![]() |
21 stron...
..A to Czuk zyskał sławę, nie Ty =P Odtańczmy taniec radości (Uhm). |
Galahard 1 za spostrzegawczosc o dzwiach sa wzmianki na 17 i 18 stronie
kstu nic z tego co pokazales nie jest blendem btw moze ktos zrobic eksperyment i ustawic za jakimis dzwiami fire i energy fieldy a potem je otworzyc |
To już zrobiłem z kumplem: on postawil fire i energy fildy a ja spokojnie otworzyłem drzwi i przeszedłem przez fieldy (no wkońcu non PvP), tak więc można otworzyć takie drzwi.
Tak Angel of Death o tym wspomniał ale chyba nikt nie zauważył: "a i jeszcze troche mi te drzwi nie pasuja czy nie powino ich być wewnątrz kawałek widac :>" (strona 17 post 170#) re: down Tak widać, nie będe robił kolejnego ssa ani run bo nie będe marnował many na takie coś. (ogień i fildy są na drugim planie a na nich kawałek drzwi). A jednak mi się zachciało została mi jedna runka więc proszę bardzo mały ssik. http://img.photobucket.com/albums/v458/czuk85/proof.jpg |
mnie interesuje czy widac ten kawalek dzwi po otwarciu kiedy za nimi sa fieldy
re: up czyli kupa... tylko filmik moze pomoc. |
Ja z moją gildią równięż próbujemy rozwiązac ten quest - mam kilka prostych pytań ;p
1. Czy żeby otworzyć skarbiec potrzeba klucza? 2. jeśli tak, czy jest on w popkoju z bazyliszkiem? 3. jeśli tak to czy wchodzi się tam z tej kopalni dzie go widać czy z innego miejsca? 4. teleportem czy dziurą może? 5. czy u jakiegoś npc można się coś dowiedzieć? (tak wynika z ksiąg na jego temat) 6. Czy do tego questu potrzeba kombinować z guzikami koło imperatora? (powiedz jeśli tak to w jakim celu - nie pytam co trza z nimi zrobić tylko po co ;p) no to by nam bardzo ułatwiło zadanie ;p jeśli możesz odpowiedzieć to na Private MEssage z góry thx ;] hehe, tak tak weim że jestem wredny wobec niego :] pewnie odpowie że nie chce ujawniac szczegułów buehehehehhe swoją droga fake niezły |
Tiaaa, tak jak myslalem - zle zrobiona mapa w OTS + w MapEditorach OTSu nie da sie dodawac tapet, wiec nie mial jak jej tam umiescic. ;)
|
lol :P
No rzeczywiscie te drzwi...
Wielkie GRATZ dla tych ktorzy to pierwsi zobaczyli... A memuzo filmiku nie da na 100% bo nie umie podrobic filmu :P wiec nie ma nawet na co czekac. No mial sie zrobic bohater tibijski a zrobil sie blazen tibijski :P GZ MEMUZO hehehehe |
tak szczerze to jakby pokombinował to mógłby nakręcić na otsie i potem przekompilować na 7.4 ale to inna bajka ;p
|
Ale przynajmniej było się z czego pośmiać :p
A tak ja on to wcześcniej powiedział że obciął zdjęcia odrazu po zrobieniu to myśle że chyba nikt nie był by taki głupi żeby odcinać zdjęcia które mogą przynieść mu uznanie :] Teraz prosimy quest z Golden Mace :p |
Koles sie odnalazl w dziedzinie robienia dobrych faekow :P
|
a co ty taki skromny? ja che quest na thunder hammer! I uwieńczenie questu z faraonami! a co ;p ;p
|
Fake i tyle
Jeżeli byłoby to prawdziwy SS to postać byłaby umieszczona w środku SS'a. Słaba jakość świadczy o zwiększonej rozdzielczości obrazka i przedmiotów... ;/
Mnie nie nabierzesz... nie da się tam wejść. To jest miejscówa jak MinoMag na ROOK'u (chociarz można było kiedyś do niego wejść, a tu nie) Kończe i jeszcze raz mówie FAKE...!!! |
Jak mnie wkurzają taki posty zawsze jest kiedyś a co ku**** co to znaczy kiedyś (najprostrze wytłumaczenie a z kąt to wież że kiedyś było ???)_
|
Cytuj:
-------------- A co do tych przycisków, gdy sie na nie wejdzie to się nie wciskają. Ludzie! Pofatygujcie sie do skarbca w Kazo i sami sprawdźcie !! X( @down Wypraszam sobie. |
A nas bardziej interesuje FILMIK mr. oszuscie xD a moze by mu tak zaspamowac maila mueaheah x)
|
Czyli to jednak fake.. nie mam pojęcia po co ten gościu jeszcze to przeciąga..
Bez sensu. |
Memuzo w****iasz mnie powoli, nie możesz zrozumieć, że wszystko się wydało..?! Przecież, jakby to nie był fake a ty się tak boisz o swojego eVul chara, to wez rzeczy i przezuc na uhmakera.
@Do modków Weźcie zamknijcie ten temat, bo posty typu "fake, wypierdlaj z tym" nic nie wnoszą. Autor się zbłaźnił. Szkoda bazy danych na taki shit. Koniec i >.< |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
lul
pewno sie boi tibiacam wlaczac - keylogger , no stracilby wsio ze skarbca....
dziwie sie wam......22 strony ;o pewno jeszcze z ~4 zrobicie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:12. |