![]() |
No ale jeszcze tak offtopicujac to co sadzicie o tej ladzie?? i o tych polach?? moze na tej ladzie trzeba cos polozyc??? (jak na desercie) zauwazcie ze owa lada jest na minimapce zaznaczona na czerwono jak przy questach
|
Cytuj:
|
Btw tam jak jest ghoul to kolo niega widac 3 ciala pod innymi ktore sie szczegolnie wyróżniają od innych.
|
Cytuj:
|
@Patton
Na siłę chcesz coś znaleźć. Daj sobie spokój z takimi teoriami, jak chcesz pomóc wymyśl coś ciekawszego. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
też już słyszałem o tym tunelu przez który się przechodzi na maina, ja w to nie wierze nie wierze nie słyszałem o tym, tylko na forum przeczytałem kiedyś post o tym... Przesada :baby::D
|
Tak się ciągle kłócicie, czy da się dojść do Ghoula, czy nie da się. A czy w jakiejkolwiek książce pisze o nim? Chociażby na mainie? Cokolwiek, co by świadczyło w ogóle o jego istnieniu?
|
Marcin24 widać że z deka nie jesteś chyba z orientowany ...
Z moich badań wynika i ze studiowania wszystkich ksiąg na Rooku że : To takie szybkie streszczenie: Było 3 bohaterów ... 2 walczyło z Ghoulem 1 murował ścianę ! 1 padł ... yyy ... 2 padł ... 3 zamurował ... Pomylił drogę i podszedł na górę a nie na dół i przez posiony i go zabiły Rotowrmy ... Z tego mamy jego ciało na górze na końcu korytażyka jakiś tam Quest ... I dlatego śą 3 nagrobki z imionami bohaterów ... Z tego co wiem to nowe Forum > CLICK < przeprowadzają badania na temat tych 3 bohaterów ... Może coś odkryją ... To tylko na marginesie tak ... Nie oficjalne info ... |
Cytuj:
|
Ghoul
Ja na jednym forum przeczytalem ze koles znalazl Enchated Rose (jakos tak) w worku w jaskini trolli, tam gdzie jest wodospad. Bylem tak ale worka nie bylo moze trzeba miec picka zeby wykopac ten worek. Ale wracajac do tematu otworzyl tym sciane do ghoula.
Malo mi to prawdopodobne, ale napisalem co wiem, niech ktos to sprawdzi:) |
Cytuj:
|
Zauważyłem, że ludzie ostatnio jak myślą, że coś można zrobić, aby rozwiązać jakąś zagadkę, np. przepickować jakiś teren, to mówią właśnie coś w tym stylu:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
to znaczy ze nic tu po nas:P spadamy na maina:)
|
@Blizzara
Cytuj:
Cytuj:
|
no ale sam mowiles ze rook byl pickowany juz nie wiadomo ile razy...
Ja jestem na rooku bo interesuje mnie MM, SS itd... ale cos czuje ze nigdy tego nie odkryjemy... A nudzi juz mnie latnie po tych samych expowiskach, i robienie tego samego... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:40. |