![]() |
Wiem ze to jest propozycja 4 noob ale zrob poradnik jak dojsc do Kazordoon bo niektorzy nie wiedzą :)
|
No dobra.. bagna Veno.. czekają w kolejce. Isle of Kings.. jak tylko zbiore ekipe, to się tam wybieram. Demony... już były pokazane ich spawny.. tylko że akurat w jednym miejscu były martwe :)
Poza tym już niewiele zostało. Generalnie fajne miejsca to: Isle of Kings, Demonia (ale to nie prędko), grobowce za teleportem. No i bagna z Gs i Bk. Reszta to miejsca dla niskopoziomowych postaci, a cześć z nich nawet nie wie, że istnieje tibicam... dlatego narazie nie robie rooka... bo kto, kto pierwszy raz gra w Tibie wie o takim programiku? ;) A z boosami.. już kiedyś mówiłem.. takie filmy się nie pokazują na zamówienie.. 1. nie wiadomo kiedy boos będzie.. 2. raczej nagrywam filmów ze zwiedzania a nie huntów. |
Cały dzien czekam na nowe filmy :evul:
|
Co do 6 wrl i 6 dragów na raz to na 100% bym sobie nie poradzil :P nie jestem żaden twardziel a co do femur hills... no cóż początkującym graczom na pewno by się przydala wiedza gdzie tam są cyklopy ds albo hunter ;) Jeszcze demon hell. Ja nie twierdzę że on może tam już iść i pokazać co i jak ale chodzi mi o to że jak będzie mial już lvl to może pokazać gzie demonów jest najwięcej ;)
|
zaiste bardzo interesujący temacik, naprawde ciekawy pomysł i wykonanie, dzieki temu tematowi z grubsza można poznać świat tibi, brakuje jeszcze kilku miejsc takich jak greenshore, witch swampu, podziemi pod femor hills, ghoust shipu i kilku mniejszych miejsc. Nie wiem czy tylko mnie ale nie moge ściągnąć filmu z motls zawiesz sie po przekroczeniu 2mb i dalej nie idzie ale to pikuś. Gratuluje
|
odkryj calą nową wyspe
|
Kiedyś będe musiał przeprowadzić eksperyment i puścić wszystkie filmy na nowym kliencie.. zobaczymy ile mapy odkryje :)
|
na nowym kliencie nie będom dzialaly filmy ze starszej wersji już sprawdzalem :(
|
Przez nowego miałem na myśli tego, z usuniętymi mapami :p
|
Cichy cicho nie znasz sie.. pakuj manatki bejbe i idziemy zwiedzac rook.. pospolstwo sie domaga.. a moj 10 lvl chetnie Ci potowarzyszy :D.
|
Jak mi pokarzecie maze of fury i wejdziecie do mino maga to wam dam nobla :P a co do nowej mapy to serio pewnie polowa tibii by ci sie odkryla tylko powierzchnia i miasta bylyby puste :) A co do bagien venore to fajowe a te elfy to mnie zamurowaly :o Tam nigdy żadnych elfów nie bylo!!! Pewnie po update dali ;) a ta jaskinia z dwoma beho i 3 ghoulami fajna bardzo nie mialem pojęcia o niej bo jak zwykle na tego poison fielda wchodzilem to się otruwalem tylko
A co do elfów sprawdzilem. No byl atak farciażu :D |
ten filmiq z bagnami jest najlepszy
juz wiem poco ci tyle postaci na roznych servach :P ps. na kazdej z nich masz w vipach wszystkich gmow? |
CICHY MAC JEST WIELKI ;) , super filmy , dzieki nim nie musze sie bać ,że wlaze gdzies w drodze do mintwallin :P oby tak dalej ;)
|
Sorry, ale ta kopalnia z gsem jest nie odkryta cala. Na poziomie -4 sa dwa wejscia do gory i jedno w dol. To drugie wejscie w gore jest miedzy dwoma innymi po lewej stronie na respie guarda, ukryte jest taki kamykami. PLZ uaktualnij filmik
|
Cytuj:
|
Aha jesli tak to spoko :), obejrzalem i masz racje.
A tak w ogole to gdzie sie sprawdza liczbe postow? I co to znaczy skrot WTF, bo jakos wszyscy wiedza, a nikt nie chce wytlumaczyc i prosze sie nie smiac. |
Błąd
Nie moge otworzyc 3 ostatnich filmikow, gdy wybieram go na liscie wyskakuje mi Error: Couldn't open file! o co z tym chodzi prosze o pomoc!!!!
|
hehe, banga wschodnie były hmm.... noobowate :P ci blokerzy...
15:59 Cichy mac: wogóle juz duzo mialem takich smiesznych sytuacji.. blokuja droge.. mówie, ze ide po GM.. oni olewaja.. a ja relog, i za 3 minuty jestem z poerotem zGM.. i no ban pliz ;) 15:59 Cichy mac: 0raz sie anwet nagralo na filmie prześlij link na priv message albo podaj tutaj, plx :D ogólnie twoje film rządzą :) |
Gratuluje cierpliwości dla tych piep******** BR. Ja bym takich z hmm przepędził.
@Down Dlatego nie znosze serverów non PvP coprawda na PvP ciągle obrywasz od pk ale to lepsze niżbyć blokowanym przez nOObów i Brazosów. |
@up nie wiem czy wiesz ale te filmy sa krecone na swiecie non pvp
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:30. |