![]() |
Knight to dobra profesja.
Moim zdaniem knight to dobra profesja nabija sie skile po 60 i gra niejest nudna.Tylko knight mugl by robic przynajmniej adoriaki.
|
Nie jest uboga bo:
1.Raz pożądnie wyskilujesz i za jakies 15-20 lvli jeszcze raz to zrobisz 2.Zrobisz Druda co będzie ci robil uhy 3. bendziesz se hodził z grupom Przyznaje fajnie sie gra knightem Wogule powinien mieć czar Exura gran :sword::sword::sword::sword::sword::sword::sword: Jeśli gracie knightami to walcie ze sworda jest najlepszy dla rycerzy :crusader: :miecz: VS. :Ork: |
@up:
rotfl. |
up up roftl
topic fortl and roll najwiecej sie tu wypowiada osob co kinghta widzialo chyba na pocztowce tylko xFF |
up up up ROTFL!
wogoleknajt ma miec UE to dopiero bedziesz wymiatal... albo zrobic 15 mlvl i kup se SDki.. albo najlepiej po co uhmaker? Samemu robic knajtem uhy.. to jest cos! n/c ^^.. uwielbiam czasem to forum :).. @topi: knajt jest naprawde extra postacia.. najwieksza zaleta.. na huntach ma peirwszy dostep do loota :>. Poza tym exori rox.. exeta res rox :) |
HiOHiO
Knight ROX !! ;)
|
:p JA osobiście sądze że granie knightem jest bardzo fajne i na brak kasy nie można nażekać B)
|
Knight jest spoko na level 20+ jak masz dobre skile to blokujesz dragi albo solujesz :P zbierasz lot i jest fajnie ja gram Knightem i sie nie nudze :) ale narazie mam brak kasy :P na mlodym swiecie gram i sworda wzialem :/ FS kosztuje 15k ale musze zbierac :P KNIGHT rox :)
|
juz widze jak solujesz draga na 20 lev.
|
Duidem i Sorcem najszybciej rośnie kasa z run. Palek może solować duże potwory na malych levelach. W sumie knight jest troche ubogi lecz gra knightem jest ciekawa oprócz treningu.
|
No to tak.Zróbmy przykład mamy 3 profesje:
a)Sorc/Druid b)Pall c)Knight Załóżmy, że te postacie mają 50 lev i idą na drag hunta(masowego) Przyjmijmy ze bp uh kosztuje 3k,hmm 2k, sd 5k a bp of bolts(kupowane w sklepie)4k Knight:6-7bp uh czyli jakies 21k Sorc:1-2 bp uh,2 bp hmm i bp sd czyli jakieś 20k Pall:bolty,bp uh,1 bp hmm,1bp sd(na wszelki wypadek) czyli jakies 16k Pomimo to knight is the best :evul: |
- po co sd na dragi
- po co na 50 lev na dragi knightem - po co sorcem uhy na dragi ? |
Ile by musieli huncic zeby na 50lvl poszlo 7bp uh dla knighta
to pewnie by przytargal loota wartego ze 100k |
NIe ma lepszej profesji od Knighta pomniewaz wje..esz sie gdzie zechcesz i nie tylko wali sie z explo jak bedziesz mial dobry lvl knightem to sie przekonasz:)
|
najci są świetni!
pal martwi sie o ammo sorc o drut o soule a knight po prostu expi! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jesli chodzi o to czy knight jest uboga pofesja to odpowiadam
Knight jest uboga pofesja gdy zarabiasz kase na potworkach z ktorych wypada malo kasy i gdy ma slabe skille. Knight moze sie znudzic ale od tego sa up aby opuznic nudzenie sie :P Zawsze jak znudzi ci sie knight to mozesz sobie zrobic jakiegos 2 chara i zrobic sobie sorcka pala lub druta Pozdro all |
Lubię knighta i grałem nim sporo, ale w pvp nie masz szans. Każda profesja go rozwali. Powiedzmy knight 60lvl i 6mlvl kontra 60 sorc z 55mlvl. Po pierwsze sorc strzela z sd kratke przed knightem i zawsze wtrafi. Jeżeli mu sie nie chce, to też wali z explo i MA mocniejsze hity z explo niz knight. A knight ma slabe explo, nie dogoni sorca, bo utani gran hur... i w ogóle. Po za tym, jak knight wezmie follow, to sorc pusci fire bombe albo energy bombe i ma przewage już, pozniej tylko kilka sd i UE i po knighcie. To jest moje zdanie.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nie wspominajac o tym ze taki knight uha sie znacznie mocniej niz dostaje z sd. Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:23. |