Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Letnia aktualizacja Tibii coraz bliżej (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37872)

Xzonixek 11-06-2005 15:17

Dziekuje modkom, że usuneli posty niezgodne z regulaminem...

Czekamy... Zapowiada sie pierwszorzędna zabawa 8o

Lucid Dreamer 11-06-2005 15:19

Co to za nowość?!

A mi tam wcale niezależy zbytnio na nowym obszarze...
Niektórzy może powiedzą co to za "bałwan", no ale jak ktoś
niezna nawet dziesiątej części mainlandu, to co to dla
niego mały nowy skrawek obszaru?
Gram w tą grę już dwa tygodnie i mi się ona jeszcze
nie nudzi, czy ja jestem normalny ;) ?
Gram na Berylii jako Ampelkeey Kiurreader,
jak ktoś chce grać drużynowo, lub poprostu nie może
sobie poradzić, chętnie przyłączę się do każdej drużyny.
JUŻ NIE GRAM NA BERYLII ZOSTAŁEM ZABITY J**** TO!

Mateuss 11-06-2005 17:06

Update zapowiada sie swietnie :D szkoda tylko ze za 18 dni konczy mi sie pacc ;p ale kumpla charem pobiegam po nowych terenach :P

!!!David!!! 11-06-2005 17:08

Mnie też cieszy update ale mogli by też zrobić coś na rooku...

Athunas 11-06-2005 17:13

No no zapowiada sie ten update bardzo ciekawie :) ;) . Juz mam kase odlozona na pacca tylko wykupic i jazda po jungli 8o
Ale cip'y mogly by powiedziec przynajmniej w ktorym miesiacu bedzie ten update bo wszyscy juz sie nie moga doczekac a bedzie lipa jak bedzie on w polowie sierpnia :( albo pod koniec wakacji X(
Mogli by poinformowac przynajmniej kiedy mozemy sie go spodziewac :)

Sasek62 11-06-2005 18:40

Co do pacców

Mały offtopic:
@AdamS_:
Jak masz rodzine na wsi i niedaleko jest las to do lasu i ogień potem na ulice
i sprzedawac.Jak chcesz ceny to ci wysle PW

SQsek 11-06-2005 19:00

OoO Fajnie

No super sie updacik szykuje ;) Ja na wakacje prawdopodobnie bede pierwszego pacca miał ;) to bedzie co zwiedzać. Ciekaw jestem natomiast czy CIPsoft zrobi coś z profesją druida, którym mam zamiar grać na nowym serverku w wakacje. W każdym bądź razie czekam z niecierpliwością i ufam, że po update tibia bedzie lepsza, ładniejsza, ciekawsza i w ogóle cool ;)

Santry Squad 11-06-2005 19:25

Czemu Tylko Dla PAcca !!!!!!!!!!!!!!!

To jest kompletnie bez sensu czemu daje ten cipsoft tylko paccą dżungle i nowe potworki ... niech dadzą coś koło thais Carlin lub venore a nie na jakies posranej wysepce ;) niech coś zrobia dla uzytkowników z darmowym kontem

Raimel Reaktywacja 11-06-2005 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Santry Squad
To jest kompletnie bez sensu czemu daje ten cipsoft tylko paccą dżungle i nowe potworki ... niech dadzą coś koło thais Carlin lub venore a nie na jakies posranej wysepce ;) niech coś zrobia dla uzytkowników z darmowym kontem

Idioto oni muszą mieć z czegoś zarobek. Co by mieli z tego że zrobią coś dla FACCów? NIC!!

Sorcererka 11-06-2005 19:56

Cytuj:

gdybym był z cipsoftu bym myślał tak ze mam w dupsku free account wkońcu oni nic nie płacą i nie mam rzadnej korzysci więc po co dawać nowe tereny i inne bajery faccom skoro są pacce które płacą i czuły by się pokrzywdzone no taka prawda

Elrendell 11-06-2005 19:56

Ale kiedy będzie ten update?? Oo

czy ktoś mógłby powiedzieć (o ile ktos wie bo ja nie za bardzo raczej ) KIEDY jest planowane wprowadzenie tego updat'a???? :]

Monte 11-06-2005 19:57

Cytuj:

Gdybys kupil pacc mowil bys inaczej.. Jak czytam posty takie jak ten to zastanawiam sie, czy czasem nie nastapila masowa ucieczka z ykhym.. szpitala psychiatrycznego..

Elrendell 11-06-2005 20:15

Cytuj:

Omg 8o a czy ty robiłbyś komuś cosik za darmo tak z dobroci serca? myślę,że tak..ale ile tak można :]

Lord Dreathan 11-06-2005 20:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamos
Ten drugi screen to coś a la'Biskupin?

O tym samym pomyślałem :D Żeby tylko niektórzy polacy nie wzięli tego zbytnio do serca i pomyśleli że to specjalnie dla nas zrobiono....

@Topic
New quests, spawns and monsters plx !!! ;<

Lukas_Devlin 11-06-2005 20:42

zaowazylem ze dodano do screenow podpis "Exclusive for Tibia.pl"
No no male zabezpieczena aby inni nie zaje... ukradli screenow

Hegemmon 11-06-2005 22:00

Niestety miała już miejsce (przynajmniej jedna) kradzież ss-ków ^.- pewien brazylijski portal ( nie tibiabr.com) zebrał wszystkie ss-y bez zgody CipSoft-u ani żadnej z witryn, które biorą udział w suporcie, i zrobił newsa. Dodatkowo opatrzyli ss-y podpisem swojej witryny. Drom zareagował (niezłe to było -.-) ale tamci skasowali jego posta, niestety.

Elrendell 11-06-2005 22:12

8o No cóż ośmielę się stwierdzić : TO TYPOWE DLA BR :p
(nie dla wszystkich mówię od razu ale większość z nich ma tę tendencję : zakitrać i zwiać :p )

Lord Dreathan 11-06-2005 22:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hegemmon
Niestety miała już miejsce (przynajmniej jedna) kradzież ss-ków ^.- pewien brazylijski portal ( nie tibiabr.com) zebrał wszystkie ss-y bez zgody CipSoft-u ani żadnej z witryn, które biorą udział w suporcie, i zrobił newsa. Dodatkowo opatrzyli ss-y podpisem swojej witryny. Drom zareagował (niezłe to było -.-) ale tamci skasowali jego posta, niestety.

Chamy ! Pewnie chcieli być pierwsi

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elrendell
czy ktoś mógłby powiedzieć (o ile ktos wie bo ja nie za bardzo raczej ) KIEDY jest planowane wprowadzenie tego updat'a????

Myślę że jakoś koniec lipca/początek sierpnia

Angel of Death 11-06-2005 23:02

Sam będe miał pacc więc nie marudze że nie będzie nic dla facc'ów no ale coś by mogli jednak zrobić jakiś nowy teren nie musi być duży nawet coś wielkości ghostalndu ;] nowy potworek bo main dla facców już dosyć długo jest taki sam.
Mysle że jedna z nowych ras to będą tubylcy :P Zgadzam sie że powinny być expowiska głównie dla knightów =) jakieś potworki pokroju scarabów na których suuper sie expi :D

Wikt 12-06-2005 01:02

Krzywa*...

Jak nie będzie nic dla FACCów, to nie widzę sensu. Chyba, że na serwerze puszczą FACCów na dżunglę.

A jak nie, to Tibia dalej na odstawce!

* Angielskie "curve". ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:33.