![]() |
Cytuj:
Jak ktos mowi że wygra z botem, może i wygra na krótki czas bo wkońcu odpuści ;P @down no cusz ;< |
Był dobry temat do dyskusji, ale musiało się zlecieć "Rookgaardowe grono" i obniżyć poziom.
|
To akurat nie my obniżamy poziom...
|
W mojej subiektywnej opini 90% + 20 lvl'ow rook stayerow boci, wiec popieram usuniecie.
|
Cytuj:
W sumie to nawet śmiesznie się czyta ich argumentacje, te błędy ortograficzne, których by nie popełniła nawet upośledzona wykastrowana małpa (zaraz się odezwą ci z "zaświadczeniem" o dysortografii, jakby nie mogli firefoxa zainstalować) i te kłótnie na poziomie piątoklasisty. Barbar za krótki miałeś ten ban? Z chęcią zaraportuje raz jeszcze twoje głupoty. Kiedy w końcu zastosujesz się do swoich podpisów i przestaniesz trollić dzieciaku? Teraz jeszcze popierasz boty, ciekawe ile tym razem dni bana dostaniesz. Cytuj:
@TOPIC Było już powiedziane, nikogo nie usuną, temat na tibia.com nie mówi o usuwaniu Rookstayerów, ale do tego potrzeba znajomości angielskiego i arcytrudnej umiejętności czytania ze zrozumieniem. To wszystko są spekulacje. |
Powiedzialem tylko że z botem sie nie wygra ;(
Reportuj do woli, jak dostane bana to nic się nie stane, następny "Jerry" sie znalazł..Powiem ci że twój nick bardzo kojarzy się z tym kim jesteś ^^ @down Jestem tu od 2003ciego z tym że dopiero niedawno założyłem konto, to co o nim sądze to moja i tylko moja sprawa więc ki ci do tego. Mowisz jakby on sam nie umiał się obronić ^^ @2down A wiemy co to ironia ?;< Wiedziałem że jak nie napiszę IRONIA wielkimi wołami to takie bystrzachy nie zakumają .... @3down A myślisz że Klocek nie mógł np. sharować? To że nie ma dowodów nie znaczy że tak nie jest ;) Nikt z nas nie jest święty.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Pan Klocek I tu się z tobą zgadzam, prędzej nauczę mojego psa śpiewać "Jozin z Bazin" na dwa głosy niż co po niektórych interpretacji tekstów na tibia.com (wiem, wiem na tibia.com piszą po "ingliszu" o zgrozo). @topic: Moim skromnym zdaniem temat to pomówienie. Nigdzie Cipsoft nie pisał że mają zamiar "wywalić na zbity pysk" rookstaylerów, to wszystko jak to powiedział Klocek to są spekulacje. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Tak, żeby nie było, że odbiegam od tematu, wątpię by CipSoft ograniczył dotychczasowe prawa jakie posiadają rookstayerzy. Niewątpliwie jestem za likwidacją graczy już po pierwszym banie, zmniejszeniem staminy i wieloma mniej radykalnymi aniżeli usuwanie technikami walki z nieuczciwymi graczami. pzdr Res Khmer |
Cytuj:
Robimy postac i chcemy szybko opuscic rooka, ale jak mamy to zrobic jak prawie na kazdym respie siedza po 2 osoby z 20+ lvlem i do tego stoja na bocie?? |
nie kazdy tak robi... ja expie jedynie na orkach i minosach (czasem se na trolle pojde:))
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:05. |