![]() |
Crazy Frog and Elevo rules :). Super trener :D.A tak pozatym to super story. :cup:
|
;/
Cytuj:
|
Cytuj:
A zresztą jak chcerz.:) srry za offtop @Down: to już jest chyba 10 część. ZAPAMIĘTAJ: czytaj wszystkie posty przed zapisaniem swojego. |
Widzialem gorsze ale do najepszyh nie nalezy licze ze czesc 2 bedzie duuuuuuzo lepsza ;] :baby: :baby: :baby:
|
super super :D xD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
|
Cytuj:
Nie no spokojnie Oerta dont worry be happy. Musisz mi tylko wysłać na Pw, jaką rolę ma odgrywać "nowy bohater". I jak narazie wiecej osób nie przyjme...bo mi sie nie chce. |
Elevo - mnie możesz "wykozystać" do fake, ale nie w kompromitującej roli : ] Chcem być... Coś ala 2 Fafik ; d
|
Moze zrobilbys cos z konfliktami pomiedzy starym swiatem a nowym.
To by moglo byc ciekawe B) EHhhh pamietam pierwszy odcinek z pierwszej czesci opowiesci. :] |
Cytuj:
Ja chce byc krolem buszmenów! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Elevo super fejki robisz :D
Rób dalej !! :baby: |
Rub dalej, bardzo mi się podoba. :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: ocena ogulna 1,000,000/100 |
Elevo ROX! Oby tak dalej.
|
Czekam na nastepny odcinek.
Mam nadzieje ze nie utracisz weny jak przedtem. RÓB RÓB RÓB !!! ;) ;) ;) |
Rób dalej Elvo,rób dalej wszystkim nam sie podoba! Elvo Rulez!!!!
|
Jesli masz króla buszmenów elevo to mnie zrób jego prawą ręką.
|
Cytuj:
@topic: fake bardzo fajny |
Zarabiste fakei robisz (drugi youri sie rodzi :>) fajne sa humor maja nic do nich nie mam oprocz...
Szepta: co z tym krolem buszmenow? 1 bylem do tej roli :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
LoL?
Kućmalina! Niech ktoś trzaśnie moją wene w oko bo ona niechce przyść! (przynajmniej sama ;)) Ciekawe jak sprawidz by wruciła?...Ja nie wiem xD
|
Spox, ja wiem!
Cytuj:
Sam tę metodę wiele razy wykorzystywałem w moich Fake'ach. Zrób odcinek na "odwal się", z tym że on się nie kończy, a końcówka jest taka tajemnicza... Wkrótce potem wena przychodzi sama i robisz FANTASTYCZNE zakończenie... Ale podam dowód: Orci na rooku, zasnąłem. Obudziłem się w więzieniu na jakiejś wyspie; i zrobiłem taki fajny następny odcinek :cup: więc możesz spróbować też... Jak nie wyjdzie-trudno, ale próbować można. Powodzenia! |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:57. |