![]() |
Skubany odgadl mi wszystkie gwiazdy WWE...
|
Zgadnie wszystko xDD
Zgadł mi: Sareth-Dark Massiah, Pikachu, Paccman, Tris Merigold, Geralta i Jaskra z Wiedźmina, ICY TOWER mi zgadł, Carmen Electre, Postala, Heaviego z Team fortress 2, Terroryste z Cs'a, Miarczyńskiego i mojego psa. Jestem pełen podziwu xDD Zgadnie wam każdą chodź trochę sławną osobę tylko musicie dobrze odpowiadać na pytania @Edit O fak! właśnie zgadł mi Ciastka ze shreka |
Odgadł Hardka z Thais. :O
|
Fajny patent ale....
Nie zgadł The Game'a tylko powiedział, że myślałem o Akon'ie ale jak by nie patrzeć to dobry z niego gracz po 9 pytaniach o.O zobaczymy czy za 2gim razem mu sie uda.... #edit lol? Manuel Rui Costa A myślałem o R.Giggs'ie #edit 2 Jak by co teraz myślę o fikcyjnej postaci ''Vegeta'' z Dragon Ball LOL!?!???? jaki jeb***ny duszek!!!! co za djinn zgadł że to Vegeta ;ooo |
Heh dobre
Pierwszy raz nie zgadł (zadał jakieś 40-50 pytań i nie zgadł) padł na Nathan'ie Explosion. @down ale jak bedzie mówił źle to możesz wziasc more questions czy jakoś tak i daje więcej. |
Kurde, nie zgaduje mi mdw, bo nie wiem co mam powiedzieć kiedy pyta o kolor włosów albo o wiek (-.-)
Cytuj:
@edit Dobra teraz zauważyłem opcje "more questions". Zwracam honor. |
Cytuj:
K.Jay |
najpierw 20, potem mozesz go o nastepne 10 pytan prosic (tak do 40)
|
Tak patrze, że faktycznie ma dodatkowe pytania, ale zdaje się zapominać o tych poprzednich (szukałem singera z anime a wyskakują mi jacyś japońscy chłoptasie).
@edit UDAŁO SIĘ! po 40 pytaniach: http://i240.photobucket.com/albums/f...rgen16/dmc.jpg |
Wyłożył się na Henrym Athertonie z książek Herbiego Brennana.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
@ Zgadnie wam każdego tylko musicie dobrze odpowiadać na pytania. Jeśli nie wiecie np. jaki ma kolor włosów do dajcie I don't know i on poprostu tego pytania nie bieże pod uwagę. Ja padłem jak mi zgadł Paccmana, Icy Tower, Guerille z Cs'a i Ciastka ze Shreka XDD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:06. |