Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Nowa Wojna ... ? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=195499)

nogairece 21-12-2008 13:57

Czy to koniec wojny ? Brak akcji ze strony Tiadu, to chyba oznacza oddanie servera ... Czyli VO zostało gildią która jest przy władzy .:]

--Ogorek-- 21-12-2008 15:13

Po akcji na statku chyba im sie odechcialo :o

NinJa 22-12-2008 10:44

hej jurek! kiełbasa ogór i żurek!!!!!!!

Ja lubieć bigosa z kiełbaso.

btw. radze wam zrobić karpia po księciowemu :)

nogairece 22-12-2008 16:39

Oglądając dzisiejszą walkę i słuchając poglądy ludzi z Tiadu (rozmawialem z paroma osobami),wysówa mi się na myśl ze Tiad powinnien rozegrac wojne z ... Tiadem.! Mają spaya w gildi ,czyli nie ma szans na wygraną z tą (tymi) osobami! Teraz z innej beczki , osoba sprzedająca nigdy nie będzie osobą zaufaną nawet dla gildi dla ,której sprzedaje. Spay jeżeli raz sprzedaje "Tobie" to drugi raz "Sprzeda Ciebie" ! tzw. sprzedawczyk niegdy nie będzie szanowany, jezeli robi to w grze ,robi tez to w rl. life... Bo gra tylko sprzedaje twoją osobliwosc.

Tyle chcialem napisac . Dziękuje

JaSprite 22-12-2008 19:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nogairece (Post 2388742)
Oglądając dzisiejszą walkę i słuchając poglądy ludzi z Tiadu (rozmawialem z paroma osobami),wysówa mi się na myśl ze Tiad powinnien rozegrac wojne z ... Tiadem.! Mają spaya w gildi ,czyli nie ma szans na wygraną z tą (tymi) osobami! Teraz z innej beczki , osoba sprzedająca nigdy nie będzie osobą zaufaną nawet dla gildi dla ,której sprzedaje. Spay jeżeli raz sprzedaje "Tobie" to drugi raz "Sprzeda Ciebie" ! tzw. sprzedawczyk niegdy nie będzie szanowany, jezeli robi to w grze ,robi tez to w rl. life... Bo gra tylko sprzedaje twoją osobliwosc.

Tyle chcialem napisac . Dziękuje

Nie przetrawię tych bzdur i napisze cos
Sprzedawczyk w Tibi mmm. Nie nazwał bym tutaj tej osoby "sprzedawczykiem" tylko cwaniakiem albo chytrusem
Cytuj:

jezeli robi to w grze ,robi tez to w rl. life...

Skad to mozesz wiedziec inteligencie. Zaczynasz mnie denerwowac, mądrzenie sie przez forum... Pozjadałes wszystkie rozumy???
Cytuj:

Bo gra tylko sprzedaje twoją osobliwosc.

Hmm a co Ty na to - w grze jest niemiła, krzykliwa, denerwujaca :> a na rl spokojna i raczej bezkonfliktowa

nogairece 22-12-2008 20:25

[quote=JaSprite;2388988]Nie przetrawię tych bzdur i napisze cos
Sprzedawczyk w Tibi mmm. Nie nazwał bym tutaj tej osoby "sprzedawczykiem" tylko cwaniakiem albo chytrusem

Cwaniakiem albo chytrusem <hahaha> . Cwaniakiem to możesz byc jak uciekniesz z trapa lub massloga... A osoba ktora decyduje sie z kimś walczyc ,a kiedy przychadzą niepowodzenia "SPRZEDAJE" ludzi z ,którymi miała wygrac (w tym momęcie chodzi o ) wojnę, w takim momęcie mam nazwac tą osobe chytrusem ... Jak dla mnie błysnołeś/aś ... Taką osobe mozna nazwac tylko i wyłącznie SPRZEDAWCZYKIEM !

I po 2 nie mądrze się tylko piszę prawdę, poprostu nie jestem osobą tak mało rozwiniętą jak ty . Jak Cie to denerwuje to nie czytaj i wszystko gra ;]

Pozdro.

Lotress 22-12-2008 22:50

Cytuj:

ezeli robi to w grze ,robi tez to w rl. life...

No super, ale Tibia to tylko gra. Nie porownuj tego do prawdziwego zycia kretynie.

Streetmajster 22-12-2008 23:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lotress (Post 2389395)
No super, ale Tibia to tylko gra. Nie porownuj tego do prawdziwego zycia kretynie.

W takim razie albo jesteś SAFE, albo jakimś innym hujem. Kto sprzedał raz sprzeda drugi, a tzn, że jest KURWĄ i tyle. Fakt faktem to tylko gra, ale nawet w grze trzeba sie nie s*****ć :) elo<<<

nogairece 22-12-2008 23:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lotress (Post 2389395)

No moze masz racje, nie powinienem gry porównywac do rl life. Ale sprzedawczyk i tak jest scierwem . A jedynym kretynem jestes ty na tym forum.
Pozdro.

JaSprite 22-12-2008 23:34

Patrz bo Ci żyłka pęknie. Skoro ja jestem "mało rozwiniętą" osoba to kim Ty musisz byc?
Kolejny anonimowy napinacz + struga ważniaka na forum

"ale nawet w grze trzeba sie nie s*****ć elo<<< "
DLACZEGO NIE? Czy kogos z was obchodzi opinia osób ktore : Nic o Tobie nie wiedza, nigdy ich nie widziales i prawdopodobnie nie zobaczysz??

Szczerze? Gówno mnie to obchodzi co kto o kim myśli. Liczy sie tylko moje własne psychiczne jak i fizyczne samopoczucie. Prawdziwe zycie nie ma nic N I C wspólnego z "życiem tibijskim"

Sch3mat 22-12-2008 23:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JaSprite (Post 2389490)
Patrz bo Ci żyłka pęknie. Skoro ja jestem "mało rozwiniętą" osoba to kim Ty musisz byc?
Kolejny anonimowy napinacz + struga ważniaka na forum

"ale nawet w grze trzeba sie nie s*****ć elo<<< "
DLACZEGO NIE? Czy kogos z was obchodzi opinia osób ktore : Nic o Tobie nie wiedza, nigdy ich nie widziales i prawdopodobnie nie zobaczysz??

Szczerze? Gówno mnie to obchodzi co kto o kim myśli. Liczy sie tylko moje własne psychiczne jak i fizyczne samopoczucie. Prawdziwe zycie nie ma nic N I C wspólnego z "życiem tibijskim"

Z przykrościa stwierdzam iż ma mistrz racje. Jednak podwazylbym autorytet wnioskujac ze niektorzy ludzie ukazuja siebie takimi jacy sa w real'u, np kiedy cie ktos okrada to wiesz ze jest suka i nie warto jej ufac :baby: Dla niektorych niestety wazniejsza jest totalna pixeloza nizeli prawdziwe życie tak wiec trzymajcie tak dalej panowie! Wasza przyszlośc jest przejrzysta jak niebo w tibii. :o

Abbadim 23-12-2008 08:25

Może skończymy konwersacje na temat Sprzedawania.. bo "nogairece" zaraz siie popłacze, został dotknięty urokiem "sprzedawczyka" i chcę się wyżalić.. Gra przytłumiła mu wzrok i zapomniał o przyjaźni na rl, czy rodziny której mógłby się wyżalić.. więc pomóżmy mu.. Tak Drogi KOlego.. Sprzedawanie nie jest dobre.. wspólczujemy Ci ;]

P.s Zastanów się co piszesz na temat łączenia gry z rl, bo jedyne łaczenie co ja tu widze, to meeting, i ostre picie %

NinJa 23-12-2008 18:11

Według mnie to element gry, który dobrze wykorzystany może przeważyć o losach danego serwera. Czy te zasady są de facto czy de jure to już nie mi osądzać.

Nameless biciys

WarTibiaExe 23-12-2008 18:28

Vane dare shit happens :(

Safe 23-12-2008 19:55

[quote=nogairece;2389108]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JaSprite (Post 2388988)

Cwaniakiem albo chytrusem <hahaha> . Cwaniakiem to możesz byc jak uciekniesz z trapa lub massloga... A osoba ktora decyduje sie z kimś walczyc ,a kiedy przychadzą niepowodzenia "SPRZEDAJE" ludzi z ,którymi miała wygrac (w tym momęcie chodzi o ) wojnę, w takim momęcie mam nazwac tą osobe chytrusem ... Jak dla mnie błysnołeś/aś ... Taką osobe mozna nazwac tylko i wyłącznie SPRZEDAWCZYKIEM !

I po 2 nie mądrze się tylko piszę prawdę, poprostu nie jestem osobą tak mało rozwiniętą jak ty . Jak Cie to denerwuje to nie czytaj i wszystko gra ;]

Pozdro.

Kurwa, pysk zamknij i sluchaj sie Mariusza bo jest nie tylko starszy ale i madrzejszy.

JaSprite 24-12-2008 03:37

[quote=Safe;2390925]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nogairece (Post 2389108)

Kurwa, pysk zamknij i sluchaj sie Mariusza bo jest nie tylko starszy ale i madrzejszy.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

i mam zajebiste barwy wojenne xD
ps. A Paziu wtedy podcieral sie plakatem Avril ?

Pinty'ith 24-12-2008 10:38

ej ja spadam na combo ;<

A co do zachowania sie w rl i w tibii:
mam 14 lat, w tibii wy*******am 18-latkow z expa, wyzywam ich czasami jak trzeba, sądzisz, że na rlu robiłbym to samo?

Bo ja nie ;D

ps. pisze się "moment", a nie "momęt"

Bosy_Wiesniak 24-12-2008 11:42

[quote=nogairece;2389108]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JaSprite (Post 2388988)

Pozdro.

WESOŁYCH ŚWIĄT W TYM MOMĘCIE!!

chudy12 24-12-2008 11:56

czas rosadziB)

JaSprite 24-12-2008 17:34

Nie huntujcie sunzego. Zróbcie mu prezent na świeta !

żartowalem ;D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:24.