![]() |
Cytuj:
|
@Michoss
Czy przeciwstawienie się spamowi na blogach, to część Twojej "Kampanii Wyborczej w Wyborach Modków"? :p (Nie odbieraj tego źle - akurat tutaj się, w pewnym sensie, zgadzam.) |
W zgłoszeniu na moda napisałem, ze najchętniej nie brałbym żadnego działu, a właśnie blogi. Przechylają się one co chwilę albo w stronę totalnego chaosu, albo kompletnego wymarcia. Przydałby im się porządny moderator. Taki, który faktycznie by się opiekował, a nie kasował ostatnie 200 wpisów i banował każdego (pozdrowienia dla Rothesa).
|
Cytuj:
*Temacik z tostami Wszedłem z nudów, patrzę ile osób czytających - 10. Widać każdy chce być na bieżąco z wyborami, skoro gdy tylko zgadało się o tostach każdy poleciał czytać tamte tematy ;) *Temat Nie wiem dokładnie jak to wygląda obecnie na forum modków, ale na moje oko pozostało kilku kandydatów i teraz sprawdzają, który będzie najlepszy. Przeglądając profile modków online większość z nich przeszukuje forum - być może szukają mądrych/głupich wypowiedzi kandydatów by upewnić się w swojej decyzji. Ktoś tam krzyczał, żeby wybory były szybko - wystarczyło przeczytać kilka postów wyżej wiadomość bodajże Ashlona, który pisał, że bosala miało nie być do wczoraj, ale kiedy wejdzie - nie wiadomo. |
Ale i tak, to część w/w Kampanii :p.
@Voniek Moderatorzy raczej się nie pomylą, a wiadomo, że nikt nie spyta przeciętnych userów o zdanie, na temat użytkowników, którzy ew. nadają się na Moda, bo wyszły by z tego takie absurdy, że...uuuu... |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak dla mnie michoss to trochę za bardzo przywiazałeś się już do tej posady a nawet niema wyników podanych, więc poluzuj trochę bo pokazujesz swoje negatywne cechy
Pozdrawiam |
Cytuj:
|
Cytuj:
Szukasz czegoś czego nie ma. |
Cytuj:
Cytuj:
*Down Niby masz rację, ale w końcu to admin, a z jego zdaniem trzeba się liczyć :P |
@UP
Ale skoro jest nieobecny, to chyba nie warto czekać 2-3 tygodnie, aż się pojawi... Bo jeśli tak miałoby być//będzie to bez sensu jest robienie wyborów miesiąc przed. |
A wyobrażasz sobie sytuacje, w której Modki zostali wybrani, a tu nagle lognie Bosal i zgłosi veto co do jednego :P co wtedy?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Może on ma prawo veta jak każdy ale jeśli nic nie pisze to mody są zdania iż się nie wtrąca i on to czyni. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:05. |