłłllaaaa, nie było mnie przez kilka dni i widzę, że więcej się wydarzyło niż przez całe wakacje. Zapowiada się chyba World War który się tak szybko nie zakończy...:evul:
|
@Makon
podziekuj renie :DDD |
THANKS Rena XDDDDDDDDDDDDDDDD
a tak btw czemu?:D |
bo go zreportowala ;D
|
Cytuj:
|
Pogrom :/ az sie wyjebalem
|
tez xd .
|
ja tez chlopaki :D
|
A filma ma ktos oprocz halvz ?
|
a ja uciekalem calemu WO przed 20 minut i ucieklem xD
|
</napinka mode on>Uciekłeś bo miałem lagi!<napinka mode off>
btw. wiecie, że jak Skor padł to płakał na vencie?XDDDDDDDdddd |
Cytuj:
|
chyba jak zielonym zolwiem ninja byles. jakbys calemu WWO uciekal to by nie bylo battle przez te 20 minut :\ dawaj kase z mojej renty lepiej.
|
Cytuj:
BTW zazdrosny jesteś że nie Tobie "dupę pucuje"? |
Już nie gram na Lucy,sprzedałem 84 ed ;] ssij
|
Cytuj:
po 1 jako jedyny do Reny chyba nic nie mam. Bo mi nic nie zrobiła a po drugie SS nie jest dowodem do raportowania za botowania xD I Kaczy to jest chyba jedyna wojna ze jestem za NG bo nie bardzo mi się chce wylecieć z serva;] od Irackiego Ścierwa;] Pogro ja CIE DORWĘ NA RL:********* Nie wiem czemu to zrobiłeś i nie zrozumiem tego ale dziękuje. Ale musimy coś jeszcze obgadać na tibi |
Cytuj:
To spadaj stad albo zmień dane, a co do "ssania" to na pewno nie Tobie bo po pierwsze u Ciebie nie ma co, a po drugie mam lepszych kandydatów niż taki ch.. na Kaczyych nogach :D Może pochwal się jakim charem grasz na obsidii? :evul: |
[quote=Kuan Ti;2268691]
Pogro ja CIE DORWĘ NA RL:********* Nie wiem czemu to zrobiłeś i nie zrozumiem tego ale dziękuje. Ale musimy coś jeszcze obgadać na tibi Nie musisz rozumieć, cieszę się że zaakceptowałeś. A co do tematu, który musimy obgadać .... jakięś pomysły gdzie mam wysłać żone na cały weekend ? :baby: Rena ty jesteś kobietą to pomyśl co by moją starą ucieszyło tak żeby komp był cały weekend mój 8o Reszta może sobie odpuścić propozycje bo i tak będą nieakceptowalne :cup::cup::cup: |
Buahahaha, powiedz do niej "Stara" to się obrazi i może nawet wyprowadzi na kilka dni? x.x Nie no, żartuję, ja bym wysłała do jakiegoś hotelu spa na weekend ;d;d;d;d;d;d; tu np: http://www.warszawianka.pl/ - pierwszy, który znalazłam :D
|
Mam takie pytanie z przeszlosci ze tak powiem. Kto, albo ile ludzi poszlo na Xerene po ostatniej przegranej wojnie?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:35. |