![]() |
Wszyscy widzieli, nikt nie zrobil fotki a PD jest wsrod nas ... nie sadzicie ze to troche naiwne ?? Wiem !! Ale nie powiem !! ŁaŁ :D
PD nigdy nie wypadl na rooku, to tak samo jak z OldBp w OFC. PD wypadal regionalnie w tym przypadku tylko na mainie :) ... |
ale nawet gdyby ktos ss'a zamiescil to byscie go zjechali ze to fake moze byc!!!
a mi kiedys wypadl na mainie!! na rooku zabilem w zyciu 5 mino i ani razu mi sie nie trafil!!! koniec kropka!!! |
Cytuj:
@down: Piniondze dostajesz, że tu piszesz? KONJEC KROPENCJA. Tak myślałem.. |
*Raxev
A ja zabilem 1st mino na rooku i wylecial mi chain arm:baby: Szpan? Nie sadze. Cytuj:
Btw. Poison~ juz nie wypada z mino, wiec jesli niedawno je zabiles, to 'se mozesz' ;) Cytuj:
|
Ja mialem PD :]
kto chce to wierzy kto niechce to nie :) |
Cytuj:
Kto chce to wierzy, kto nie chce to nie. |
Nie daj się sprowokować Marcin.
@Cygan A ja uważam, że masz niedoczynność tarczycy. |
To była prowokacja ze strony Cygana Slejtera, nie odpowiadajcie na jego post.
|
Cytuj:
Jakby wierzyć w to wszystko co ludzie mówią, to PD byłby bardziej pospolity na Rooku od robaków. Cytuj:
|
Ej dajmy juz pokoj temu PD na 100% nie wypada z mino i na 99% nikt go nie ma bo juz nie nalezy do Roogaarda! Ostatnie egzemplaze mogly byc zabrane przez GM-ow np?
|
@edit
zapomnialem dopisać że niestety nie moge tego udowodnić wam :) @Gofin miło że mnie obrażasz:) @piotrek26111 bo ty tak mówisz? @Marcin24 łau...co to MPA? @Patton Dlatego napisałem że MIAŁEM :) Boże... prosze...zbanuj 80% użytkowników forum tibia.pl |
Cytuj:
|
@up
dzieki ze jestem zajebisty;) |
Cytuj:
Jak teraz kazdy debil moze to cracknac ;s |
@up
jakiego bota:confused: ocb? |
Mój kolega kiedyś miał Poison daggera xD. Szpanował nim :P to było z... 3-5 lat temu dokładnie nie pamiętam..? ale wyszedł z rooka i tyle. Podsumowanie:poinson dagger wypadał bardzo rzadko z mino a dziś już nie wypada na rookminos. Zdobyć go można na mainie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@Marcin24
nie mam zamiaru się z tobą kłócić bo to nie ma sensu...niechcesz to nie wierz...napisałem przecież że niestety nie moge tego udowodnić... dobra...koniec tematu... pzdr |
wiecie co ja wam powiem poczytajcie sobie o psn daggerze na tibia.pl tam nic nie pisze o tym ze on wypada z minosuw:p:p:p:p:p:p:]:]:]:]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:46. |