Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Co najcenniejszego wypadlo wam podczas śmierci (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=3299)

Weezee 15-07-2004 13:54

no teraz w najgorszym wypadku wypadnie mi aol :]

Kpazur 15-07-2004 22:38

No to mi raz wypadl vampir shield i gigant sword jak zabily mnie 2 orc warlody to trzeba mie pecha ;(

Stracilem cale 100 k X( !!!!!

Arti 15-07-2004 22:57

No mi wypadl raz D-Hammer i K-Armor no i przy okazji BP GFB i BP UH :baby: nie takie nadzwyczajne ale troche nabilo mi nerwow :P

voly 15-07-2004 23:45

Mnie po tym jak drag pokazal mi swoje kombo X( wypadl moj ukohany k-armor ;( ,leather legsy :D , i oczywiscie bp a w nim 2 bp uhow , 2 bp hmmow i jeszce cos tam ;(

Lolek14 16-07-2004 14:21

nosic aola w plecaku to trzeba byc kims specjalnym ja nawet jak ide cos sprzedac to nosze to na sobie zeby w razie deda byla mniejsza szansa jego straty niz noszenie go w plecaku

mi najgorsze wypadlo firse sword, noble armor i warrior helmet jak mnie arcanist zabil.

a moze otworzyc temat "Co najlepszego straciliscie podczas hacka?" X(

szkodi 16-07-2004 14:29

dzisiaj ide sobie na fibule i ni stad ni z owad dostaje lepe. patrze kuropatva z red skullem... wiec uciekam choc wiem ze nic mi sie nie uda. stracilem 3 rzeczy - p-legs, Steel Helmet, klucz do fibuli i bp z zawartoscia 5K. Jebać hlvlowcow, ktorzy tak naprawde sa n00bami (nie wszyscy ofkoz). BTW Kuropatva jest polakiem? jest ze niby polak n stronie a on mowi ze z kanady :P lol - nie jestem blondynka...

Ajvenik 16-07-2004 14:51

Witam. Najcennijesze co mi wypadłoby przy śmierci to Royal Helmet i backpack , w którym był loot o wartości 80k (bohy) ... O ZGROZO!

Haker 16-07-2004 15:55

@szkodi

Kuropatva to polak ;(

dada :)

Sqbaney 16-07-2004 16:09

Mi nic cennego nigdy nie wypdlo :D moze dlatego ze tylko raz padlem :P ale raz mnie hackneli i owalili z caluskiego c-seta :(

szkodi 17-07-2004 01:58

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Haker
@szkodi

Kuropatva to polak ;(

dada :)
wiem - a najlepsze bylo to ze mowil do mnie po angielsku i jak psize po polsku to on do mnie : wtf you talking man"? :P pozniej pindoli farmazony ze jest z kanady to wklejam mu localized : Poland ;P a on ze to byl zart i musi to zmienic. widze ze naprawde nie dosc ze mamy duuuuzo noobow niskolvlowych ktorzy prosza o 10gp w dp zamiast isc huntnac to mamy tez i takich z 91 lvl i nizszym/wyzszym ktorzy bawia sie w pking niskich lvlowcow i wyludzanie haraczy. chcialbym zobaczyc jak wyglada ten kuropatva. 15 lat i pryszcze na mordzie? do tego okularki na twarzy jak denka od sloika i bijacy go rodzice - widac wyladowywuje sie na grze - to sie nazywa skrzywienie na umysle.

Vilejuw 17-07-2004 08:30

Ja dednolem podczas hacka z redem i mi wypadlo: crusader helmet, blue robe, fire sword, crown shield i knight legsy co w sumie daje 38k+ ;(

Nova - ab'dendriel - Vilejuw - sorcerer - 23 lvl - 39 mlvl - 60 fishing - po hacku
Nova - ab'dendriel - Dark Vilej - druid - 11 lvl - 20 mlvl - 43 fishing

natalek 17-07-2004 18:56

ja raz trenowalem z dwafami i wypadl mi P set i serpent sword... (miaelm jakis 14-16 lvl) i raz na 18 lvlu dead`a mialem i K armor na ghulach (jakis pedla zlurowal 4 ghule i 2 scorpy pod zejscie

Sir Zomos 17-07-2004 20:46

Ja miałem przechlapane po śmierci

Mój dzień zaczoł się spokojnie doexpiłem jak zwykle i byłem w wyśmienitym nastroju bo zarobiłem na następne cele ( już zapomniałem jakie ) i podszedł do mnie jakiś lol i powiedział zabij mnie , odpowiedziałem że nie ( wtedy grałem palkiem ) a on na to " zabij bo ty zginiesz " zaproponował mi żebym to zrobił w party, nietety sie zgodziłem i ja waliłem z łuku a on mnie rypnoł duż oarzy ledwo żyłem dałem full obroen i miałem już tarcze w ręce zadzwonił u mnie telefon , napisałem mu "czekaj mam telefon" wróciłem i byłem dead !! . Straciłem wtedy Scale Armor , Łuk , Strzały , tarcze , kase i co najgorsze cofneło mnie do kazoo :/ bo podobno ktoś mi załatwił tam obywatelstwo - efekt ? Palek został usunięty :D i gram Sorcererem i Knightem - nawet dobrze idzie :]

Misieq 17-07-2004 20:48

Jak na dragonie padlem wypadlo mi wszystko:/ (red skull) :P, wszystko czyli: demon shield , gs, bs , c set , crusader helmet , 2 bp uh , p ammy :/ freeza zlapalem :/ ale nie bylem sam i kolezanka all odzyskala :)

Mathew il-Vec 20-07-2004 22:22

Mi podczas śmierci wypadł bp a w nim: scmitar, 150 gp, z 5 gównianych runek i..... instrumenty ;(
Niosłem je do deppo gdy mnie brazylijczycy udupil. Miałem z kumplami założyć kapelę.

Druid z Secury 23-07-2004 17:08

Ja przez lagi i lurniętego Arcaniste na statku w Ab straciłem :
Dragon shield
Dragon Hammer
Bp of Uh
Bp of Hmm
0.5 bp of GFB

Nazo 23-07-2004 18:51

Mi wypadły P legsy i mnie krew zalała więc przestałem grać na danubi... X(

Adiczek 23-07-2004 22:24

Ja jak byłem na Foldzie z przyjacielem zklepać kolesia bo się nam naraził 8) (z niego wypadł bag i studded shield 8o ) no i wracamy a na tratwie siedzi jakiś koleś 19 lvl palladyn i zaczął on w nas klepać straciłem cały BP rónów ( 10 Fire field, 10 energi field)

Beatrix From Hell 24-07-2004 13:10

J stracilem spike sworda... nawet dobry miecz jak na 8 lvl :] :)) :]

Jamto 24-07-2004 19:03

Może mało ale..

Mi może nic drogiego nie "wypadło" ale jak na mój 14 lvl to tak :
-serpent sword :rolleyes:
-beholdier shield :(
-P-armor ;(

Za każdym razem oczywista sprawa BP ale to były tam pierdoły

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:53.