Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna DPFT vs Era Zero (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=47927)

Lord-Jacko 01-09-2005 07:49

DZieki FAla dla ciebie dzieki bo tego draga jak ubiles w venore to mi 2 hp pociągnął:< na wojne więcej bym stracił więc dobre że nie dalem join do DPTF:D wtey jeszcze nie bylo EZ:P A info nowego nie mam tyle ze ok 18? rozmawialem z Suą i powiedział że od wczoraj nie było fragów ale że coś bedzie czyli jakas akcja :D Ale jak powiedzialem ze sie nie loguje chyba ze 2 charem ale zadko i nic nie wiem 0.o A moze fosfik to maniak byl zolnierzem byl w iraku i chce teraz wojny ?:D a moze nudzi sie chlopakowi i kasy nimz bo boszki nie leca z necrosow :P i ma lipe nie:D ale zbije paru gosci zabierze z 10kk moze i ebdzie pomykal niby skad ma tyle sdkow na wojne ?? z tad ze z poprzedniej wojny mial duzo kashy nakupil SD codziennie 20+ bp i teraz zbiera zniwo o.0

Fala 01-09-2005 12:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bejo000
To proste, nie wiedzą nic o tym świecie dlatego bo kupili chary niedawno... Niektórzy popisali sie nawet niewiedzą prostych zasadz (chodzi Mi o pz na piramidach) Czy to znaczy że grają też niezbyt długo w Tibie? btw. Kiedyś Tibia nie była taka... Nie było sharowania/sprzedawania charów... :( Ale o tym trzeba by napisać nowy temat...

~Holy BejoXinia

Ty wiesz wszystko? To ci powiem ze te osoby, ktore kupily chara tak naprawde tylko zmienily go. Graja na tym serwie dluzej niz ty bo od poczatku.
Nie mowa oczywiscie o wszystkich, ale o tych co masz na mysli. :)

Skonczcie juz z tym pz na piramidach. Jak ktos o tym nie wiedzial to nie jest oznaka ze nie zna sie na tibi... To jest nowa zmiana. Widzialem na tym forum ludzi co wiekszych rzeczy nie wiedzieli.

Mordor 01-09-2005 13:50

UUUUU Widze dwa fragi Voritha ;D. GRATZ VORITH. A do ciebie Falain pytanko czy ta twoja nowa gildia bedzie brała udział w wojnie ^.-.??

bejo000 01-09-2005 14:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fala
Skonczcie juz z tym pz na piramidach. Jak ktos o tym nie wiedzial to nie jest oznaka ze nie zna sie na tibi... To jest nowa zmiana. Widzialem na tym forum ludzi co wiekszych rzeczy nie wiedzieli.

Hum, nie mówie że musisz o tym wiedzieć ale tam szło 4 ludzi w tym jeden 104 (już 103 ;p ) i dwóch 90+ reszty nie znałem... I Oni akurat muszą wiedzieć takie rzeczy... Ale najbardziej zirytowało mnie to że nazwali mnie noobem... To już przesada...

Lord-Jacko 01-09-2005 15:29

heh holy nie przejmuj sie a jak by tak kazdy chcial mowiz ze ktos jest n00bem to szkoda by bło grać to normalne ze w momencie nie powodzenia odwracamy kota ogonem Dajcie te fragi Voritha o.0

Morximal 01-09-2005 16:44

@lindlay

nowy server? ;]

Valais 01-09-2005 18:22

@ Frags Turtles :(

Sep 01 2005, 16:12:43 CET Killed Eragon Deon at Level 88 unjustified
Aug 30 2005, 21:37:15 CET Killed Alunir at Level 135 ok
Aug 28 2005, 22:12:52 CET Killed Geo Van Emre at Level 78 ok
Aug 28 2005, 22:11:49 CET Killed Dark Kajko at Level 93 unjustified
Aug 28 2005, 08:55:49 CET Killed Soul Shady at Level 74 ok
Aug 27 2005, 15:55:11 CET Killed Vinchenzo Nightmare at Level 60 ok

beczka ze duzo turtlow odeszlo z gildi :p

dubros 01-09-2005 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valais
Sep 01 2005, 16:12:43 CET Killed Eragon Deon at Level 88 unjustified
Aug 30 2005, 21:37:15 CET Killed Alunir at Level 135 ok
Aug 28 2005, 22:12:52 CET Killed Geo Van Emre at Level 78 ok
Aug 28 2005, 22:11:49 CET Killed Dark Kajko at Level 93 unjustified
Aug 28 2005, 08:55:49 CET Killed Soul Shady at Level 74 ok
Aug 27 2005, 15:55:11 CET Killed Vinchenzo Nightmare at Level 60 ok

beczka ze duzo turtlow odeszlo z gildi :p

bis tu h****
zostaw cos dla mnie :D za 3 dni wroce tez chce jakiegos fraga ;/////

Lord-Jacko 01-09-2005 19:42

Fakt nasz Dubros bez fraga:/ lipa by byla mysle ze jeszcze minimum z 2 zaliczy wierze w ciebie :D Dont worry be happy - EZ :D Trzymajcie sie ramy..

dubros 01-09-2005 21:08

;/
tez chce chociaz frana na jakism 60+lvlu niechodzi mi o wysokie wazne zeby byl ;d

Thomasi 01-09-2005 21:55

eh ja prawie 78 ek zabilem...no max 50 hp mu zostalo w tej ostatniej biwie:DD:a pozniej prawie padlem:D

notop 01-09-2005 22:17

ja tez bez fraga i co z tego?

bejo000 02-09-2005 00:02

Wynik końcowy wojny wydaje Mi sie już jasny, myślicie że DPFT zaskoczą Nas czymś?

dubros 02-09-2005 07:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bejo000
Wynik końcowy wojny wydaje Mi sie już jasny, myślicie że DPFT zaskoczą Nas czymś?

moze i e0 ma wieksze szanse ale nic niewiadomo

S1wy 02-09-2005 08:31

pamietajcie ,ze wojna jeszcze sie nie skonczyla.

/titaco

Graal 02-09-2005 12:02

Ja jeszcze slowo o wybuchu wojny.
Cała ta wojna jak i pokazane przez fosfika powody dla ktorych ja zaczął to jest jeden wielki bullshit. Apelowałem do niego w grze i na forum aby podał mi jeden poważny powód dla którego wywołał/nie zapobiegł jako lider wybuchowi tej wojny nie powiedział nic poza:
(...)
11:41 Buz Astral: u are greed of power
11:41 Fosfik: ok, if that is how you feel it. then good for you
11:41 Buz Astral: u cant play in peace
11:41 Fosfik: coral and morximal were making many skullhunts lately
11:41 Fosfik: and u know it
11:41 Buz Astral: and u always find bullshits to make war
11:41 Buz Astral: why u havent told it to any of leaders or vice leaders?
11:42 Buz Astral: make war imediatelly it is
11:42 Buz Astral: ur way
11:42 Fosfik: cuz it came like that
11:42 Fosfik: I didnt plan it
11:42 Buz Astral: ok enough that all

Koleś ktory mowi ze wojna wyszła mu "ot tak sobie" chyba jest jednak mało rozwinięty albo wręcz głupi i nie zdaje sobie sprawy z tego jakie konsekwencje moze to przynieśc dla swiata albo kłamie i od dawna o tym myślał, jednak zakładał gladką wygraną. Tak jak tydzień temu tak i dzis nie znam powodu dla ktorego ta wojna wybuchła a przedstawione przez niego i kilku innych żłówi "powody" i "dowody" w temacie:

http://forum.tibia.com/forum/index.p...threadid=92319

o dupe można rozbić.

Podsumowując nie moge oprzeć sie wrażeniu ze Fosfik jest osobą ktora chciała tą wojne gdyż jest mu ona bardzo na ręke, mam nadzieje że to jednak my wygramy i Pan Alfonso przestanie od*******ać.

Hail Aof
HAil KGB
Hail Ez

Buz Astral.

dubros 02-09-2005 12:43

jak wygramy to on przestanie wogole tu grac..... szwedzi mu niedadza za to ze ich wczesniej wyje.bal

Ca'fue

Fala 02-09-2005 14:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mordor
UUUUU Widze dwa fragi Voritha ;D. GRATZ VORITH. A do ciebie Falain pytanko czy ta twoja nowa gildia bedzie brała udział w wojnie ^.-.??

Poczytaj troche forum na tiba.com, ale jak juz sie pytasz to... Tak, bedziemy walczyc po stronie Ery.

Chcielismy byc neutralni i nie mieszac sie w wojne, ale w koncu ta wojna wybuchla bez powodu. My pomozemy ja zakonczyc.

Poll 02-09-2005 15:24

Hmmm...Notop jzu dawno ustalal ze nitk nie bedzie hutned forever,wiec kur** nie gadac,Fosfik bedzie musial zabulic z 1kk i moze grac dalej,lol...i ja osobiscie nie pozwole zeby byl hunted.Wywolal wojne,niedokonca sprawiedliwa,ale prawda jest taka ze Morx,Ca'Fuze,Valais power abuserzyli.I odrazu jak ERA powstala to mówiłem że wojna prędzej czy póżniej wybuchnie.I co?;)I wybuchła.Czy ktos widział jakies PA w wykoanniu mojej osoby?(Lamusini).Nawet jak wlazłem do rotów,bo freezy mailem i neimoglem normalnei expic i z k-axem sobie chodizlem to wlazłem i 20lv druta sie pytałem "Men can u let me exp here?",on napisał "no",a ja "ok" i wyszedłem;].Polazłem do innej jaskini z rotami i tam mi juz pozwolili.A do wojny dołaczyłęm z powdów opisanych an tibia.com.Btw.Zawiodłem się an pewnych osobach i nie zapomne im tego,bo albo sie cos mówi i sie coś robi,albo sie nie mówi i sie nei robi,albo sie mówi wprost że sie tego nei zrobi,a nei zażeka sie ktoś,a jak przychodzi co do czego to sie boi ruszyć nogą.Nielubie tego;).I serdecznei pozdrawiam:Arcash,Psyho Ed,Psyho Aku,Krylek.Najbardziej neisłownych noobów Arcani:).Over and out,cya

Lord-Jacko 02-09-2005 15:48

Dubros zycze Fraga :D Falain gratz znowu dobrej decyzji :D mysle ze daloby sie wojne zakonczyc remisem i pogodzic sie ustalic warunki np ze Fosfik nie bedzie sie panoszyl i huntowal all za nic :/ chyba ze EZ wygra czgo powoli zaczynam im zyczyc poniewaz widze ze to oni maja racje ze wojna jest niesluszna a jak wygraja i szwedzi sie zbuntuja a nie bedzie DPTF to tez moze byc niedobrze na arcani:/ wiec proponuje traktat pokojowy ktory zawrze podstawowe prawa jakeis tam nie tak jak mowilem ze Fosfik / no boss koniec jego panoszenia sie ale niech on tez sobie gra i expi ale nie huntuje bo nikt tego sobie niezyczy a on wykozystuje ze ma wysoki lvl i mysli ze mu wszystko wolno mysle ze gdubyscie go zbili gdzies do 100 lvl to by sie juz tak nie panoszyl ew szukalby zemsty :D Dzienkuje za wysluchanie :D Pozdro dla Ca'fuze Morximala Sua Mea Falaina Voritha wyrazy wspułczycia dla Arrisa :( esli prawde powiedzial Chemik ..:D CYA

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:16.