![]() |
Powiedz DOKŁADNIE o co Ci chodzi
|
Włączam grę i jak mam qs server i ten drugi to nic nie mogę kliknąć...oprócz exit czy tam quit (nie chce mi się gry teraz włączać)
|
Nudzi mnie to sciąganie bo trzeba od początku sciągać jeśli sie przerwie,..
jeszcze 80 minutek i koniec i siup do gry ^^ Ja mam 70 % tego 1 patcha (159MB) czy jakiś drugi jest ? |
fajna gra mój nick na niej: Nikanelvyn 4 lvl
|
ja mam nick : BlaKhAnT 5 lvl.
Kurcze może ktoś ma 5 i może się podztawiać.... |
No ludzie powiedzcie mi co po kolei ściągacie, bo mi nie chce ruszyć ;(
Pomocy!!!!!!1!1 @edit: Ściągam drugi raz....zobaczymy Bo ja robię tak że wchodzę na jiij.com, klikam na Direct download file, ściąga się, ja instaluje i...włączam ładuje się strona, loguję się, klikam Play Live, włącza się gra no i dupa! @edit2: No to sobie nie pogram ;( |
@Blakhant
"Podztawiać"?, hoho jeżeli tak zamierzać grać w tą grę to szybko Ci się znudzi i z tego co pamiętam to od któregoś lvl'u traci się exp za śmierć (nie jestem pewien). Jakby co możemy normalnie powalczyć. @Dwim Już niedługo :D... Pozdrawiam @Down Na ten czas tylko Ijji |
Cytuj:
juuupi ! 6 lvl nick:Eirxa(dokładnie to nie pamiętam. A właśnie jak wy tak szybko lvlujecie? Ja mam dopiero 6 i 4 h gry. |
Ja od jutra gre zaczynam, od nowa... ehh. Może za jakiś czas założymy forumową gildie ?;D
|
Mam pytanie: Wy gracie przez tą strone ijji czy na oficjalnym?
|
2xUP
Moge ci pomóc w expieniu jak chcesz. |
@up: Mi też możesz;p Dzisiaj sie postaram wbić 6 lvl ale mało czasu mam :\
|
Cytuj:
|
Mam nick Ekars. Przed chwilą 5 lvl wbiłem ale umówiłem się na Tremulousa z kumplem więc na 6 jeszcze troche poczekam ;p A jaki ty masz nick?
|
Hiho.
Moze mi ktos powiedziec skad ja sciagnac??:baby: I czy pomoze mi ktos zaczaC? pokazac co i jak itp??;( |
Cytuj:
Nie wiem czy sciągać NA-Gunz.Ale jak oglądałem tricki(mój komp odtwarza animacje gry, i sprawdza jak będzie chodzić) a u mnie chodzi płynnie :) |
hmm nie rozumiem NA Gunz to jest ten na www.ijji.com?
|
Grzelu8,klikasz Gunz i masz stronke :)
|
Cytuj:
Odpowie ktoś?? byłbym wdzieczny |
Gunz.com <10 znakuf)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:28. |