@Exodus: cóż, są różne sytuacje. Np. w wypadku tego Reddsa na boisku zastanawiam się, czy mieli w ogóle prawo wlepić wam mandat, bo z tego co wiem miejsce publiczne to z definicji park, plac lub ulica - chyba, że boisko zaliczamy do placów ; ) W każdym razie na pewno nie powinni wlepiać mandatu. Może miałem szczęście trafiając na ludzkich policjantów ; )
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez __HAPPY_SVEN__
(Post 2622459)
@up
Masz rację, większość PP (Panów Policjanterów) mocna jest w grupie (tj. 8 na 1 wrzucali), a jak jest już z 20 to uciekają gdzie tonfy rosną.
|
Ale tak naprawdę, kto jest mocny we dwóch przeciwko 20? Poza Albertusem, który z miłą chęcią rzuciłby się z siekierą na 20 Żydów czy Murzynów, rzecz jasna ; ) Nie nazywałbym tego tchórzostwem, bardziej rozsądkiem. Ja osobiście byłem pod wrażeniem odwagi kontrolerów biletów w pociągu relacji Kostrzyn-Bielsko-Biała (powrót z Woodstocku). Ludzie siedzą na podłodze, głodni, brudni i przemoczeni (bo całą drogę z pola na dworzec ulewa), przejścia praktycznie nie ma (bo taki ścisk) a ci odważnie przeszli bilety sprawdzać ; ) Swoją drogą, po tym pociągu ze 4 dni mnie j*bało w krzyżu i miałem 39 st. gorączki.
@Seeleesee: mieszkasz w Jelczu? Nie macie tam przypadkiem takiego bajorka? Jak byłem mały (2-4 lata) pojechałem tam z mamą i zdołałem zgubić się w tłumie, jedna z niewielu (w sumie ze trzech) rzeczy, które pamiętam z tak wczesnego dzieciństwa ; ) Mogę jednak mylić miejscowość ; )
@Sphinx: dwa najlepsze licea w Opolu (inna sprawa, że mamy ich wszystkiego chyba 6), czyli moje i LO2, to jednocześnie chyba dwa najwięcej pijące licea w Opolu. Masz dziwną szkołę ; )
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spider-bialystok
(Post 2622592)
Jest to tym smieszniejsze, ze te dresiki to zazwyczaj przepite, wychudzone chlopaczki o wadze 50-60kg, ktorzy silowni w zyciu na oczy nie widzieli. Ale coz, wygodniej jest nie reagowac i narzekac w internecie.
|
Nie widzę problemu w upomnieniu trzynastolatka z komórką, ale nie widzę też w tym sensu - zacznie rzucać k*rwami jaki to on nie dorosły etc., po co mi to, wysiadam za pięć przystanków a on pewnie 2 przystanki wcześniej - koło blokowiska.
@Gordorczyk: kibice won do tematu ultrasów.
@down: 18-latka z komórką jeszcze w autobusie nie widziałem, tacy ludzie są już nieco dojrzalsi. I nie wiem, czy bym upomniał, zależy jaki byłby to osiemnastolatek - nie ukrywam, że nie uważam się za kozaka ; )
Inaczej: wiem, że bym nie upomniał, tak samo jak nie upominam tych trzynastolatków. Ale mogłaby być dodatkowa przyczyna ; )