Ghost Nieudany |
03-04-2005 10:45 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CHESTER from rubera
Ten temat rosnie tak że nie moge nadą(r)zyc czytac . To co sie dzieje na servach tibia telewizji radiu itp nie da sie opisac
przez 2 godziny na trady tylko papierz cale tlumy modlących sie graczy po prostu "Koniec Swiata" może oto chodziło wizjonerom a to że muzułmacie , islam , metale(w tym ja) protestanci , prawosławni ,Geje i cała reszta modlą sie za niego to też Apokalipsa A to że wiele ludzi wyzywa go jest okropne-słychac głosy "at last" "finally" "mam go w dupie" "i see dead people! look, its the pope!!!" "sell czapke papierza 200k" i inne .
|
Żal mi takich ludzi. Żal mi tego, że nie potrafią sobie zdać sprawy z powagi sytuacji. No i żal mi też ich ograniczonych umysłów, jeśli je WoGle mają.
Mam gdzieś to, jakiej są narodowości, wiary, orientacji seksualnej - powinni z szacunkiem odnosić się do człowieka, który tyle zrobił dla świata. Już nie mówiąc o tym, że najchętniej zobaczyłbym takiego bezmózga konającego na łożu śmierci. Naturalnie z tłumem ludzi wokoło krzyczących "Nareszcie jest trupem..." czy "Konaj, baranie, konaj!".
Może to i okrutne i sprzeciwia się ogólnej zasadzie "Miłuj bliźniego swego jak siebie samego", ale to chyba najrozsądniejsza nauczka dla takiego człowieka. Szkoda, że zapamięta ją tak krótko...
Cytuj:
(o czarnym murzynie (:P) papiezu nie wspominam to siara żeby bambus byl głowa kosciola)
|
Do takich ludzi też mam żal. A nie wyobrażasz sobie, jaką siarą musiało być wybranie na papieża Polaka? Mimo, że tyle czasu ten urząd piastowali Włosi?
Nie cierpię ludzi o ograniczonych poglądach, którzy nie potrafią się otworzyć na inne kontynenty czy wyznania. Czy kolor skóry papieża będzie miał jakiś wpływ, jeśli on sam będzie człowiekiem dobrym, głęboko wierzącym?
|