Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Ultras (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=216159)

nemalaz2 08-08-2009 00:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gordorczyk (Post 2618562)
huligani ultras?
jakas nowa grupa ;o i ja nic nie wiem?!
moze powstala na skutek zjednoczenia sie CHuliganow i ultrasow??
i byc moze "huligani ultras" pobili twojego kolege :) ale zdycydowanie lepiej by zrobili jakby ciebie przekopali, moze twoj mozg by nabral objetosci ktora obecnie nie jest zbyt duza

typowe dziecko neo...
zamiast wytlumaczyc kolesiowi(mi) od razu, ze jest w bledzie to jedzie po nim(mnie) za nie wiedzeX( no comment

Gierubesoen 08-08-2009 01:30

Zamiast spamować w każdym temacie, przeczytałbyś ten od początku i nie było by problemu... debilu.

nemalaz2 08-08-2009 01:48

jasne ;/ lepiej po kims pojechac niz wytlumaczyc nie?
przynajmniej masz satysfakcje, ze od kogos lepszy jestes ultrasie

Low__Kick 08-08-2009 01:56

Ja bardzo lubialem kiedys oprawy na Lechu i Widzewie gdzie mnostwo rac bylo,teraz pirotechnika na stadionach jest karana,no nic ale pradziwi zawsze beda w temacie!

Cytrynowy*

Koles jak ci nie pasuje ultras to nie podbijaj do tematu,jakos przed stadionem nikt nie wbija na ultras a na necie to co drugi,napinacz.

Albertus - widze ze kumasz temat pozdro z Poznania!

$cyz0r 08-08-2009 02:04

@: albercik
koles wes mnie nie rozwalaj masz 16 lat i odwalasz 3 osobowe mlyny to ty chyba mlyna nie widziales!!!!!!!!!!!!! u nas na derbach trojmiasta na mlyn chodzi po 2 tys osob wiec nie wypowiadaj sie!!!!!!!! jak chcesz byc kibolem to dorosnij smarku a nie cwaniaka na forum zgrywasz pewnie jakbym ci wjechal z partyzanta na twarz to by cie matka nie poznala kozaku

lece na impre elo

Albertus 08-08-2009 10:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $cyz0r (Post 2618655)
@: albercik
koles wes mnie nie rozwalaj masz 16 lat i odwalasz 3 osobowe mlyny to ty chyba mlyna nie widziales!!!!!!!!!!!!! u nas na derbach trojmiasta na mlyn chodzi po 2 tys osob wiec nie wypowiadaj sie!!!!!!!! jak chcesz byc kibolem to dorosnij smarku a nie cwaniaka na forum zgrywasz pewnie jakbym ci wjechal z partyzanta na twarz to by cie matka nie poznala kozaku

lece na impre elo

mowilem juz , te 3-15 osob to nie byl mlyn , tak sie tylko mowilo bo stalismy na trybunie gdzie pare lat temu stalo 120 osob , co jak na male miasto i 4 lige jest sporo. Kazdy klub ma swoje gorsze lata , nawet te najlepsze. Owszem zle zrobilem nazywajac to mlynem bo to byl smiech , ale wierny kibic przychodzi na mecze nawet jak sa te "3" osoby w miejscu ktore kocha. A Ultras to nie tylko 1 liga i 2 tysieczne mlyny , sa tez mniejsze ligi gdzie 100 osob to jest naprawde dobrze , szczerze ja takie bardziej lubie , jakos lepsza atmosfera ze wszystkich znasz itp. ale kto co lubi. Na forum nie zgrywam cwaniaka tylko wypowiadam sie na temat , a jak chcesz mi wjechac z partyzanta to zapraszam.

i uwierz mi ze na kazdym meczu gdzie widzialem obok siebie 5/6 osob ( na trubynie dawnego mlynu) zawsze przy gwizdku lecialo mi pare lez , do czego to doszlo. Kiedys na gwizdek zawsze spiewalismy i lecialy serpentyny czy cos. A wiek nie gra roli , ja chodze na mecze od 12 roku zycia (sam , kiedys z ojcem) i od stania z tylu i powtarzania paru piosenek doszedlem do tego ze prowadzilem juz doping parenascie razy , bylem na wyjazdach , pomagalem robic oprawy i znam wielu ludzi z innych miast(ULTRAS).

$cyz0r 08-08-2009 11:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2618741)
. Na forum nie zgrywam cwaniaka tylko wypowiadam sie na temat , a jak chcesz mi wjechac z partyzanta to zapraszam.

.

ciekawe czy powturzylbys mi to prosto w oczy -.- co ty wiesz o ultrasach dzieciaku jak jeszcze masz mleko pod nosem... nie takich kozakow jak ty na izbe przyjec wysylalem

Gierubesoen 08-08-2009 12:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $cyz0r (Post 2618655)
koles wes mnie nie rozwalaj masz 16 lat i odwalasz 3 osobowe mlyny to ty chyba mlyna nie widziales!!!!!!!!!!!!! u nas na derbach trojmiasta na mlyn chodzi po 2 tys osob wiec nie wypowiadaj sie!!!!!!!!

Śmiejesz się z jego wieku a sam napinasz się jak 13 letni gówniarz...

Młyn to młyn, nieważne jaki. Szacunek dla osób które nie wstydzą się swojego klubu i wspierają go nawet w najgorszych chwilach. Lepsza 100 oddanych fanatyków którzy przychodzą na każdy mecz i jeżdżą nawet na 4. ligę, niż 2000 szala gdzie ponad połowa przychodzi tylko dlatego, że to ekstraklasa

sphinx123 08-08-2009 12:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $cyz0r (Post 2618795)
ciekawe czy powturzylbys mi to prosto w oczy -.- co ty wiesz o ultrasach dzieciaku jak jeszcze masz mleko pod nosem... nie takich kozakow jak ty na izbe przyjec wysylalem

Sam się lepiej wyślij... do księgarni po słownik ortograficzny

Lasooch 08-08-2009 12:38

@$cyz0r: a ja gardziłem Albertusem. Cóż, w tej chwili widzę go jako naprawdę inteligentnego młodego człowieka. Ten kontrast :/

CytrynowySorbet 08-08-2009 12:50

Chłopcy, darujcie sobie te niedojrzałe teksty, bo zaczynacie ukazywać Ultrasów w złym świetle, a podobno jesteście ok... Niech się gość rzuca, śmiejcie się z niego i tyle.

Albertus 08-08-2009 13:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $cyz0r (Post 2618795)

a co ty wiesz? chodzisz pewnie na swoj klub bo jest te 2000 w mlynie , ciekawe czy jak by u was byl kryzys i bylo by 50 osob ciekawe czy bylbys wsrod tych 50.

Gordorczyk 08-08-2009 14:10

dobra koniec pierdolenia kto dla kogo zajebie, pogadajmy o czyms co jest zwiazane z tematem
sklejka najlepszych opraw (i nie tylko) Jagiellonii
http://i676.photobucket.com/albums/v.../wsionaraz.jpg

Articuno 08-08-2009 15:50

Universitatea Craiova - Dinamo Bukareszt
http://img27.imageshack.us/img27/649/ms9860.jpg

LoluU$ 08-08-2009 17:57

<gógle> Dynamo w Champions League <sercz>
Nie znaleziono podanego zwrotu

czy cos takiego ^^

Gierubesoen 08-08-2009 18:01

No można się domyślić, ale sam pomysł świetny ;d

Albertus 08-08-2009 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $cyz0r (Post 2619185)
zal widac ze nie wiecie nic o ultrasach!!!!!!! moja ekipa jechalismy w 15 na rynek do gdanska z bejsbolami!!!!!!!!!! ciekawe ktury z was powturzybly mi to prosto w oczy forumowe kozaki. najpierw zobaczcie muj avatar i pomyslcie z kim tanczycie zanim cos napiszecie bo nie jestescie anonimowi!!!! takie kozaki???/ jest ktos chetny na ustawke???/ PISAC NA PRIV KOZAKI

get a life a nie tibia tylko

gratuluje odwagi , w 15 pewnie powtórzyłbym ten pomysł ale i tak wymaga to odwagi , wiec ci gratuluje.

ja kiedyś pojechałem w bluzie Legii do Białegostoku :D na moje szczęście znaleźli się kibice Jagi tacy którzy mi powiedzieli ze mam 15 minut by dotrzeć na dworzec ale to pewnie temu ze nie chcieli gówniarza bić , bo co to za wyzwanie 14 latek ;D

PS. pozdrawiam ich przy okazji ;D

a i jak się tam przez miesiąc uczyłem to powiedziałem paru kolesiom z klasy za kim jestem , ale oni okazali się w porządku i zostawili to dla siebie , od tamtej pory na temat piłki nożnej nie wchodziliśmy.

w rl mógłbym ci powiedzieć to co mowie na forum , jestem pewny w 99,9 % ze dostał bym wpierdol ;D ale i tak wole umrzeć w walce niż jako stary dziad w łóżku. A jeżeli naprawdę aż tak bardzo chcesz komuś dać po pysku to możemy się spotkać , tyle ze ja daleko jeździć nie będę z racji wieku i braku niepotrzebnych pieniedzy.
tylko pytanie ,
-co ci to da?

CytrynowySorbet 08-08-2009 21:42

Żal mi ludzi którzy gotowi są pobić kogoś za to, że jest za innym zespołem :s... Podobno to tylko pasja, hobby, zainteresowanie...

sphinx123 08-08-2009 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $cyz0r (Post 2619185)
zal widac ze nie wiecie nic o ultrasach!!!!!!! moja ekipa jechalismy w 15 na rynek do gdanska z bejsbolami!!!!!!!!!! ciekawe ktury z was powturzybly mi to prosto w oczy forumowe kozaki. najpierw zobaczcie muj avatar i pomyslcie z kim tanczycie zanim cos napiszecie bo nie jestescie anonimowi!!!! takie kozaki???/ jest ktos chetny na ustawke???/ PISAC NA PRIV KOZAKI

get a life a nie tibia tylko

Nie kozacz się bo i tak przegrałeś... z zasadami ortografii.

Albertus 08-08-2009 22:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sphinx123 (Post 2619332)
Nie kozacz się bo i tak przegrałeś... z zasadami ortografii.

chociaz ze on na mnie wsiadl to go troche popieram , on nie kozaczy tylko mowi jak jest , moze ma 1,90 i jest przypakowany? nie kazdy kto siedzi na forum jest maly chudy w okularkach z dlugimi wlosami... i nie kazdy musi znac ortografie , nawet jak ktos robi bledy nie przekresla to czlowieka.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2619314)
Żal mi ludzi którzy gotowi są pobić kogoś za to, że jest za innym zespołem :s... Podobno to tylko pasja, hobby, zainteresowanie...

to jest tak samo jak w dawnej Polsce pojedynki miedzy szlachcicami , tłukli się miedzy sobą , jak trzeba było to razem pili a jak było zagrożenie to walczyli razem.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:02.