![]() |
Pomysł dobry a dalsze wykonanie lipa
4/10 bo pomysł zmarnowany, fajny pomysł miał koleś na fejka a tu takie syfy coraz dalej |
Nie kończ tego fake'a jeżeli nie masz czasu i będziesz dawał party raz na miesiąc, bo jeszcze cię zakopie żeby ktoś cię wykopał ;S.
|
Jak nie dasz już next parta to będe się bawił w archeologa raz co 2 tygodnie :D
|
Chciałbym pocieszyć użytkowników i napisać że do poniedziałku bedzie następna część faka..
|
Który poniedziałek?
:( ;( :( |
W ten najbliższy. :) Miałem zrobić tydzień temu, ale nie miałem czasu.
|
znakiznaki
|
Cytuj:
|
fajny fake , tez kiedys robilem tak ze ludzie wybieraja co bedzie w next parcie ;D
|
Pomysł fajny tylko chcemy ciąg dalszy!
|
Dzieki ;p a teraz bedziemy robic new project ;]
|
Zakończenie mnie rozwaliło. Srsly. xDDDD
|
Planujesz wydać Fejka Interaktywnego 2?
PLS! |
@Shivek
Oczywiście. :) Teraz pracuje nad innym projektem. I jeśli dobrze pójdzie to uda mi się go jeszcze dziś wkleić. Fejk Interaktywny wydam w trochę innej formule żeby moderatorzy nie musieli usuwać spamu z tego tematu. |
mi sie koniec bardzo podobał :)
|
Jeśli chcesz się pozbyć spamu, mogę zrobić aplikację Java wraz z sondą, itp.
Jeśli jesteś zainteresowany to pisz pod GG 1086148. Może jeszcze dziś odbiorę. Popraw Sivek na Shivek pl0x :< |
WOOHOO! Happy End :D! Mam nadzieje, że zrobisz drugą edycję.
|
<brawo> <brawo>
Srry ze nie odpowiadalem a, b, c, mialem bana ;s. Piekny fake, co teraz bedzie? zrob nowego! masz talent czlowieku, tylko wez rob troche gestsze lokacje ;>
Btw. Kiedys myslalem jak wchodzilem ze to bedzie jakas denna produkcja z torbeki, zdziwilem sie... oj tak, to bylo cos nowego! |
rotfl żal 1/5 albo 2/5 bo reszta byla jakotaka ale ostatnia czesc to masakra.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:04. |