![]() |
lol juz sam powinienes na dragi chodzic o0
|
NO NO ZA***ISCIE :D
GRATZ LVLA ZYCZE MILEGO EXPIENIA POWODZENIA W DALSZYCH LOSACH NA GUARDI Nick:Kafarek Knight LvL:21 Skile:76/75 Mlvl:4 BEST SOLO : DS BEST TEAM :GS :) :) TO NARA ;) |
Cytuj:
|
|
No co ty?! To jest twoja broń i tarcza na 54 levelu? Armor i legi jeszcze przejdą, ale ta broń i shield, to coś nie tak :/.
|
Cytuj:
|
@up
Zauważ że to nowy server itam niema jak narazie nic lepszego, a po drugie cebie na nowym serverze niestac by bylo na plate set bo juz widac ze tyle wiesz o tibia i goraniu co kot naplakal |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@gari
Przeczytaj dokładnie bo jeśli ty masz 15 lat to ja jestem święty mikłoja bo co chwile zmieniasz zdanie i gadasz nieodrzeczy a po drugie ja coi grzecznie napisalem a ty sie nic niezapytales tylko zjechales najlepszego knighta na serverze Guardia. I przesta *******ic bo nawet swojej wypowiedzi dokładnie przeczytac niemozesz twoja wypowiedz No co ty?! To jest twoja broń i tarcza na 54 levelu? Armor i legi jeszcze przejdą, ale ta broń i shield, to coś nie tak :/. Coś mi sie zdaje ze niepojmujesz tego co napisalem |
Cytuj:
Nie zjechałem go, tylko zapytałem "Czy to jest twoja broń i tarcza na 54 levelu?" i zdaje mi się, że na końcu tego zdania jest znak zapytania, więc nie jakiś wykrzyknik, który mówi "Ty debilu, masz szmaciarskie eq jak na swój level!". Odróżniaj chłostę od łaskotania... Edit: Że gdzie ja to ciągle zmieniam zdanie? |
Cytuj:
|
xD
kagar piekna tibia gg :> 8o 8o 8o 8o
|
@up, up
Ale pośmiewisko z siebie robisz. Z chęcią chciałbym zobaczyć, jak to ja zrywam od ciebie baty. Dobry jesteś, nie ma co, tylko szkoda, że bardziej do cyrku się nadajesz, niż na forum wśród ludzi, kozaku - narazie - zapraszam do Strong Man osiłku 12-letni. Zmieniam zdanie? Podaj przykład, bo powtarzać, to każdy umie, tylko chyba powtarzając słowa Ice, nie do końca wiesz, co powtórzyłeś. Nie zakładaj się o mój wiek, bo przegrałbyś z kretesem. Edit: Szkoda twoich wysiłków na wyzwiska, bo na mnie wrażenia nie robią jakieś puste słowa małego gówniarza, który myśli, że wszystkie rozumy pozjadał i krzykiem i przeklinaniem wszystko i wszystkich powali na kolana... |
Lol ? Ja wszystkie rozumy pozjadalem ? Kiedy wszedlem na forum na zdjecia 12 topow z fotami bylo skomentowane ostatnio przez "gari".Pewnie dajesz rady wszystkim graczom, bo ty jestes najlepszy, Cachero i reszta highest od ciebie rady wykupuja ? A jesli chcesz wiedziec wiek nie ma znaczenia, bo moze sie okazac ze ty taki potezny mafiozo masz 1,50cm na stolku i w kapeluszu >.<
|
Eeej.. Spokój.. Gari moze chcial trafic na forum o muminkach ale mu sie pomylilo.. To jest dzial "Zdjecia", wiec obedzie sie bez zbednych dyskusji =]
Aha.. Gari jak chcesz sie ponabijac z eq, to spojrz na mój.. Mi narazie na eq nie zalezy, dlatego biegam z takim shit'em^^ No i: Lvl nie zalezy od tego jaki ma sie eq.. http://i7.photobucket.com/albums/y28...Level32-33.jpg |
Cytuj:
@up: Muminków? Skoro lubisz, to pooglądaj. Czytałeś mój post? Zapewne nie... Milcz zatem, albo przeczytaj i dopiero się wypowiedz. Jeśli jednak przeczytałeś, to masz kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem. Ja się nie nabijałem, tylko zdziwiłem i zapytałem "Czy to jest[...]". |
nio to new serv tam nikt nie ma czegoś lepszego bo nikt nei był an demonach warlockach i Kagar ma bardzo dobr eq wart ponad 100k grtaz Wymiatasz Kagar trzymaj tak dalej
Nick:Wojownicza LEzbijka World:Guardia lvl:9 Skills:46/45 M lvl:3 profession:Knight :D |
:)
Skoro dajecie tu zdjecia z Guardii i ja dam 1 swoje :
Moj nudny trening ( jutro 70\70 i konczymy .. ) : http://img.photobucket.com/albums/v6...tunustrain.jpg |
Przed chwila zdobyty lvl =]
http://i7.photobucket.com/albums/y28...Level33-34.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:24. |