![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jakie dzieci, jak nie chcecie to nie wierzcie. Je¶li my¶licie że chcę tu bajki pisać to się mylicie. No ale cóż, lepiej marnować czas na wchodzenie, branie każdego za gnojka z duż± wyobraĽni± i nabijanie się z jego historii.
|
@Booo to dzieci tibi s±±±±±aaa±±±±±
@Up Nie kłoć się z nimi, bo jeden lepszy od drugiego, razem cała banda "elyty" z tibia.pl mogła wy wyst±pić w konkursie na najbardziej czepiaj±ce, nie wierz±ce i nie omylne forum na ¶wiecie |
No włacha, Anusiak!!11 czego się spodziewałe¶ po tych dzieciach z foruuum o tiibiii, rzaaal ;oooo
... Najgorsze co mi się zdarzyło w życiu to ubiegły rok. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Doskonale j± pamiętam, to nie jest moje pierwszej konto
|
Jako dlugoletni czlonek elyty forumowej oficjalnie dementuje pogloski, jakobysmy byli zainteresowani deprecjacja domoroslych masturbantow.
|
Cytuj:
@down: eh, a już my¶lałem : ( Widzę, że zacz±ł używać znaków interpunkcyjnych. Ale nadal 'reflektuje kokainę'. |
Cytuj:
B) |
Proponuje skończyć kłótnie ;) a jak jeste¶cie głodni to wydłubcie co¶ tam sobie spod spacji.
|
Cytuj:
@down: jak nie pamiętasz PiXika aka bodajże pawełekthedruid, to elyty pewnie też nie pamiętasz (i nie, PiXik to nie elyta). |
Pixik???? :>>
|
Cytuj:
|
¦mierć wujka w 2007, a bardziej rozpacz mojej babci.
|
¦mierć babci, poparzenie w 11 miesi±cu życia.
Oprócz tego my¶lę, że wymachiwanie mi nożem przed twarz±, ale całe szczę¶cie mam siln± psychikę i mimo trzęs±cych się nóg potrafię zachować zimn± krew. |
Cytuj:
Down: A czy ja co¶ takiego napisałem? B) |
I uważasz, że się do niej zaliczasz?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:18. |