![]() |
Dziekuje modkom, że usuneli posty niezgodne z regulaminem...
Czekamy... Zapowiada sie pierwszorzędna zabawa 8o |
Co to za nowość?!
A mi tam wcale niezależy zbytnio na nowym obszarze...
Niektórzy może powiedzą co to za "bałwan", no ale jak ktoś niezna nawet dziesiątej części mainlandu, to co to dla niego mały nowy skrawek obszaru? Gram w tą grę już dwa tygodnie i mi się ona jeszcze nie nudzi, czy ja jestem normalny ;) ? Gram na Berylii jako Ampelkeey Kiurreader, jak ktoś chce grać drużynowo, lub poprostu nie może sobie poradzić, chętnie przyłączę się do każdej drużyny. JUŻ NIE GRAM NA BERYLII ZOSTAŁEM ZABITY J**** TO! |
Update zapowiada sie swietnie :D szkoda tylko ze za 18 dni konczy mi sie pacc ;p ale kumpla charem pobiegam po nowych terenach :P
|
Mnie też cieszy update ale mogli by też zrobić coś na rooku...
|
No no zapowiada sie ten update bardzo ciekawie :) ;) . Juz mam kase odlozona na pacca tylko wykupic i jazda po jungli 8o
Ale cip'y mogly by powiedziec przynajmniej w ktorym miesiacu bedzie ten update bo wszyscy juz sie nie moga doczekac a bedzie lipa jak bedzie on w polowie sierpnia :( albo pod koniec wakacji X( Mogli by poinformowac przynajmniej kiedy mozemy sie go spodziewac :) |
Co do pacców
Mały offtopic:
@AdamS_: Jak masz rodzine na wsi i niedaleko jest las to do lasu i ogień potem na ulice i sprzedawac.Jak chcesz ceny to ci wysle PW |
OoO Fajnie
No super sie updacik szykuje ;) Ja na wakacje prawdopodobnie bede pierwszego pacca miał ;) to bedzie co zwiedzać. Ciekaw jestem natomiast czy CIPsoft zrobi coś z profesją druida, którym mam zamiar grać na nowym serverku w wakacje. W każdym bądź razie czekam z niecierpliwością i ufam, że po update tibia bedzie lepsza, ładniejsza, ciekawsza i w ogóle cool ;)
|
Czemu Tylko Dla PAcca !!!!!!!!!!!!!!!
To jest kompletnie bez sensu czemu daje ten cipsoft tylko paccą dżungle i nowe potworki ... niech dadzą coś koło thais Carlin lub venore a nie na jakies posranej wysepce ;) niech coś zrobia dla uzytkowników z darmowym kontem
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ale kiedy będzie ten update?? Oo
czy ktoś mógłby powiedzieć (o ile ktos wie bo ja nie za bardzo raczej ) KIEDY jest planowane wprowadzenie tego updat'a???? :]
|
Cytuj:
Gdybys kupil pacc mowil bys inaczej.. Jak czytam posty takie jak ten to zastanawiam sie, czy czasem nie nastapila masowa ucieczka z ykhym.. szpitala psychiatrycznego.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic New quests, spawns and monsters plx !!! ;< |
zaowazylem ze dodano do screenow podpis "Exclusive for Tibia.pl"
No no male zabezpieczena aby inni nie zaje... ukradli screenow |
Niestety miała już miejsce (przynajmniej jedna) kradzież ss-ków ^.- pewien brazylijski portal ( nie tibiabr.com) zebrał wszystkie ss-y bez zgody CipSoft-u ani żadnej z witryn, które biorą udział w suporcie, i zrobił newsa. Dodatkowo opatrzyli ss-y podpisem swojej witryny. Drom zareagował (niezłe to było -.-) ale tamci skasowali jego posta, niestety.
|
8o No cóż ośmielę się stwierdzić : TO TYPOWE DLA BR :p
(nie dla wszystkich mówię od razu ale większość z nich ma tę tendencję : zakitrać i zwiać :p ) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Sam będe miał pacc więc nie marudze że nie będzie nic dla facc'ów no ale coś by mogli jednak zrobić jakiś nowy teren nie musi być duży nawet coś wielkości ghostalndu ;] nowy potworek bo main dla facców już dosyć długo jest taki sam.
Mysle że jedna z nowych ras to będą tubylcy :P Zgadzam sie że powinny być expowiska głównie dla knightów =) jakieś potworki pokroju scarabów na których suuper sie expi :D |
Krzywa*...
Jak nie będzie nic dla FACCów, to nie widzę sensu. Chyba, że na serwerze puszczą FACCów na dżunglę. A jak nie, to Tibia dalej na odstawce! * Angielskie "curve". ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:33. |