![]() |
no gz man!! swietny fake.. moja ocena 20/10 :D oczekuje na kolejne fake'i. :]
|
No zarypiscie WIELKIE GRATZ !!!!!! Jestes mistrzem :]
|
hehe, best fake on the wolrd ;]
|
Faajno
CZytalem z zainteresowaniem spoko to jak najszybciej dalsze czesci ;)
|
Super 10/10 ;]
|
niee no REWELKA!!
fabuła super wykonanie jak dla mnie też wspaniałe a ta bitwa o Carlin... majstersztyk!! B R A W O |
bardzo fajny fake zarowno wykonanie jak i pomysl
:cup: |
Wg mnie to SADYZM!!! CO TO ZNACZY CIĄG DALSZY NASTĄPI?!? JA CHCE JUZ!!! Wogóle extra ^^
|
Super! A ten najazd na Carlin... Coś w stylu Władca Pierścienia.
Pomysł : 9/10 Ocena : 10/10 Czekam na koniec :) |
Nie na z tym 10/10 za wykonanie tobym nie przesadzał. 9/10 za te czerwone literki. A tak ogólnie to za***iste1!! ;b
|
R0X !!
Stary, best from the best, najlepsza inwazja w fake!! To jest lepsze niż wszystko co ja robiłem :> a tak naprawdę, to pozdro for all ! i korzystajcie z wakacji nie siedzcie tyle przed kompami ! (właśnie wróciłem z aktywnego fizycznie "wypoczynku" argh, miałem plame na bluzce na pleach wielkość połowy USA lol :) ) |
faje fajne to jest!!!!!!!
To jest wy***ane w kosmos !!!! 1000/1 :cup: ocena MORE plz plz!!!
|
Pewnie mnie zaraz za to ktoś zbluzga. Mówcie co chcecie - nie znam się - ale to mi sie podobało :P
Rób ciąg dalszy bo jest spox ;) Nom ale ludność ma zawsze racje... więc zostaw juz Dokein'a ! |
TAk ZAJefajnego komiksu to nawet na lusux .prv.pl nie widzialem ... za***iscie ,,, oby tak dalej ... !!
|
Fajny fake. Szczegulnie podobalo mi sie dodaniu napisu Ziuuu.. jak lecial bolt.
Widac ze autor ma tez poczucie humorynp. rozmowa braci faxter : faxter 1: I jak wyglondam? faxter 2 : Jakby ci ubylo 50 IQ Ale tez mnie ciekawi co sie stanie z 1 postacia jaka wystompila w tym fake(imienia nepamietam) |
Super Nie zly fak tylko troche pokraciles z napisami :D
Tylko tak trzymaj ;) WYkonanie 5/6 |
Normalnie superancko , nigdy nie widzialem takiego fake'i normalnie pomysl 10/10 wykonianie 10/10 a wszystko wyglada jak w prawdziwym swiecie tibijskim
|
rób szybciej następną część plx
|
Eeee. 2 tygodnie bylem na koloniach i jak wrocilem nie zobaczylem kolejnej czesci ;(
|
Poprosze O Program Do FejkÓw I Jak Sie Nim Obslugiwac Plzpzlzplzpzlz
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:31. |