Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Tiquanda! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45282)

Masterio 13-08-2005 00:42

:( No to fajnie niejaki koda a raczej człowiek o najwyższym levelu na świecie Galana wprowadził cennik po update zobaczcie, jakie fajne ceny http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=903855 a zobaczyłem, że jak ktoś chce kupić runy po starych cenach to i tak kupi zresztą 0.5k drożej za runy a z 90 k do 150 za Golden Armor to jest przesada X(

anas 13-08-2005 01:32

Ludzie ja was nie rozumiem !!!

Ja was knightów nie rozumiem .Update sie udal.Rozumiem palli , druidow (sam nim jestem :) )sorrcow.Ale knight nie ma sie czego czepiac jemu ani soul points nie przeszkadzaja ani speary.To o co wam biega.JA tam jestem normalnym graczem nie farmerem Wiec soul points to dla mnie betka ,wracaja szybko pomysl glupi ale jak juz cos to przezyja.A wszystkim ktorzy przez updatea odchodza mowie papa i że, sa cieniasami poddac sie bo cos nie pasuje ... de**lizm.

Ogólnie update jest super(poza soul points ;) )
Pallom i sorcom współczuje i druidom tez.Ale knightom nie. :evul:

Okrutny 13-08-2005 10:38

Knightom przeszkadza:
-ceny run (BP UH 3.5k.... hunted! już 2.8 :))
-ceny ekw (BOH 75k zamiast 35!!!! naszczescie wszystko na sprzedaz zachowalem na czas "po update" :))
-inny respawn (zauwazylem nie tylko ja, ze jak stoisz i skilujesz tam gdzie zawsze, teraz sie nie respawnują potwory - jestes za blisko...)A pallom update tylko pomógł :) Mogą kamieniami napier*****.
Druidzi - ich tak mało, że cipsoft sie nie przejmuje :P Przynajmneij mneijsze kolejki bo uh makerów nie ma.

nawra 13-08-2005 13:22

za drogo

mi sie wydaje że cena BoH jest za wysoka wogóle wszystkie ceny poszły w góre przez to ubdate przed ubdate k-axe sprzedawali po 1,5k teraz idą po 3 k ;( ;( ;(

fajny palladynek 14-08-2005 02:20

:(

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
TTTTIIIIIQQQAAAAAAANNNNNDDDDDDAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

Z tym okrzykiem na ustach właśnie w tej chwili ruszyły tysiące Tibijczyków, którzy z upragnieniem od ponad pół roku oczekiwali update Tibii! CipSoft o godzinie 15:45 rozpoczął implementacje update, która właśnie się zakończyła.

Tiquanda, Port Hope, Dark Cathedral, Soul Points, anty-luring system, nowe potwory, nowe przedmioty, nowe questy, małpy, Dworc’e, jaszczuro-ludzie… Ehz… Dużo tego żeby wymieniać. To z pewnością jeden z największych updatów w historii Tibii!

Na co czekasz?! Zasuwaj sprawdzać nowe tereny! PACC czy FACC, co za różnica? Do zwiedzania jest naprawdę wiele dla jednych i drugich!

Jeśli nie możesz pobrać klienta z auto-update, możesz go ściągnąć z:
Tibia.com download klienta 7.5
Tibia.pl download klienta 7.5
Tibia.pl mirror downloada klient 7.5

Tibia.pl życzy wszystkim owocnego zwiedzania i świetnej zabawy przy nowym update!
Nie zapomnijcie podzielić się swoimi odkryciami z resztą użytkowników. Wszelkie informacje prosimy pisać w tym dziale: Tiquanda Update

Ta gra sie zaczyna robic nudna !! :(
wziolem ze soba na trening 75 spery 80 gwiazdek i mi to wystarczylo na niecale 4 godziny to jest tragedia!!! ;(
celesta
fajny palladynek
skill:51/45
palladyn

Ciekawski 14-08-2005 08:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez fajny palladynek
Ta gra sie zaczyna robic nudna !! :(
wziolem ze soba na trening 75 spery 80 gwiazdek i mi to wystarczylo na niecale 4 godziny to jest tragedia!!! ;(
celesta
fajny palladynek
skill:51/45
palladyn

ej a gwiazdek sie juz nie da kupowac???
jak tak to powiedz gdzie

Mag Roki 14-08-2005 12:03

MAM JEDNO PYTANIE, KIEDY BEDA POKAZANE POTWORY NA TIBIA.PL!!! I WOOGULE ;] :evul:

fajny palladynek 14-08-2005 15:28

niewiem

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciekawski
ej a gwiazdek sie juz nie da kupowac???
jak tak to powiedz gdzie

ja mialem uzbierane i dostałem od kolegi :]

Mag Roki 14-08-2005 15:32

KURDE KIEDY NA TEJ STRONIE BEDĄ NOWE POTWORY ITP. !!! :evul:

fajny palladynek 14-08-2005 15:35

Racja

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciekawski
to jest najbardziej o***ały i po*******ony update jaki widziałem!!! głupie ****y, cipy o***ałe robione przez murzyna z hiroszimy !!! s****ysyny popiepszone !!!
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

Zgadzam sie z tobą w 100% ze cipsofty to s*******ny :p X(

krzysiek krzysiek 14-08-2005 16:30

excuse me
A ma ktoś zamiar WOGÓLE dać listę nowych potworków i mape respawnu :] ??

IwanuS 15-08-2005 13:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysiek krzysiek
excuse me
A ma ktoś zamiar WOGÓLE dać listę nowych potworków i mape respawnu :] ??

Nie umiecie sami iść i odkryć? Czy to takie trudne? Wszytko chcielibyście mieć podane na tacy jaka to przyjemność iść i dokładnie wiedzieć co tam jest? żadnego niebezpieczeństwa ani nic ;) Pokaż że masz jaja i idź bez mapki jak inni, odkryj sam co kryją tajmnice katedry a nie trzęsiesz portkami :p

Skilowny Druid 16-08-2005 22:50

Bez potworów i mapy respa ani rusz dawac potwory eq widzialem leopard armor i jeszcze cos ale zapomnialem :baby: i dajcie do potworow tez te assasiny i bandit i dark monki wszystko bossy tez hydry sa zazrypiste i dworce tez :crusader: zabic noobow

J kill any newbie
Nick:Bohater
lvl:17 ciagle rosnie :zimno:
Mlvl:30 ciagle rosnie :mag:
Profesja:druid :kon:

GexuTIGER 16-08-2005 22:55

Tiquanda!!

Mam nadzieje ze kiedys zdobende pacc i odwiedze TIQUANDE i poznam wiele nowych potworkuw :D

mmistrzu-1 17-08-2005 09:10

Gwiazdki

Gwiazdek nie można kupować w AB u Irei X(

Kiper 18-08-2005 12:29

Soul Points

Wedlug mnie przesadzili z Soul Points !! To nie tylko uderzy w farmy druidow i magow ale i w gracz krorzy nie oszukuja !!!! :( Druid do okolo 20 levelu zarabia na UH i HMM (wiem bo sam gram druidem) a Soul Points uneimorzliwiam mu robienire tylu UH bo musi expic co nie jest takie latwe !!
Palladyn czy Rycerz na 15 morze Hundowac Troche silniejsze potwory niz Druid czy Mag. Za jakis czas albo juz niedlugo odbije sie to na tibi. :(
Ale poza tym morze byc.

Kiper 18-08-2005 12:36

Imie Tezeusz'hex

Rodzina 'hex :wiking:

Level 14 :king:

M level 18 :mag:

Profesja Druid

Ekwipunek :kat:

Stell Helmet, Plate set, BH shield, D Hamer,

Perezzo 18-08-2005 16:30

Dokladnie. tez nie rozumiem po co tyle szumu. nastepny update. jeszcze wiele ich bedzie i jeszcze wiecej zmian wejdzie. jeszcze wam sie tibia znudzi.

He is Erycus 26-08-2005 09:31

szczeze

pamientam wiekszosc opinii przed update ze bedzie fajny cudowny etc
no i macie ten wasz za***isty update
1 runy sa zaj****** drogie a cena stuffu wzrosła niewiele ( cios dla h lvli )
2 przez sp ni idzie run kupic (cios dla wszystkich jedni nie maja co sellac inni co kupowac )
3 spiry lamia sie czesto nie idzie palem trenic
4 na swatach non pvp zrobilo sie og groma noobów ponewaz lurerstwo przestało praktycznie istniec i nooby nie sa tempione
X( X(
5 ta cala tiqanda wielkie gówno tam jest nic na czym mozna bylo by expic tak zeby sie zwracało no moze oprucz hydr
6 bossy sa niby ciekawym urozmaiceniem chodz przeszkadzajaw expieniu
7 przez te cale robaki prawie umarłem z głodu skillujac w mitwalin
8 hero sie leczy teraz hunt jeszt czesto nieoplacalny

spełnily sie moje najgorsze obawy tibia stała sie rajem dla noobów wszelkiego rodzaju nie idzie kupić run ;( teraz to se moga wsadzic w dupe ta gre :P

Wartki 26-08-2005 09:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiper
Wedlug mnie przesadzili z Soul Points !! To nie tylko uderzy w farmy druidow i magow ale i w gracz krorzy nie oszukuja !!!! :( Druid do okolo 20 levelu zarabia na UH i HMM (wiem bo sam gram druidem) a Soul Points uneimorzliwiam mu robienire tylu UH bo musi expic co nie jest takie latwe !!
Palladyn czy Rycerz na 15 morze Hundowac Troche silniejsze potwory niz Druid czy Mag. Za jakis czas albo juz niedlugo odbije sie to na tibi. :(
Ale poza tym morze byc.

właśnie to jest dobre (SP) bo nie siedzisz jak debil przed dp i uhy klepiesz, tylko idziesz sobie na roty/ dwarfy i za jednym zamachem expisz i mlev trenisz!!?? czy nie wyudaje ci się to lepsze?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:38.