![]() |
http://i61.photobucket.com/albums/h4...zyliszek-1.jpg
Macie Ssa i to nie jest Fake na 100%. Oczywiscie Zdjecie robione prze ze mnie. :) |
Wierze ci bo sam go tam widzialem.
|
Cytuj:
|
Heh, no to Fajne:D
|
Cytuj:
jestescie za madrzy na to po 1 gdy by to byl monster byscie mieli atak przy nim lolki a po 2 to na 100% npc i daje byc byc ale to byc moze klucz do komnaty z dsl:evul: Ray: nie cytujemy zdjęć |
@up I co z tego? Wszyscy to wiedza(to do tego ze bazyl to NPC). Zdjec nie cytujemy.
|
O co ci chodzi z tym atakiem przy nim ?:baby:
|
Dwa skrzyżowanie miecze, na status bar, "You may not log out during or immedialety after a fight!"
a bazyliszek to inny quest, na quest ze skarbcem jest po pierwsze oddzielny temat a po drugie w drodze prowadzącej do skarbca są takie pola jak w dp. może trzeba na nich stanąć albo coś położyć, ale to już offtop |
Dylematy zyciowe to wy ludzie bedziecie mieli zawsze (i bede tak mowil).
Nie ma tam wejscia ani wyjscia. To poprostu historyjka taka sama jak np. elfy sie zbuntowaly. Tu nic nie ma do odkrycia i ta dziura , ktora widzielismy w ss`ach to zwykla nora lub dowod na to ze bazyliszek prubowal sie dostac do kopalni , ale mu sie to nie udalo poniewaz prawdopodobnie natrafil na jakas plyte. Cipsoft zrobilo tego bazyliszka nie majac pojecia czy ludzie beda sie nadtym glowic. Gdyby byl qest na klucz do skarbca w kazo to by to bylo niemozliwe zeby krol was dopuscil do niego(bo w koncu to wszystko co ma). Bazyliszek jak mowi legenda to niosaca kamienie bestia i dlatego z nia nie mozna rozmawiac jak z npc ani nawet zabic (bo to jest npc). JEDNYM slowem cipsoft zrobilo historyjke(nie qesta) tyle ... |
jakby ktos pomyslal to na dziure koło posągu rycerza rzucilby jakis item...
i przekonał sie że nie spada niżej..... wnioski... ? |
ten posag nie jest nawet nad basilisk roomem, nie mowiac juz o tym ze miedzy tymi poziomami jest jeszcze jedno pietro.
|
Ja chyba wiem jak sie do niego dostać ..... kumpel z gildi pisał na GC, że użył czegoś na posążku. Zrobiła sie dziura i wlazl tam ...., a Bazyl go zatakowal. Mówił, że atakował w zwarciu, ale można go było trapnać skrzynkami itp. DZIĘKUJE
|
Ludzie wy wiecie co piszecie?!Jak z bazyla może wypaść klucz do skarbca jak go nie da się zabić?!
|
Masz dowod ze nie da sie go zabic? :D
|
o boze
Tibia.zal.pl experci mnie rozbijaja
BAZYLISZEK TO NPC I NIE DA SIE GO ZABIC SPROBUJ ZABIC KROLA THAIS |
Cytuj:
czy ktos wogole czyta te posty czy tylko musi zaistniec piszac 374 raz to samo ? @down: a moze zrzuta po 5 zeta od polskich graczy i wyslemy troche grosza do Guida zeby screeny zrobil ? |
Troche Pomyslunku!!!!
A moze by jakiegos GMa namowic zeby sie tam tp??
i zeby pozwiedzal troche. |
jeszcze wam z tym bazyliszkiem nie przeszło?
@sert skarbin-kumpel z gildji zrobił cie w bambuko dowody? posąg o którym myśle z dziórą znajduje się na ostatnim poziomie tibi niżej zejść sie po prostu nie da dowód 2 Bazyliszek to NPC nie potwór więc nie mógł go zaatakować, być może przyzywa jakies potwory ale najprawdopodobniej i ja tak uważam bazyliszek to zwykła ozdoba taka jak krzaki czy kamienie ot ciekawostaka, byc moze miał być albo był to jakiś quest ale raczej już nie do wykonania, z reszta ileś tam postów wcześniej już sie produkowałem na ten temat [; up.głupszego pomysłu nie słyszałem, GM nawet jeśli z ciekawości by sie tam teleportował na pewno nie powiedział by byle komu co tam jest, był by to najzwyczajnieszy QS którego kto jak kto ale GM musi przestrzegać, proszenie GM o teleport przyniosło by taki sam efekt jak proszenie o itanzy [; |
Moj kumpel jest gm i mnie tam teleportowal i bazyliszek mnie zabil bo powiedzialem hi i mi spadl lvl:(
|
Cytuj:
n\c........ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:18. |