Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Guardia thread (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=36319)

Raistil 20-06-2005 12:54

lol juz sam powinienes na dragi chodzic o0

Kafarek 20-06-2005 13:10

NO NO ZA***ISCIE :D
GRATZ LVLA ZYCZE MILEGO EXPIENIA POWODZENIA W DALSZYCH LOSACH NA GUARDI

Nick:Kafarek Knight
LvL:21
Skile:76/75
Mlvl:4
BEST SOLO : DS
BEST TEAM :GS
:) :)
TO NARA ;)

Fredi 20-06-2005 13:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raistil
lol juz sam powinienes na dragi chodzic o0

Taa na pewno, byłem juz pare razy ale troszke sie nie oplaca . Wole poczekac z dragami az zrobie lepszy dist i lvl . Po prostu schodzi za duzo uh ;)

Dark Knight 20-06-2005 23:56

;]
http://img86.echo.cx/img86/8086/54lev9be.jpg

gari 21-06-2005 06:51

No co ty?! To jest twoja broń i tarcza na 54 levelu? Armor i legi jeszcze przejdą, ale ta broń i shield, to coś nie tak :/.

metiu 21-06-2005 07:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gari
No co ty?! To jest twoja broń i tarcza na 54 levelu? Armor i legi jeszcze przejdą, ale ta broń i shield, to coś nie tak :/.

A ty przyszedles sie zeby sie wymadrzac? Koles server ma dopiero miesiac !:| Wiec zamknij morde sprubuj lepsze eq kupic ;P

Ice'Berry 21-06-2005 07:18

@up

Zauważ że to nowy server itam niema jak narazie nic lepszego, a po drugie cebie na nowym serverze niestac by bylo na plate set bo juz widac ze tyle wiesz o tibia i goraniu co kot naplakal

gari 21-06-2005 07:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez metiu
A ty przyszedles sie zeby sie wymadrzac? Koles server ma dopiero miesiac !:| Wiec zamknij morde sprubuj lepsze eq kupic ;P

Zamknąć morde, to ty możesz, bezczelny gnojku. Po to pytam grzecznie, aby otrzymać grzeczną odpowiedź, ale jak mi tak 12 latek, który już na swój wiek trochę oleju mieć w głowie powinien, wyskakuje mi z jakimiś tekstami, to bym cię z chęcią po pysku naprał.

gari 21-06-2005 07:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ice'Berry
@up

Zauważ że to nowy server itam niema jak narazie nic lepszego, a po drugie cebie na nowym serverze niestac by bylo na plate set bo juz widac ze tyle wiesz o tibia i goraniu co kot naplakal

Ludzie?! Czy wy na prawdę ze grosz taktu nie macie? Jak grzecznie pytam, to bym chciał usłyszeć odpowiedź, a nie jakieś wyzwyska zaraz. O Tibii to ja wiem tyle, co tobie by się nigdy w głowie nie pomieściło, więc milcz. Wybacz, ale historii i daty powstania wszystkich serwerów tibisjkich znać nie będę, a poza tym, "Kto pyta, nie błądzi"...

Ice'Berry 21-06-2005 07:26

@gari

Przeczytaj dokładnie bo jeśli ty masz 15 lat to ja jestem święty mikłoja bo co chwile zmieniasz zdanie i gadasz nieodrzeczy a po drugie ja coi grzecznie napisalem a ty sie nic niezapytales tylko zjechales najlepszego knighta na serverze Guardia.

I przesta *******ic bo nawet swojej wypowiedzi dokładnie przeczytac niemozesz

twoja wypowiedz

Coś mi sie zdaje ze niepojmujesz tego co napisalem

gari 21-06-2005 07:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ice'Berry
...juz widac ze tyle wiesz o tibia i goraniu co kot naplakal...

Tą wypowiedź bardzo dobrze rozumię i chyba nie ma jakiegoś innego celu, niż obrażenie mnie? Mylę się, czy tylko mi się wydaje?

Nie zjechałem go, tylko zapytałem "Czy to jest twoja broń i tarcza na 54 levelu?" i zdaje mi się, że na końcu tego zdania jest znak zapytania, więc nie jakiś wykrzyknik, który mówi "Ty debilu, masz szmaciarskie eq jak na swój level!". Odróżniaj chłostę od łaskotania...

Edit: Że gdzie ja to ciągle zmieniam zdanie?

metiu 21-06-2005 07:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gari
Zamknąć morde, to ty możesz, bezczelny gnojku. Po to pytam grzecznie, aby otrzymać grzeczną odpowiedź, ale jak mi tak 12 latek, który już na swój wiek trochę oleju mieć w głowie powinien, wyskakuje mi z jakimiś tekstami, to bym cię z chęcią po pysku naprał.

Ten 12 latek by ci tak zkapiszonowal morde ze sobie nie wyobrazasz :) zaloze sie ze ty nie masz 15 lat >.<Siedzisz przed kompep i sie gibasz jak niedorozwoj :P Ice ma racje co chwila zmieniasz zdanie i tyle ! Jesli czepiasz sie jego shielda i axe to smialo, wejdz na guardie i mistrzu ! Zdobadz MMS oraz Dragon lance ;]

Veltaxio 21-06-2005 07:58

xD

kagar piekna tibia gg :> 8o 8o 8o 8o

gari 21-06-2005 07:59

@up, up
Ale pośmiewisko z siebie robisz. Z chęcią chciałbym zobaczyć, jak to ja zrywam od ciebie baty. Dobry jesteś, nie ma co, tylko szkoda, że bardziej do cyrku się nadajesz, niż na forum wśród ludzi, kozaku - narazie - zapraszam do Strong Man osiłku 12-letni.

Zmieniam zdanie? Podaj przykład, bo powtarzać, to każdy umie, tylko chyba powtarzając słowa Ice, nie do końca wiesz, co powtórzyłeś.

Nie zakładaj się o mój wiek, bo przegrałbyś z kretesem.

Edit: Szkoda twoich wysiłków na wyzwiska, bo na mnie wrażenia nie robią jakieś puste słowa małego gówniarza, który myśli, że wszystkie rozumy pozjadał i krzykiem i przeklinaniem wszystko i wszystkich powali na kolana...

metiu 21-06-2005 08:13

Lol ? Ja wszystkie rozumy pozjadalem ? Kiedy wszedlem na forum na zdjecia 12 topow z fotami bylo skomentowane ostatnio przez "gari".Pewnie dajesz rady wszystkim graczom, bo ty jestes najlepszy, Cachero i reszta highest od ciebie rady wykupuja ? A jesli chcesz wiedziec wiek nie ma znaczenia, bo moze sie okazac ze ty taki potezny mafiozo masz 1,50cm na stolku i w kapeluszu >.<

Monte 21-06-2005 08:29

Eeej.. Spokój.. Gari moze chcial trafic na forum o muminkach ale mu sie pomylilo.. To jest dzial "Zdjecia", wiec obedzie sie bez zbednych dyskusji =]

Aha.. Gari jak chcesz sie ponabijac z eq, to spojrz na mój.. Mi narazie na eq nie zalezy, dlatego biegam z takim shit'em^^

No i: Lvl nie zalezy od tego jaki ma sie eq..

http://i7.photobucket.com/albums/y28...Level32-33.jpg

gari 21-06-2005 08:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez metiu
Lol ? Ja wszystkie rozumy pozjadalem ? Kiedy wszedlem na forum na zdjecia 12 topow z fotami bylo skomentowane ostatnio przez "gari".Pewnie dajesz rady wszystkim graczom, bo ty jestes najlepszy, Cachero i reszta highest od ciebie rady wykupuja ? A jesli chcesz wiedziec wiek nie ma znaczenia, bo moze sie okazac ze ty taki potezny mafiozo masz 1,50cm na stolku i w kapeluszu >.<

Nie symuluj i nie zmyślaj, tylko idź poczytaj te posty i wypowiedz się jeszcze raz. Dużo gadasz, mało czytasz i robisz. Zapraszam do poczytania moich postów.

@up:
Muminków? Skoro lubisz, to pooglądaj. Czytałeś mój post? Zapewne nie... Milcz zatem, albo przeczytaj i dopiero się wypowiedz. Jeśli jednak przeczytałeś, to masz kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem. Ja się nie nabijałem, tylko zdziwiłem i zapytałem "Czy to jest[...]".

Menel 21-06-2005 09:31

nio to new serv tam nikt nie ma czegoś lepszego bo nikt nei był an demonach warlockach i Kagar ma bardzo dobr eq wart ponad 100k grtaz Wymiatasz Kagar trzymaj tak dalej

Nick:Wojownicza LEzbijka
World:Guardia
lvl:9
Skills:46/45
M lvl:3
profession:Knight

:D

Neveos 21-06-2005 11:05

:)

Skoro dajecie tu zdjecia z Guardii i ja dam 1 swoje :

Moj nudny trening ( jutro 70\70 i konczymy .. ) :

http://img.photobucket.com/albums/v6...tunustrain.jpg

Monte 21-06-2005 11:44

Przed chwila zdobyty lvl =]
http://i7.photobucket.com/albums/y28...Level33-34.jpg

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:24.