![]() |
Cytuj:
no i popieram w 50 % , bo to choroba ! a co do drugiej części , to prześladowań powinno sie uniknąć w ten sposób ze zrobiło by sie dla nich otoczona murem strefę do życia i tam by se pedarasty siedziały nie przeszkadzając nikomu. dostały by ziemie pod uprawę , i byli by od siebie niezależni żeby nie mieć kontaktu z normalnymi ludźmi. |
Cytuj:
Jedyną moją oznaką nietolerancji wobec homo są związki homoseksualne. Mężczyzna i kobieta są stworzeni fizycznie i psychicznie do zapewnieniu dziecku odpowiedniego rozwoju. Para homoseksualna nie jest w stanie czegoś takiego dokonać, ze względów technicznych. |
Ciekawa jestem, kiedy ludzie pojmą, że istnieją trzy, a nie jedna orientacja seksualna.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Korumpcja w polityce czy piłce nożnej jest a ludzie jej też nie akceptują ani nie tolerują. Tak samo jak CipSoft pojmuje, że wielu graczy botuje i oni tego nie tolerują i coś z tym robią. --- A co do parad i moralności. Co z tego, że kilku homoseksualistów dostanie po gębie, zostanie wyśmianych, czy obrzuconych cegłówkami/butelkami? Kiedyś 6 milionów ludzi zostało zabitych za to, że nie miało bląd włosów i niebieskich oczu. |
Cytuj:
Ale ślubu nie będzie w kościele! Adopcji nie bedzie! Parad ''róFności'' nie będzie! I dla mnie jest git. |
Cytuj:
|
Jaki by nie był werdykt psychologów, homoseksualizm jest dysfunkcją organizmu, którego podstawowym celem powinna być prokreacja.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
tu nastąpił błąd i złe porównanie!!
niedługo ciąg dalszy... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mogą być ale bez możliwości adopcji dzieci. |
Cytuj:
Przecież, jak sam napisałeś, naszym celem jest prokreacja, a "inne" zachowania uznawane są za chorobę. Ah... I przez kogo są uznawane? Lekarzy? Kościół? Ciebie? |
Nie, nie zespól dawna nie jest chorobą...przepraszam za pomyłkę i złe porównanie...
(Nie chce tu nikogo skrzywdzić dlatego nie będę tłumaczył dlaczego napisałem tak a nie innaczej) |
Cytuj:
|
Yakky, powiedz mi tak szczerze. Ten pakiet głupoty, który posiadasz to dostałeś gratis po urodzeniu czy otrzymałeś go na Komunie?
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@DOWN Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj: