![]() |
ten półfinal jak na moje należał do Ziutiniego i Klaudii która pojechała równo ;_)!
|
wolałbym Karola zamiast snake'a no ale trudno :/
|
Cytuj:
|
Jestem zawiedziony że odpadła grupka MILFów, czyli 4-te. No i Karlol szkoda, że odpadł.
|
Ci jurorzy są zryci, naprawdę. Tamta dziewczyna będzie 100% lepsza od Snejka a Galos jedyny w swoim rodzaju.
|
Ta dziewczynka jest zajebista. Według mnie to ten karol powinien przejść dalej.
|
Chylińska powiedziała dobrze, że Karol będzie miał jeszcze okazję pokazać swój talent (młody, wiele przed nim) a ssnake już trochę na karku ma więc niech "na starość" korzysta ;)
To, że Klaudia przejdzie dalej było chyba pewniackie, (nie zdziwię się, jak wygra) ale przeszła zasłużenie, bo na prawdę, pokazała klasę. Szkoda tylko, że moje cztery faworytki nie przeszły ;P p.s. Strasznie zawiodłem się na formule programu, a konkretniej na tym pseudo "na żywo"... |
Która to Klaudia? Nie oglądałem, a chciałbym wiedzieć komu tak świetnie poszło :>
|
Cytuj:
|
Tak, to ta :>
Udowodniła, że ma talent i jest moją faworytką do wygranej : D |
a mój faworyt przesssedł :p
ale ten matrix boy prawie sie popłakał :< ale fajnie ze na żywo nadają |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wojewódzki dobrze mówił o tej młodej dziewczynie co śpiewa. Widać, że pewnie rodzice jej kazali iść do tego programu, później będzie ją słychać w każdym radiu i w TV.
|
Cytuj:
Moimi faworytami była Klaudia, Karol i Ssnake. Szkoda, że dalej nie mogła przejść cała trójka. Ale cóż, należy im pogratulować i życzyć powodzenia w finale. |
wedlug mnie ssnake nic nie pokazal, bo tak w kazdym cyrku robia, a to co zrobil Karol, naprawdę mi sie podobalo. i wezmy pod uwage ze to dopiero dziecko, a co bedzie robil jak dorosnie?
I co do Chylinskiej - co z tego, ze jest mlody, jak do nastepnej edycji juz nie moze isc? |
4-te - najlepsze wrażenia wizualne. : )
Nie szkoda mi Karola, chyba był (jest?) na dobrej drodze do stania się kimś takim jak Kamil Kucharzewski. A Ssnake mi się podobał. Klaudia również. Tylko Wojewódzki czasami rzucał suchary. |
Kiedy 4-te nie przeszły, to się załamałem... Nawet Sms-a na nie wysłałem.
One było Pr0! Nigdy nie widziałem, żeby ktoś tak jechał na skrzypcach. No, cóż szkoda. Ludzie nie doceniają, pr0 elo elo występów. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:57. |