![]() |
no bo na folde to mi full set nie potrzebny ;p
|
Kiedy pacc?XD
|
|
juz powinien byc :D
jescze nie doszedl xd |
|
Cytuj:
|
|
|
trujkont do boju !!!!
|
po co grasz jak i tak bocisz, je**ny uzaleznieńcu xddd
patrzcie to xddd tłumaczenie kwadratowi obslugi Team Speak'a, niestety po godzinnej lekcji i tak nie zrozumial i dalej nie wiedzial co i jak :( co za idiota :( xdd http://img25.imageshack.us/img25/7536/omgeot.png |
Kwadrat, muszę Cię zmartwić bo najprawdopodobniej dostaniesz bana na początku miesiąca ;X.
|
Wtedy zrobi chara kwadratbogg i bedzie dalej bocil _/
|
Odjebcie sie od kwadrata każdyz was używa elfa i jest nobem jak krihu i nikt po was bez powodu nie jezdzi, a waka zanim doszedl do choh tez kazdy po tobie jechal jak byłeś w tych nobskich gildiach wiec starczy
|
Przejrzałem cały temat.Ja dopiero zaczełem gre na Refugi.
Moze ktos ma w depo jakies nie potrzebne itemki? Wszelkie darowizny prosze wysylac parcelem do: Motiq Ab'Dendriel. Z góry dziekuje. |
Waka nie moge. Taki kozak sie zrobiles jakby nie wiadomo co sobą reprezentował, myślisz ze jestes taki wielki pro elo koks ?:confused:
|
Ja tam w sumie nic do Kwadrata i reszty hardkorów nie mam. Czasem, gdy ktoś do niego zagada pisze "Twoja stara", ale już się do tego przyzwyczaiłem ;d
Temacik będe odwiedzał regularnie, więc niezapomnijcie o bekowych sytuacjach, bo takie najlepiej się ogląda (bynajmniej lepiej niż nuuudne advy). Elo [; |
|
no bo waka byl w hoh dlatego taki kozak Xd
|
Sski Kwadrata ofc najlepsze!
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:37. |