![]() |
Niezłe... brawa dla autora...
Czytałem po kolei każdą część... bardzo dobrze wykonane... nie zauwazyłem żadnego błędu (być moźe dlatego, żę byłem zafascynowany fabuła B) )... 8+/10 ... Dlaczego nie 10... bo to kolejny fake z n00bami... zróbcie coś oryginalnego... |
Z niecierpliwoscia czekam na nastepna czesc...poprzednie sa cool a wjec ta tez bedzie musiala.Fabula z matrixa :D:DAle 1 klasa :cup:
:flaga_pl: rules |
Jeden z lepszych fake'ow jakie widzialem. Pomysl dobry, wykonanie jeszcze lepsze. NOTA 10/10 mam nadzieje ze to jeszce nie koniec tej przygody
|
Szybciej z tymi fejkami nie umie się doczekać następnej części.
|
eee
troche pesimistyczne zakonczenie calosci;/
spodziewalem sie czegos innego... |
bardzo ładne. dobrze wykonane
no i ciekawa tematyka. wielokrotnie widywalem noobów w fake'ach ale tu jest spox. czekam na cdn. B) :p |
Chyba nigdy nie zrobisz tej nast. części.
|
GRRrrrr kiedy next part :> :D
|
Stary, za***iste!!!oneoneone11 more plax :D
|
Niezłe podobało mi się.Gratz pomysłu :p
|
czy bedzie nastepna czesc ???
super !!! rób nastepne czesci !!! chlopie ty jestes niezły...sorry ze to dopiero moj pierwszy koment w tym temacie ale jestem nowy :D wiem ze podobno niezle znasz sie na grafice a wiec nie dziwie sie ze tak niezle robisz te fake'i...
wykonanie : 1000/10 pomysł : 1000/10 fabula 1000/10 (czekam na nastepne czesci :D :D :D) |
Swietne :) Nie wierze ze to twoj pierwszy fake :P keidy bedzie ten nastepny odcinek? :) 9,5/10 ( nigdy nie jest tak, ze nie moglo by byc lepiej :P )
|
Zaje(!@$&ste, super, zrob wiecej :)
|
BADZIEW KUPA DUPA BLADA
A tak na serio to EXTRAAAAAAAAAAA WYPASSSSSSSSSSS Na mojej liscie masz 1# miejsce!! BEde mogl to na moja stronke wkleic??? plz :cup: :cup: :cup: |
Napalony :]
Kurde rób następne części bo już się doczekać nie moge!!
|
Czekam
czekam na 6 część.
Myślę że będzie lebsza od ostatniej ;p |
Zawaliste!!!! ;) PLZ MORE (itans :) ) 8o
|
Nice!!!!
o.O Fajne....
Jak dla mnie 10/10 blędów nie widzialem, very nice... :P Czekam na nastepna 6 czesc :) |
fake swietny, rowniez czekam na nastepna czesc (jesli bedzie :P)
|
Oddawna niema następnej części,POMYŚL o nas tracisz fanów :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:52. |