![]() |
A ja chciałbym żeby zostało dodane nowe światy. Dużo ludzi już gra w tibie, dużo servów jest przepełnionych i niektórzy mają już dość czekania na wolny resp.
|
Cytuj:
|
Myślę, że powinna zostać dodana możliwość dowolnego łączenia outfitów.
Np: Czacha Wizarda z Summonerem itp. |
duzo duzo nowych potworow , nowe uzbrojenie , po 1 nowej rozdzce , nowe czary dla kazdego
(wszystkio z sensem ) nowe questy , i lepsze zagospodarowanie mapki !! czasem lubie sie pobawic edytorem to widze jak mozna zagospodarowac miejsce a w tibi sie go tyle marnuje nawet na tych skalach obok kazo mogli by nawet zrobic ze 4 wieksze respy wivern , zawsze inne miejsca byly by wolniejsze. a w tych gorach obok ank powinny byc ogromne d lairy. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@Zabilem prawie kazdego potwora , oprucz boosow i poi monsterow i kilku innych a powinny byc tez potwory naprawe silne , zeby ludzie mieli po co grac,
takie 200+ myslaly by : poexpie , podtrenie i moze go pokonamy @wiecej czarow to wieksze urozzmaicenie gry , a nie monotone exori vis - exura - exori vis - exura tak by byl o wiele wiekszy wybor i o wiele ciekawsza gra @nie wykonalem wszystkich ale wiekszosc tych oplacalnych (na te ktore mam level) @nie bede robil OTS , bo wole rl tibie , ale mogli by ja troszke poprawic @mozesz sie smiac z tego zeby powiekszyc ciekawe expowiska, ale w wiekszosc bylba bye zadowolona z powiekszenia starcych i dodania nowych expowisk |
mogli by usunąć możliwość wymienienia 40 green tunicow na 1 green poc lub zwiększyć cene 1 green tunic zeby troche wyrownac cene niebieskich i zielonych pocow
a także zwiększyć loot z wyrm |
żeby niebyło wiecej update do juz zabardzo psują gre
|
Cytuj:
|
Albo żeby rzczy co się założy było widać zamiast outfitu xd
|
Nareszcie update jak poinformowal Cipsoft jutro (10.12.2008) w godz. 13.00 - 18.00 bedzie update
|
O fajnie thnx za info
|
Cytuj:
|
jke
nowe SERWERY !!!!!!!!!!!
|
Grać knightem i nie bocić to idiotyzm...to jest najnudniejsza profesja w Tibii w kółko to samo bijesz...no i oczywiście nie poexpisz na takim czymś takim jak rp/ms/ed...Ci co piszą żeby "ostrzyć" bronie chyba nigdy nie grali knightem. Zresztą myślę że boterów i tak ubywa (niestety), a ci co bocą będą bocić nawet jak to całe ostrzenie broni wprowadzą. Aha i dlaczego bot zawsze kojarzy wam się z knightem...przecież ed/ms/rp też może bocić (tu polecam zapoznać się z funkcjami Elfbot'a). No i jeszcze jedno...na cholere piszecie żeby zwiększyć ilość GM'ów jak oni i tak teraz botów nie banują:baby:
|
1. Pory roku (oczywiscie bez bajerow typu zjawiska atmosferyczne)
2. Komendy dla summonów typu "Stój", "Chroń", "podążaj" Cytuj:
|
Cos dla edów:
Mozliwosc zobaczenie ile sie kogos uleczylo Cos w stylu tego z server loga "You deal ..." mogli by dodac "You heal ..." |
Dodac anticheat jak w cs'ie i go aktualizowac ciagle. Usuwać od razu botterow.
|
Cytuj:
|
Ograniczenie do 8h gry na dzien (max).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:45. |