![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
A jeżeli ci nadal nie pasuje to zostań "emo" i bedziesz zajebisty. A poźniej sie potnij sadzac jaka tibia jest zla przez boterow. "to że łamie prawo to moja sprawa" . I nie ty aby to oceniac. CTR + R I SIE ZAMKNIJ |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Nareszcie coś zrobili - może dzięki takim właśnie interwencjom będzie mniej botterów. Bardzo ładnie panowie :P
|
Niechcący double post - proszę o usunięcie tego.
|
Cytuj:
A w Tetrisa gracie bez solucji? Cytuj:
Cytuj:
|
Twierdzenie, że Cipsoft na tej decyzji straci, jest według mnie krótkowzroczne. Owszem, na krótką metę pewnie wpływy z pacców trochę zmaleją. Ale myślę, że gdyby Cipsoft dalej ignorował bociarzy, po pewnym czasie zostaliby w grze już niemal tylko oni. Używanie bota straciłoby sens, bo nie dawałoby żadnej przewagi nad kimkolwiek, skoro i tak wszyscy botują. Uczciwa gra oczywiście też odpada. Po pewnym czasie Tibia by się po prostu wypaliła i umarła śmiercią naturalną.
|
W koncu coś zrobili! Jeśli to nie kłamstwo na pokazówkę...
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiec...WY*******AJ! Czy tylko mnie mocno w*****a ze wszelkiego rodzaju botterzy/cheaterzy/piraci wymyslaja jakies bzdurne wytlumaczenia na to ze oszukuja? Czy macie jakis pieprzony przymus by wbic na bocie ten level? Bo do cholery jaka jest z tego przyjemnosc? Zadna a gry sa od tego ja dawac. Zreszta wy i tak wiecie lepiej prawda?. Teraz takie 3 kwestie, niby rózne ale wyrazaja dokladnie to samo - idiotyzm ludzi, którzy oszukuja. "Bez botterow Tibia by nie istaniaja bo Cipsoft by nie zarabial". "Bez piratow rynek gier by upadl". "Bez złodziei nie byłoby nic w sklepach, a ludzie nie placili by za nic." |
Cytuj:
Cytuj:
@Mitthenither Bo oni ustalają swój autorytet (jeśli w ogóle to robią) na podstawie levela... Takie chore myślenie. |
Cytuj:
Starzy wyjadacze nie wracają przez takich ludzi jak Ty :) Ostatni post mój w tym temacie. Botujcie sobie dalej. Juz mnie to nieinteretere. Przyjemnie się patrzy jak cipy coś robią w tym temacie. Rockte slayer~ (czy jak to tam bylo) - popieram cie, powodzenia w walce z wiatrakami :) |
@up
Tak, przez cały ten shit, który wymyślali. Mogli mieć w dupie pierdoły typu baseniki, bakłażany czy inne badziewia. Normalnym posunięciem by było zwiekszenie liczby itemów do eq ale nie ze statami z kosmosu. Mogli też osiągnąć pewien poziom zabezpieczeń przed jakimkolwiek illegal software... Cóż... botterzy z lvlami 100 lub mniejszymi powinni być zsyłani z non na PVP (starsze światy) i jakoś "oznaczeni". Nawet lista w Motd mogłaby być... |
Na Elysi też sporo osób bany dostało. Ja to się tam ciesze bo to osoby za którymi nie przepadam :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wreszcie sie za to wzieli...Jak co miech 5tys beda banować to wkońcu ludzie przestana bocić :D Z mojego serva też dużo dobrych lv zostało zbanowanych i git stonek, lowca-dusz etc gdyby jeszcze jakoś mogli sprawdzić ile kto wbił expa za pomocą bota i im odjeli byłoby zajebiście :D |
@EDIT
Cytuj:
Cytuj:
@EDIT2 Polska 13:14 Chorwacja :(:( |
Cytuj:
Cytuj:
Dziewczyny.jpg? Już tłumaczę: Cytuj:
Wcale nie, zyska nowych, którzy lubią grać uczciwie. Cytuj:
Cytuj:
EDIT usunięte -.^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:10. |