![]() |
@UP
http://www.haker.com.pl/forum/viewtopic.php?p=126961 Cytuję siebie z haker.com.pl/forum Cytuj:
Cytuj:
|
Kaspersky klucze
Oto link do akualnych kluczy do kasperskego5
http://rapidshare.com/files/9205042/...Kaspersky5***** |
@UP
Nie wiem jak teraz miałem Kasperskiego kiedyś, ale mi się wydaje że klucze nie mają rozszerzenia ***** ... |
Cytuj:
Jak zbindujesz keyloggera do jpg lub bmp to bedziesz MASTER! |
Mam pytanie czemu strona www.tibia.com nie dziala ?
Właśnie zostałem hakniety... PROSZE O SZYBKĄ ODPOWIEDZ (jesli cos wiecie) |
Cytuj:
można zbindować wrzucić do jpg wira, ale wątpie żeby ten sposób nadal działał, gdyż wykryto go dawno temu (bodajże kiedy był windows xp sp1) @edit: z tego co pamiętam to to się nazywało Jpg Of Death :) (exploita nadal można gdzieś pobrać w sieci) |
piepszeni hackerzy...
game over ?... :[ |
@up
zamknij sie. @all jezeli macie zaktualizowanego windowsa, to nie macie sie w zasadzie czego obawiac. |
Cytuj:
Prawdopodobnie już się nie da... Cytuj:
Cytuj:
Nawet zaktualizowany Windows ugnie się przed ludzką głupotą [ vide down ] BTW: Jak usłyszałem o tym "virusie" Postcard to poprostu ROTFL. Co za lamer/ciota/noob otwiera załącznik ***** od obcych?? Trza najpierw przeskanować...chociaż ten postcard wykrywalny chyba nie był... |
hmm widze ze szpe wiec zadam swoje pytania:
do czego sluzy StatusForm (alt+ctrl+del) {czasem mi sie pojawia i znika), win98 |
Przykro mi, ale cały ten temat można psu o kant dupy rozbić. Dlaczego?
Otóż postanowiłem sprawdzić owe doniesienia jakoby możliwe było połączenie keyloggera z plikiem o rozszerzeniu *.rec . W dzisiejszych czasach nie ma takich technologii które pozwoliłyby na takie połączenie. Owszem, da się zamienić keyloggera, aby miał rozszerzenie *.jpg ale nie będzie on jednak działał. Krążą pogłoski że gdzieś na świecie udało sie połączyć keyloggera z *.jpeg ale to tylko plotki, wieć niewiem skąd autor tematu dowiedział się że wirusy mogą być w *.rec . Nawet jeżeli antywirusy cos tam znajdują to te pliki są już "martwe" (patrz: 4 linijki wyżej) i są całkowicie bezpieczne. Zdanie zmienie dopiero gdy skonsultuje się z jakąś ofiarą takiego wirusa. Jakby co pisać do mnie na PM. |
Mogli by zamiescic na tibi.pl jakis program rec do nagrywania filmu z tibi do sciagniecia
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Weź sobie dowolnego wirusa i zmień rozszerzenie na .rec :p |
dajcie link na priv do takiego filma z wirusem chcem go se looknac od srodka ;P
|
Nie ma takiego wirusa, więc nikt Ci nie da linku. Przykro mi. :)
|
No ładnie :] ;]
|
tyle co rec ogladalem i jakos nadal konto posiadam :p
|
@up
Sorry za offtopic, ale nie mogę się powstrzymać. Zabójca pisze się przez "ó".... (normalnie nie zwracam ludziom uwagi na błędy ortograficzne, ale tak się z tym imieniem afiszujesz, że to aż bije po oczach - niemal dosłownie) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:56. |