![]() |
no teraz w najgorszym wypadku wypadnie mi aol :]
|
No to mi raz wypadl vampir shield i gigant sword jak zabily mnie 2 orc warlody to trzeba mie pecha ;(
Stracilem cale 100 k X( !!!!! |
No mi wypadl raz D-Hammer i K-Armor no i przy okazji BP GFB i BP UH :baby: nie takie nadzwyczajne ale troche nabilo mi nerwow :P
|
Mnie po tym jak drag pokazal mi swoje kombo X( wypadl moj ukohany k-armor ;( ,leather legsy :D , i oczywiscie bp a w nim 2 bp uhow , 2 bp hmmow i jeszce cos tam ;(
|
nosic aola w plecaku to trzeba byc kims specjalnym ja nawet jak ide cos sprzedac to nosze to na sobie zeby w razie deda byla mniejsza szansa jego straty niz noszenie go w plecaku
mi najgorsze wypadlo firse sword, noble armor i warrior helmet jak mnie arcanist zabil. a moze otworzyc temat "Co najlepszego straciliscie podczas hacka?" X( |
dzisiaj ide sobie na fibule i ni stad ni z owad dostaje lepe. patrze kuropatva z red skullem... wiec uciekam choc wiem ze nic mi sie nie uda. stracilem 3 rzeczy - p-legs, Steel Helmet, klucz do fibuli i bp z zawartoscia 5K. Jebać hlvlowcow, ktorzy tak naprawde sa n00bami (nie wszyscy ofkoz). BTW Kuropatva jest polakiem? jest ze niby polak n stronie a on mowi ze z kanady :P lol - nie jestem blondynka...
|
Witam. Najcennijesze co mi wypadłoby przy śmierci to Royal Helmet i backpack , w którym był loot o wartości 80k (bohy) ... O ZGROZO!
|
@szkodi
Kuropatva to polak ;( dada :) |
Mi nic cennego nigdy nie wypdlo :D moze dlatego ze tylko raz padlem :P ale raz mnie hackneli i owalili z caluskiego c-seta :(
|
Cytuj:
|
Ja dednolem podczas hacka z redem i mi wypadlo: crusader helmet, blue robe, fire sword, crown shield i knight legsy co w sumie daje 38k+ ;(
Nova - ab'dendriel - Vilejuw - sorcerer - 23 lvl - 39 mlvl - 60 fishing - po hacku Nova - ab'dendriel - Dark Vilej - druid - 11 lvl - 20 mlvl - 43 fishing |
ja raz trenowalem z dwafami i wypadl mi P set i serpent sword... (miaelm jakis 14-16 lvl) i raz na 18 lvlu dead`a mialem i K armor na ghulach (jakis pedla zlurowal 4 ghule i 2 scorpy pod zejscie
|
Ja miałem przechlapane po śmierci
Mój dzień zaczoł się spokojnie doexpiłem jak zwykle i byłem w wyśmienitym nastroju bo zarobiłem na następne cele ( już zapomniałem jakie ) i podszedł do mnie jakiś lol i powiedział zabij mnie , odpowiedziałem że nie ( wtedy grałem palkiem ) a on na to " zabij bo ty zginiesz " zaproponował mi żebym to zrobił w party, nietety sie zgodziłem i ja waliłem z łuku a on mnie rypnoł duż oarzy ledwo żyłem dałem full obroen i miałem już tarcze w ręce zadzwonił u mnie telefon , napisałem mu "czekaj mam telefon" wróciłem i byłem dead !! . Straciłem wtedy Scale Armor , Łuk , Strzały , tarcze , kase i co najgorsze cofneło mnie do kazoo :/ bo podobno ktoś mi załatwił tam obywatelstwo - efekt ? Palek został usunięty :D i gram Sorcererem i Knightem - nawet dobrze idzie :]
|
Jak na dragonie padlem wypadlo mi wszystko:/ (red skull) :P, wszystko czyli: demon shield , gs, bs , c set , crusader helmet , 2 bp uh , p ammy :/ freeza zlapalem :/ ale nie bylem sam i kolezanka all odzyskala :)
|
Mi podczas śmierci wypadł bp a w nim: scmitar, 150 gp, z 5 gównianych runek i..... instrumenty ;(
Niosłem je do deppo gdy mnie brazylijczycy udupil. Miałem z kumplami założyć kapelę. |
Ja przez lagi i lurniętego Arcaniste na statku w Ab straciłem :
Dragon shield Dragon Hammer Bp of Uh Bp of Hmm 0.5 bp of GFB |
Mi wypadły P legsy i mnie krew zalała więc przestałem grać na danubi... X(
|
Ja jak byłem na Foldzie z przyjacielem zklepać kolesia bo się nam naraził 8) (z niego wypadł bag i studded shield 8o ) no i wracamy a na tratwie siedzi jakiś koleś 19 lvl palladyn i zaczął on w nas klepać straciłem cały BP rónów ( 10 Fire field, 10 energi field)
|
J stracilem spike sworda... nawet dobry miecz jak na 8 lvl :] :)) :]
|
Może mało ale..
Mi może nic drogiego nie "wypadło" ale jak na mój 14 lvl to tak :
-serpent sword :rolleyes: -beholdier shield :( -P-armor ;( Za każdym razem oczywista sprawa BP ale to były tam pierdoły |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:53. |