![]() |
...
..........
|
Ja zbieram kfiaty...
Narazie moje najcenniejsze to tulipy i blue rose... Dąże do tego aby mieć po bp-ku z każdego rodzaju roślin... |
ja zbieram kase i wszelkkiego rodzaju ozdoby ktore wykorzystam do ustrojenia domku gdy bede mial pacca :P
|
Ja zbieram stone skin amulety (mam 3bp),white pearls (2k perełek) oraz dragon hamy (często chodziłem na dragi [retired] więc uzbierało się około 1,5k.)
|
Ja zbieram wszystkie swiecidełka szczególnie emeraldy i ruby :)
|
A ja zbieram gp ;P. Huehehe, tak na serio, to zbieram te grzybki co z dwarfów wypadają ;P.
|
Ja kiedyś zbieralem żarcie.
|
A ja zbieralem i zbieram bpki i zarcie. Bpki mam juz wszystkie xD a zarcia czasem jem wiec... no ale o to stan mojej spizarni slabo wiem :(
gruszka, 96 bananow 100 marchewek 100 tych gowienek co z bugow wypadaja xD 28 ciastek :( 5 dragon hamow bo ciagle jem :D 100 truskawek 100 jagod 100 grzybkow tych z dwarfow 3 brazowe 4 jaja bo tez ciagle jem xD 22 pomarancze 100 jablek 100 udek z kurczaka prosto z KFC :D 100 bagietek :) 45 bulek 35 brazowych chlebkow 1 arbuz 1 kukurydza xD |
a ja
a ja kolekcjonuje Dwarven Shieldy mam ich josz 37 ale non stop wiecej :D :D :D
|
Ja zbieram : Life Crystal'e , Scarab Coins'y i inne tego typu blyskotki ;)
|
Ja kolekcjonuje naszyjniki amulety pierscienie i ruuuzne bizuterie mam ich cale bagi :p
|
o.O
-Kiedys zbierałem scale armory. Jak uzbierałem równo 2 bp (40 sztuk) to mi się znudziło i podarowałem jeden bp koledze, a drugi zostawiłem sobie, i następnego dnia rozrzuciliśmy wszystko po depo w ab (to był istny raj dla noobów) po 1 minucie juz nic niebyło, wszystko pozabierali o.O
-Zbieram jedzenie (gł. bp's fish i bp's white mushrooms), rzeczy żadko spotykane (life crystal etc.). -Nazbierałem bp p-legsów, teraz jestem w trakcie zbierania bp p-armorów (gs'y plx0r). -Zbieram także platynki na moim Rookstyerze. -Pochwale się dużym zbiorem pierścieni i amuletów ;P |
ja kolekcionuje:
- jedzenie (wszystkiego mam po 10 a jedyne czego nie mam to kilka rodzai grzybkow (chyba 2 nie mam :/) - rozne *******y typu: fanfare, red spell wand, small ruby, doll, golden mug itp. itd. (chcyalbym miec Teddy Bear :)) - runki (chce miec wszystkie (jestem sorcem i wiekszosc mam:))) edit: @up: nie wiesz ze plate armory idze sprzedac w Outlaw Camp po 75gp (2bp=3k) |
up: nie plate army tylko skeile pleity chodza w thais po 400 gp u sama
|
ja kolekcjonuje poduszki
|
Ja zbieram wszystkie rodzaje instrumentów i karzdy rodzaj owocuw i warzyw, donrze do tego aby wszystkiego miec po 100
|
Ja pośadam dośc pokaźny zbiur amuletów i pierścieni.Jak miałem niski lv to zbierałem owoce,wrzywa,i narzedzia nawet te kture nie mają wpływu na gre.
A na rooku zbierałem troche platynek. |
Cytuj:
Ja zbieram tj. kolekcjonuje Amulety typu Silver amulet :) |
;d
Pora na mnie ;)
Zbieram: -Wolf Tooch Chain (chyba tak sie pisze) mam już tego backpack backpacków B) -Truskawki ' prawie backpack -Wedding Ringi :confused: mam na razie 5 ... :confused: -No i nasze kochane Spiry... :evul: no na razie mam tylko 600 ale kolekcja sie powiększa :D |
Ja zbieram kamyki wartościowe musze mieć z każdego rodzaju po 100 :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:32. |