![]() |
Najczęsciej cyclopy, dwarf soldiery. Z kolegami smoki, większe minosy, dwarf guardy i ghostland.
|
JEstem palkiem i expie na cycach, mino guardach dlach i na behosach.
@Offtopic: Ma małe pytańko, czy palek na około 15 lvl może trenować z cycami? Założmy ze ma się 50 shielda i p-set i dwarven shield (lub beho shield). Czy cyce będą często trafiały z mocnymi hitami? Czy wytrzymam do 80 many (exura vita) ? |
Pall z PACCem... Tomby, czyli: ghoule, skele, srypt shamblery, mumie, scaraby, stalkery... Cobry... Larvy.. Ghosty czasem... A bez PACCa to na Ghost Land chodziłem.
|
:p
wymienie kilka Mumie, Ghoule, Crypt Shamblery, Demon Skeletony, Stalkery i czasem Vampiry ogólnie to co jest w tombach.
|
Rotwormy
Ja jestem słabym Palkiem na 12 lvl i expie sobie na rotwormach. Szybko się expi i kasy dużo z nich jest.
|
aahhhhh
Ja, jako że mój nowy char to drut 11 lvl, expię na Goblinach, Trollach i Swamp Trollach.
|
Ja Druidem 28 lev, 38 m.lev Expie w Ghostlandzie, na Soldkach, Guardach
ps. Teraz mam zamiar kupic pacc to bede lazic z kolegom po scarbach vampach i necro :) |
Jesli o mnie chodzi to w przerwach miedzy treningiem chodze na dwarfy guardy....a jak mam lagi to na soldki :D
|
Hmm...beholdery (rzadko), a potem to tylko PoH i PoH i jeszcze PoH :)
|
Najczęściej dwarf soldiery i slime w kopalniach Kazordoon'u.
|
Ja expię najczęsciej na ghoulach. ;)
|
Palkiem najlepiej sie expi na guardach, co też czynie. Czasami także wyskocze na dragi.. ;)
|
ja expie to zalezy jak mam luk to roznie
cyce mino rozne elfy za maly lvl mam zeby isc na wiecej :) jak trenie ze spearami kopalnie kolo kazz mino normalne roty orci warriory itp.....stworzenia dla low lvl amex meph guardia skile 43/32 mlvl 5 pacc (huraaaaa) miasto obojetnie ale najczesciej thais i kazz |
Gdy jeszcze grałem na galanie najczęściej siedziałem na guardach zeby "coś" zarobic i w miare szybko zdobyc exp. Ze sporym zapasem pieniędzy i uhów wybierałem się do cyclopolis, tam można naprawde szybko zrobic poziom. Teraz zacząłem na nowym serwerze to jedyne co czasami je**e sobie draga :/
|
Palkiem expie na cyckach, bh
Knightem na guardach Druidem na foldzie - trolle, roty, minosy itp. |
...
no...ja mam 40 lvl...ale expie na zamku..wiecie.. minosy archery, huntery, Berserkery, Dragi :)...ale kolega na tym forum podsuna mi pewnien pomysl...Kopalnie Dwarfow i całe Kazzoo :D Dzieki Ci !!! :D (albo do ghost Landu na Ghoule i FD :D) Poradzcie mi na czym expic jeszcze plz ;)
|
guardy - exp
guardy - loot roty - food :P |
A ja expie w takiej pewnej krypcie na Ank~ :) gdzie jest i zaje***** exp i superowy loot.Nie powiem gdzie to jest pod odrazu pełno ludzi tam będzie :p .Powiem tylko,że tam w 3 dni z 38 na 41 lvl i cholernie dużo kasy tam zebralem B) B)
|
A ja nigdzie nie expie bo nie gram już w Tibię, miałem hacka i stwierdziłem że nie chce mi się dalej tracić czasu na wyrabianie chara
|
Ja najczęsciej chodze na Minotaury Guardy (solo) moim 11lvl-owym sorcem bo dużo expa daje>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:55. |