![]() |
A co z moim avatarkiem, czyżby¶ o nim zapomniała? ;( X(
|
Dziekuje piekny :***
|
Dobra, możesz sobie podarować moje zlecenie... Sam znalazłem. :P Powiedzcie czy pasuje: http://img289.echo.cx/img289/5411/elvenmageav22pp.png
|
Według mnie Shan twój porzedni avatar jest lepszy.
|
Mój Avatar...może kojarzysz "Freddy'ego Krougera":evul:? Je¶li tak to chciałbym co¶ na jego podobieństwo. :baby: No i..jakie¶ ciekawe tło pasuj±ce do niego...tu Masz woln± ręke. B) |
ja też che advara :]
jaka¶ postaj człowieka tak na 0,75 advara a nad jego głow± skrót PWL (pan własnego losu)reszta tło itp zostawiam do twoje dyspzycji niemusisz sie starć aby był ;p (oczywi¶cie wole ładnego ale ....) |
@Shan
Popraw czcionke po malo widoczna, a avatar jest spox ;) |
Ta, Shan najlepiej zrób czarn± obwódkę (dosyć grub±) liter.
|
@shan
ale i tak ten co masz wymiata @eleen co z tym avatarem dla Fantastic Warriorsow? bo czeka od 3 tygodni :/ i ciagle mowisz ze jutro |
@Shan
Naprawdę ładny... (szkoda ze nie ja go zrobiłam :P) Napis szczególnie ładny, ale lekko niewidoczny. Czym go robiłe¶? @Michaleq Nie kojarze.... @Specter Looknij na www.eileen-bluerose.webpark.pl bo mi się wydaje ze robiłam, ale już dzi¶ nie mam siły robić... Tak, tak... Topic szybko się rozrasta, a ja nie nad±żam z robot±. Wczoraj 2 avy, dzisiaj już 3 i chyba biorę się za czwarty... (qrde, jeszcze polski do odrobienia) |
hm...rozumiem że robisz avatary, więc je¶li moje zlecenie Cięnie dotyczy, to po prostu je olej =)
TU masz wszystko wytłumaczone...mam nadzieje że się podejmiesz bo twoje prace sa super =) |
Zobaczę co da się zrobić... Moze mi się uda. Ale pamiętaj jak kot¶ bedzie mi mówił że długo czekał na ava to ode¶lę go do ciebie :D (żart - nie będę taka hamska).
|
Nawet nie wiesz jak mi ulżyło :D
Bo wypada mieć swoje logo/godło w grze...a takei zwykłe to troche...zwykłe :D Jakby co fale wzburzonych nie-posiadaczy av'ków przyjme na własne ciało ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
jak mi pokazesz ze on tam jest to se (i to od razu) pojde kupic okulary :P |
Loga gildii s± w dziale inne... Albo twoje zlecenie pomyliło mi się z innym...
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
2. To zrobi się ręcznie. 3. Just Paint... ;) Czcionka wygrzebana z sieci. EDIT: Czarna czcionka: http://img271.echo.cx/img271/9549/elvenmageav34mh.png |
btw. memememe now !! czytaj post na stronie 20
|
Więc có¶ innego :p
Jesli możesz to zrób co¶ ¶miesznego, odpuszcze se Fredjego :P
:balwanek: Srry...zrobiłem sobie sam, a raczej przekombinowałem..Thx za dobe chęci. ;) |
Ja chciałbym przypomnieć o swoim avaratku.Ten elf łowca dla przypomnienia:P)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:26. |