![]() |
Ale w dogrywce Polska-Anglia bierzecie tylko wy udział czy wszyscy ??
|
Cytuj:
|
Prośba do organizatorów : Dajcie szansze wszystkim i każdemu zaliczcie mecz Polska-Anglia, moze cos sie jeszce w czołówce zmieni.
|
ja nie widze sensu by każdy typował...tu się toczy walka o pierwsze miejsce i tylko ono jest nagradzane (chyba) .... a nikt inny nawet jak trafi nie wskoczy na pierwsze miejsce, więc...xD
|
Cytuj:
|
Ale może organizatorzy szykują 3 nagrody a na 3 miejsce jest kilku chętnych ;]
|
edit: no to to juz jest nie wazne
|
jeżeli chodzi o dokładne typy to wygrał adi !!! mam wszystko podliczone ;)
Cytuj:
Cytuj:
|
ZE CO!? Wygralem!?
|
No coz.
Nie zostalo mi nic innego jak oficjalnie oglosic zwyciezce. Czekalem tyle, dlatego, ze chcialem przemaglowac jeszcze raz wyniki Goldstara i Adiego, zeby byc pewnym. Tak wiec zwyciezca, jak pewnie juz wiecie okazal sie Adi Olsztyn! Moja gratulacje. Przeslij mi dane niezbedne do wykupienia ci PACCa na PM. Postaram sie jak najszybciej wykupic ci Twoja nagrode. Dziekuje za udział:) |
Gratulacje Adi, należało Ci sie byłeś prawie cały czas liderem Gratz ;]
|
Adi jeszcze raz Ci gratuluje ;)
kiedy można się spodziewać drugiej edycji lub konkursu podobnego do tego? :) |
Dziękuję
Ekhm.
Chciałbym wszystkim podziękować za organizację, udział i pomoc w prowadzeniu konkursu. Szczególnie podziękowania należa się dla: Matka i Kamosa: Organizatorów konkursu zimnego_piwa: za pomoc w wyłapywaniu oszustów i zliczanie pkt. AiBita, Goldstara i Karlosa: Moich najwiekszych przeciwnikow (zimne_piwo tez sie tu wlicza :), którzy mam nadzieję grali uczciwie i życzę im wygranych w następnych konkursach pawelkowithedruidowi i innym ktorzy zajmowali pozycje ponizej 5, ale grali do konca: za to, ze sie nie poddawali i w niektorych przypadkach oplacilo sie tak jak np. w przypadku pawelka gdy wygral jedna z kolejek. !!DZIĘKUJĘ!! |
Heh, nadszedł czas podziękowań więc ja też dziekuje wszytkim szczególnie czołówce za emocje związane z ostatnią kolejką, życze powodzenia i czekam na kolejną edycje typerka :)
|
No koniec! Ciesze sie z trzeciego miejsca;) niewiele mi brakło do wygranej :>
Moze jakas koszulka? Kubeczek? :D <just only kidding> Bardzo fajnie sie gralo, Sporo nerwow sobie naprułem... oskarzenia o kopiowanie, ale zabawa byla przednia;) Ogolnie GRatz dla Adiego w koncu 90 zeta piechotą nie chodzi ;) Gratz Dla Goldstara, i dla Zimnego Browarka za wklad w typerka;) POZDRO 600! (+66) |
Wsumie to mogły by być nagrody za pierwsze 6 miejsc tak jak w skokach narciarskich pac za 1 lub 1 i 2 a za kolejne kilka kubeczki lub koszulki, to wkoncu maly wydatek dla Was a jak cieszy :) Tym bardziej ze udział brało kolo 150 ludzi wiec pierwsze 6 moze czuć sie wyróżnione. To tylko porpozycja ale miło by było jakbyście nad nią pomyśleli :) :p
|
Do Adi
No nic gratz dal Ciebie Adi a Goldstar ma postac na chimerze o nicku MACPARA =) |
Cytuj:
|
O juz sa znane ostateczne wyniki :p. Dopiero co wrocilem z weekendu... Gratulacje Adi!! Nie ukrywam, ze marzylem o 1 miejscu... Bylo blisko :]
@Dania: hunted! @All: Wydaje mi sie, ze Chimera druzynowo zdobyla 1 miejsce :cup: Oprocz mnie i Dani, reprezentowalo nas jeszce min 2 graczy. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:00. |