![]() |
Z orshabalem masakra zabil 500 osob i znikl ale duzo 100+ padalo jak muchy niemowiac o 20lv co padaly 1 za 2
|
Film z bosami ***** ~9,2 mb
http://rapidshare.de/files/4418259/Boss*****.html |
Orshabaal się pojawil na Pacerze!!! Wyniki : "Orshabaal : 500/Playerzy : 0" Pięćset zabitych i nikt go nie ubil :D (szkoda że mnie tam nie bylo moglbym pozbierac te deady i z loota zarobilbym 2000k :P
|
The Old Widow (Giant Spider Boss)
Ten mnie wkur... bo moja dziewczyna zaczeła expić na pohu, z gsami daje sobie rade bo na skille 79/68 "RP" na 36 lvlu. Utani, boh i t-ring jak coś i ucieknie, ale OW ją zmiecie przy pierwszym sprzale (465hp) jak się nie myle. |
Tak se ogladam staty kill i na Securze zabili the forned hox mhmh...
Na iridi i lucerze tez Wogole jak obejze jakies kill staty to cos z tych bosow zabili procz new world;p |
Spox
Za***iste filmikil;) tak trzymać :D
|
z old widow przesadzili, ale orshabaal rządzi :) on chyba wpadł do tej dziury, i "uciekł z powortem w ognie piekielne"
|
Ja albo ślepy jestem, albo ja tam żadnego Bossa na tym filmiku z Necro nie widziałem.
Edit: O sorry! Zauważyłem, ale dopiero gdy otworzyłem battle XD. Nawet nie widać jak bije... |
http://rapidshare.de/files/4523734/murius.rec.html
Boss Mintwallin, przypadkiem spotkałem go podczas expienia :D |
Cała analiza od początku:
Orshabaal daje z łapy ~1300, z gfb do 700, z energy beam ~1000 Summonuje 6 demonów (może 6, dam na 6) Każdy Demon, może walnąć kombo za 800hp Czyli bezpieczne bloczenie to posiadanie 4 mlvl :P 800x6+3000+500=8300HP Knight, kto inny raczej nie zbloczy, ma tyle hp na (bagatela :D) 550 levelu... :) EO ma o połowę za mały :) |
Cytuj:
|
Cipsoft oszalał :p Orshabal sumonuje 4 demony:p
|
... to po co tworzyliby takiego bossa zeby koles z 224 lvl nie bloknołby go -.- aha i max to chyba 2 demony summonuje , tak jak old widow 2 gsy... myśle ze bloknołby spokojnie... przesada z tymi combosami :)
|
Możliwe że Orshabaal został stworzony po to aby był strach żeby w Tibii już nikt nie czuł się bezpieczny (jakiś wątek Fantasy by się tam przydał :P ).
|
A może stworzyli by go, aby hlvle padali - za duże lvl maja..
A Orshabaal sumonuje 4 demony, albo 2, a 2 sa prawdziwe :o |
jestem pewnien że Orshabaal summonuje 5 Demonów, na pewno 5... odsyła do filmów, bodajże demonboss.rec , ale nie pamiętam
|
Dodałem filmik Cachero kontra Orshabaal :> sami obejrzyjcie jezeli chcecie sie przekonac co sie stalo :)
|
Ja już tego orshabaala widzialem na chyba 20 filmach :P A necropharus jest fajowy szkoda że się respi w takim trudnym miejscu :/
|
Ładny temat, fajne filmy more plx B)
|
Ludzie help
nie wiem ja scieagac filmiki z tej strony rapidshare jesli ktos wie to plz help to jak sciagac z tej stronki przysylajcie na maila [email protected] :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:22. |