Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   "Zwiedzaj z Cichym" - reaktywacja (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45509)

Rabanbar 04-09-2005 18:27

Wiem ze to jest propozycja 4 noob ale zrob poradnik jak dojsc do Kazordoon bo niektorzy nie wiedzą :)

Cichy 04-09-2005 19:48

No dobra.. bagna Veno.. czekają w kolejce. Isle of Kings.. jak tylko zbiore ekipe, to się tam wybieram. Demony... już były pokazane ich spawny.. tylko że akurat w jednym miejscu były martwe :)

Poza tym już niewiele zostało. Generalnie fajne miejsca to: Isle of Kings, Demonia (ale to nie prędko), grobowce za teleportem. No i bagna z Gs i Bk. Reszta to miejsca dla niskopoziomowych postaci, a cześć z nich nawet nie wie, że istnieje tibicam... dlatego narazie nie robie rooka... bo kto, kto pierwszy raz gra w Tibie wie o takim programiku? ;) A z boosami.. już kiedyś mówiłem.. takie filmy się nie pokazują na zamówienie.. 1. nie wiadomo kiedy boos będzie.. 2. raczej nagrywam filmów ze zwiedzania a nie huntów.

HuBo 04-09-2005 20:04

Cały dzien czekam na nowe filmy :evul:

Saviour of Sula 04-09-2005 20:33

Co do 6 wrl i 6 dragów na raz to na 100% bym sobie nie poradzil :P nie jestem żaden twardziel a co do femur hills... no cóż początkującym graczom na pewno by się przydala wiedza gdzie tam są cyklopy ds albo hunter ;) Jeszcze demon hell. Ja nie twierdzę że on może tam już iść i pokazać co i jak ale chodzi mi o to że jak będzie mial już lvl to może pokazać gzie demonów jest najwięcej ;)

Pacek 04-09-2005 20:41

zaiste bardzo interesujący temacik, naprawde ciekawy pomysł i wykonanie, dzieki temu tematowi z grubsza można poznać świat tibi, brakuje jeszcze kilku miejsc takich jak greenshore, witch swampu, podziemi pod femor hills, ghoust shipu i kilku mniejszych miejsc. Nie wiem czy tylko mnie ale nie moge ściągnąć filmu z motls zawiesz sie po przekroczeniu 2mb i dalej nie idzie ale to pikuś. Gratuluje

GLUPIA MALPA 04-09-2005 22:11

odkryj calą nową wyspe

Cichy 04-09-2005 22:18

Kiedyś będe musiał przeprowadzić eksperyment i puścić wszystkie filmy na nowym kliencie.. zobaczymy ile mapy odkryje :)

Saviour of Sula 04-09-2005 22:40

na nowym kliencie nie będom dzialaly filmy ze starszej wersji już sprawdzalem :(

Cichy 04-09-2005 22:50

Przez nowego miałem na myśli tego, z usuniętymi mapami :p

Sir Saneris 04-09-2005 22:50

Cichy cicho nie znasz sie.. pakuj manatki bejbe i idziemy zwiedzac rook.. pospolstwo sie domaga.. a moj 10 lvl chetnie Ci potowarzyszy :D.

Saviour of Sula 04-09-2005 23:07

Jak mi pokarzecie maze of fury i wejdziecie do mino maga to wam dam nobla :P a co do nowej mapy to serio pewnie polowa tibii by ci sie odkryla tylko powierzchnia i miasta bylyby puste :) A co do bagien venore to fajowe a te elfy to mnie zamurowaly :o Tam nigdy żadnych elfów nie bylo!!! Pewnie po update dali ;) a ta jaskinia z dwoma beho i 3 ghoulami fajna bardzo nie mialem pojęcia o niej bo jak zwykle na tego poison fielda wchodzilem to się otruwalem tylko
A co do elfów sprawdzilem. No byl atak farciażu :D

Hory portier 04-09-2005 23:08

ten filmiq z bagnami jest najlepszy
juz wiem poco ci tyle postaci na roznych servach :P

ps. na kazdej z nich masz w vipach wszystkich gmow?

Knopers 04-09-2005 23:40

CICHY MAC JEST WIELKI ;) , super filmy , dzieki nim nie musze sie bać ,że wlaze gdzies w drodze do mintwallin :P oby tak dalej ;)

Ronin Devastation 05-09-2005 03:04

Sorry, ale ta kopalnia z gsem jest nie odkryta cala. Na poziomie -4 sa dwa wejscia do gory i jedno w dol. To drugie wejscie w gore jest miedzy dwoma innymi po lewej stronie na respie guarda, ukryte jest taki kamykami. PLZ uaktualnij filmik

Cichy 05-09-2005 03:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ronin Devastation
Sorry, ale ta kopalnia z gsem jest nie odkryta cala. Na poziomie -4 sa dwa wejscia do gory i jedno w dol. To drugie wejscie w gore jest miedzy dwoma innymi po lewej stronie na respie guarda, ukryte jest taki kamykami. PLZ uaktualnij filmik

Ja nie zawsze pokazuje wszystkie ukryte przejcia... czasmi sobie zostawiam "tajemnice". Ale tylko sporadycznie. A to przejście jest pokazane, tylko od drugiej strony. Polecam oglądnąć filmik nr. 42. Mount Sternum

Ronin Devastation 05-09-2005 04:50

Aha jesli tak to spoko :), obejrzalem i masz racje.
A tak w ogole to gdzie sie sprawdza liczbe postow?
I co to znaczy skrot WTF, bo jakos wszyscy wiedza, a nikt nie chce wytlumaczyc i prosze sie nie smiac.

Hudyvolt 05-09-2005 14:42

Błąd

Nie moge otworzyc 3 ostatnich filmikow, gdy wybieram go na liscie wyskakuje mi Error: Couldn't open file! o co z tym chodzi prosze o pomoc!!!!

Takie Sobie Coś z Julery 05-09-2005 16:57

hehe, banga wschodnie były hmm.... noobowate :P ci blokerzy...

15:59 Cichy mac: wogóle juz duzo mialem takich smiesznych sytuacji.. blokuja droge.. mówie, ze ide po GM.. oni olewaja.. a ja relog, i za 3 minuty jestem z poerotem zGM.. i no ban pliz ;)
15:59 Cichy mac: 0raz sie anwet nagralo na filmie

prześlij link na priv message albo podaj tutaj, plx :D
ogólnie twoje film rządzą :)

dante0xi 05-09-2005 17:26

Gratuluje cierpliwości dla tych piep******** BR. Ja bym takich z hmm przepędził.

@Down
Dlatego nie znosze serverów non PvP coprawda na PvP ciągle obrywasz od pk ale to lepsze niżbyć blokowanym przez nOObów i Brazosów.

Hory portier 05-09-2005 17:31

@up nie wiem czy wiesz ale te filmy sa krecone na swiecie non pvp

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:30.