![]() |
Czy to koniec wojny ? Brak akcji ze strony Tiadu, to chyba oznacza oddanie servera ... Czyli VO zostało gildią która jest przy władzy .:]
|
Po akcji na statku chyba im sie odechcialo :o
|
hej jurek! kiełbasa ogór i żurek!!!!!!!
Ja lubieć bigosa z kiełbaso. btw. radze wam zrobić karpia po księciowemu :) |
Oglądając dzisiejszą walkę i słuchając poglądy ludzi z Tiadu (rozmawialem z paroma osobami),wysówa mi się na myśl ze Tiad powinnien rozegrac wojne z ... Tiadem.! Mają spaya w gildi ,czyli nie ma szans na wygraną z tą (tymi) osobami! Teraz z innej beczki , osoba sprzedająca nigdy nie będzie osobą zaufaną nawet dla gildi dla ,której sprzedaje. Spay jeżeli raz sprzedaje "Tobie" to drugi raz "Sprzeda Ciebie" ! tzw. sprzedawczyk niegdy nie będzie szanowany, jezeli robi to w grze ,robi tez to w rl. life... Bo gra tylko sprzedaje twoją osobliwosc.
Tyle chcialem napisac . Dziękuje |
Cytuj:
Sprzedawczyk w Tibi mmm. Nie nazwał bym tutaj tej osoby "sprzedawczykiem" tylko cwaniakiem albo chytrusem Cytuj:
Cytuj:
|
[quote=JaSprite;2388988]Nie przetrawię tych bzdur i napisze cos
Sprzedawczyk w Tibi mmm. Nie nazwał bym tutaj tej osoby "sprzedawczykiem" tylko cwaniakiem albo chytrusem Cwaniakiem albo chytrusem <hahaha> . Cwaniakiem to możesz byc jak uciekniesz z trapa lub massloga... A osoba ktora decyduje sie z kimś walczyc ,a kiedy przychadzą niepowodzenia "SPRZEDAJE" ludzi z ,którymi miała wygrac (w tym momęcie chodzi o ) wojnę, w takim momęcie mam nazwac tą osobe chytrusem ... Jak dla mnie błysnołeś/aś ... Taką osobe mozna nazwac tylko i wyłącznie SPRZEDAWCZYKIEM ! I po 2 nie mądrze się tylko piszę prawdę, poprostu nie jestem osobą tak mało rozwiniętą jak ty . Jak Cie to denerwuje to nie czytaj i wszystko gra ;] Pozdro. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdro. |
Patrz bo Ci żyłka pęknie. Skoro ja jestem "mało rozwiniętą" osoba to kim Ty musisz byc?
Kolejny anonimowy napinacz + struga ważniaka na forum "ale nawet w grze trzeba sie nie s*****ć elo<<< " DLACZEGO NIE? Czy kogos z was obchodzi opinia osób ktore : Nic o Tobie nie wiedza, nigdy ich nie widziales i prawdopodobnie nie zobaczysz?? Szczerze? Gówno mnie to obchodzi co kto o kim myśli. Liczy sie tylko moje własne psychiczne jak i fizyczne samopoczucie. Prawdziwe zycie nie ma nic N I C wspólnego z "życiem tibijskim" |
Cytuj:
Z przykrościa stwierdzam iż ma mistrz racje. Jednak podwazylbym autorytet wnioskujac ze niektorzy ludzie ukazuja siebie takimi jacy sa w real'u, np kiedy cie ktos okrada to wiesz ze jest suka i nie warto jej ufac :baby: Dla niektorych niestety wazniejsza jest totalna pixeloza nizeli prawdziwe życie tak wiec trzymajcie tak dalej panowie! Wasza przyszlośc jest przejrzysta jak niebo w tibii. :o |
Może skończymy konwersacje na temat Sprzedawania.. bo "nogairece" zaraz siie popłacze, został dotknięty urokiem "sprzedawczyka" i chcę się wyżalić.. Gra przytłumiła mu wzrok i zapomniał o przyjaźni na rl, czy rodziny której mógłby się wyżalić.. więc pomóżmy mu.. Tak Drogi KOlego.. Sprzedawanie nie jest dobre.. wspólczujemy Ci ;]
P.s Zastanów się co piszesz na temat łączenia gry z rl, bo jedyne łaczenie co ja tu widze, to meeting, i ostre picie % |
Według mnie to element gry, który dobrze wykorzystany może przeważyć o losach danego serwera. Czy te zasady są de facto czy de jure to już nie mi osądzać.
Nameless biciys |
Vane dare shit happens :(
|
[quote=nogairece;2389108]
Cytuj:
|
[quote=Safe;2390925]
Cytuj:
i mam zajebiste barwy wojenne xD ps. A Paziu wtedy podcieral sie plakatem Avril ? |
ej ja spadam na combo ;<
A co do zachowania sie w rl i w tibii: mam 14 lat, w tibii wy*******am 18-latkow z expa, wyzywam ich czasami jak trzeba, sądzisz, że na rlu robiłbym to samo? Bo ja nie ;D ps. pisze się "moment", a nie "momęt" |
[quote=nogairece;2389108]
Cytuj:
WESOŁYCH ŚWIĄT W TYM MOMĘCIE!! |
czas rosadziB)
|
Nie huntujcie sunzego. Zróbcie mu prezent na świeta !
żartowalem ;D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:24. |